Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Det viktige å huske om sosial sikkerhet er gjennomsnittlig pensjonsytelse

Anonim

Når det gjelder betydning, er sosial sikkerhet rett og slett uten sidestykke. Hver måned mottar over 62 millioner berettigede støttemottakere en ytelseskontroll fra SSA, og nesten 43 millioner av dem er pensjonister. Ifølge en analyse fra senteret for budsjett- og politiprioriteter har denne garanterte månedlige utbetalingen vært ansvarlig for å holde over 22 millioner mennesker over den føderale fattigdomsgruppen, inkludert litt over 15 millioner eldre.

Videre viser data fra Sosialadministrasjonen hvorvidt eldre seniorer er på programmet for å få endene til å møtes. Av nesten 43 millioner pensjonister som mottar ytelser, lurer 62% på månedlige kontroller for minst halvparten av inntekten, mens 34% stole på sosial sikkerhet for nesten alle (90% til 100%).

Variabler som er spesifikke for utbetalingen din, er det som virkelig betyr noe

Men her er det interessante med Sosial sikkerhet: Den gjennomsnittlige pensjonsytelsen er ikke så imponerende. I april 2018-bildet fra Social Security Administration viser at gjennomsnittlig pensjonert arbeidstaker tar hjem $ 1 417, 07 per måned, eller ca $ 16 933 per år. Ja, dette er høyere enn det føderale fattigdomsnivået i 2018, men ikke i det hele tatt.

Denne gjennomsnittlige pensjonsytelsen for trygdeordninger er ofte referansen som seniorer sammenligner med sin egen utbetaling. Men det er en viktig ting amerikanerne trenger å huske om denne gjennomsnittlige pensjonsytelsen - nemlig at det bare er et gjennomsnitt.

Det er en rekke variabler som kan påvirke utbetalingen eller inntektene til hjemmet ditt, og det er disse variablene, uansett hvor godt eller dårlig din Social Security-fordel passer opp ved siden av den gjennomsnittlige pensjonistiske arbeidstakerfordelen, det betyr noe.

Kjøtt og poteter av din trygdeforsikring

For eksempel vil arbeids- og inntektshistorien være avgjørende for å bestemme hvor mye du skal betale av trygdeordninger når du går på pensjon. SSA vil ta hensyn til de 35 høyest opptjente inflasjonsjusterte årene når du beregner pensjonsytelsen ved full pensjonsalder. Dette betyr at du må jobbe i minst 35 år for å forsøke å maksimere sosial sikkerhetskontrollen din, så du vil tjene så mye som mulig i årene du jobber. Dette er grunnen til at arbeid senere i livet kan være så givende, fordi du kan bruke din arbeidserfaring og ferdigheter til å styre høyere lønninger, og erstatte senere inntektsår i tenårene eller tjueårene.

Din påståtte alder er ganske viktig også. Pensjonerte arbeidstakere har mulighet til å kreve trygdeordninger ved 62 år eller noe senere. SSA dangler imidlertid en ganske stor gulrot for å lokke kvalifiserte pensjonister til å holde av ved innskrivning. Fra og med 62 år og slutter i alderen 70, vil din fordel vokse med ca 8% for hvert år du står på sidelinjen. Dermed kan du nettopp oppnå 76% mer månedlig ved å kreve fordeler ved 70 år, i motsetning til 62 år.

Forståelig er det ikke fornuftig å hevde senere i livet. Men hvis målet ditt er å maksimere livstidsfordeler, og det skjer med sammenfall med å maksimere dine månedlige fordeler, så venter du på fordringer kan være fornuftig.

Ikke glem disse variablene, heller

Selvfølgelig er det litt mer til det enn å tjene mye, jobbe i minst 35 år, og kreve fordeler i en bestemt alder av ditt valg.

Som et eksempel kan din justerte bruttoinntekt påvirke hva du får for å beholde din trygdeytelse. I 1983 undertegnet den føderale regjeringen i lov en rekke endringer, hvorav den ene etablerte den føderale beskatningen av trygdeordninger. Skulle halvparten av halvparten av inntektene dine i sosiale trygghet og din opptjente inntekt overstige $ 25 000 for enkeltpersoner eller $ 32 000 for pararkivering i fellesskap, blir halvparten av inntektene dine trygdbare på føderalt nivå. En annen sats for individuelle skatteytere inntjener mer enn 34 000 dollar, og par over 44 000 dollar ble lagt til i 1993 som gjør at den føderale regjeringen kan beskatte opptil 85% av trygdeordninger ved normal inntektsskatt.

På samme måte står 13 skattemessige trygdeordninger i en viss kapasitet. Dette betyr at du kan leve i 37 stater og tjene så mye du vil uten frykt for å betale statlig skatt på dine trygdeordninger. Men i 13 stater kan din fordel ikke strekke så langt.

Plassering kan også være en viktig variabel som utvider eller begrenser livet til din trygdeytelse - spesielt hvis du er avhengig av programmet. Stater med betydelig lavere levekostnader kan tillate en pensjonert arbeidstaker som tjener mye mindre enn den nasjonale gjennomsnittlige pensjonsytelsen til å leve komfortabelt. I mellomtiden kan en pensjonist i California eller New York, som er kjent for deres høyere levestandard, kjempe for å komme forbi, selv med en betydelig høyere pensjonsytelse.

Til slutt betyr ikke noe om noe. Det eneste som betyr noe er variablene som er viktige for deg og din trygdeforsikring.