Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvor mye vil min IRA være verdt?

Anonim

Selv om mange eldre opplever en nedgang i levekostnadene når de går på pensjon, skjer dette ikke alltid. Faktisk, noen eldre faktisk vind opp å bruke mer i pensjonisttilværelse enn de gjorde i løpet av sine arbeidsår. Det er derfor at det er ekstremt viktig å lagre tilstrekkelig, og mens du har flere muligheter for å sugge bort penger, er det mulig å finansiere en IRA en god måte å etablere et nestegg på.

En stor fordel ved å lagre i en IRA er den skattefordelte behandlingen den tilbyr pengene dine. Hvis du bidrar til en tradisjonell IRA, vil ikke bare de pengene gå i skattefri, men det vil vokse skatteutskudt til du er klar til å ta uttak. Og mens Roth IRA-bidrag er gjort med etter skatt, vil pengene dine vokse helt skattefritt, og du betaler ikke skatt på uttak i pensjon. Uansett hvilket alternativ du velger, unngår skatt på investeringsvinduene år etter år, kan du hjelpe deg med å samle et betydelig nestegg, slik at din IRA er verdt en pakke når du trenger det.

Hvilken type IRA passer for deg?

Selv om både tradisjonelle og Roth IRAer tilbyr en verden av fordeler, bestemmer hvilken type for å finansiere kan være vanskelig. Mens du kan bli fristet til å høste den oppadgående skattefordelen til en tradisjonell IRA, er ulempen at pengene dine ikke vil være gratis og klare i pensjon. En Roth IRA, i mellomtiden, vil ikke bidra til å redusere skattene dine først, da du ikke får fradrag for å bidra. Men når tiden kommer til å ta utdelinger, vil du ikke skylde en dime i skatt.

Når du velger mellom disse to IRA-typene, betaler det seg å tenke på når du mest sannsynlig trenger den maksimale skattefordelen. Er det i løpet av arbeidsårene, når din effektive skattesats er antagelig på sitt høyeste? Eller er det under pensjon, når du bor på en fast inntekt?

Husk at mens vi vet hva skattesatsene ser ut i dag, er det ingen å fortelle hvordan de vil utvikle seg over tid - så mens du kanskje tror du er garantert å være i en lavere skattekonsoll ved pensjonering, kan det ikke ende opp være tilfelle. Finansiering av Roth IRA er derfor et middel til beskyttelse mot ukjente fremtidige skattesatser.

Hvor mye vil din IRA være verdt?

Når du bestemmer hvilken type IRA som skal åpnes, sørger neste trinn for at du samler nok besparelser for å opprettholde deg selv i pensjon - og vi har en kalkulator som kan vise deg hvordan dine besparelser stabler opp.

For å bruke dette verktøyet, bare plugg inn din nåværende alder, ønsket pensjonsalder, pensjonsalder og årlig bidrag, og vår kalkulator vil gi deg beskjed om hvor mye du står for å samle.

Det er imidlertid noen forutsetninger som vil gå inn i beregningen. Først må du legge inn avkastningen på investeringen i løpet av årene du finansierer kontoen din, samt i pensjon. Og det er der ting kan bli litt kompliserte, fordi det er vanskelig å vite nøyaktig hvor godt dine investeringer vil utføre.

Når det er sagt, hvis du laster opp porteføljen med aksjer i løpet av arbeidsårene dine, kan du jobbe ut fra antagelsen om at investeringene vil generere en gjennomsnittlig årlig 7% avkastning. Dette tallet er faktisk noen få punkter under aksjemarkedets historiske gjennomsnitt.

Når det gjelder gjennomsnittlig årlig avkastning i pensjonen, kan det hende du vil justere denne prosentandelen nedover for å muliggjøre en delvis skifting mot sikrere investeringer, som obligasjoner. Forutsatt at IRA-husene har en rimelig lik blanding av aksjer og obligasjoner i pensjon, kan du jobbe med en gjennomsnittlig årlig avkastning på 5% eller 6%.

En siste faktor som vil spille inn i din personlige ligning er din nåværende og fremtidige skattekonsoll. Som vi diskuterte tidligere, hvis du er tiår unna pensjonsalderen, kan det være utfordrende å forutsi at du får en eventuell skattekonsentrasjon, men hvis du sikter på å for det meste erstatte din nåværende inntekt i pensjon, vil skattesettingen din sannsynligvis forbli den samme.

Når du har lagt inn alle nødvendige data, kan du få en følelse av hvor mye IRA vil være verdt i pensjonering. Hvis det nummeret ikke ser bra ut til deg, så er det beste alternativet å øke besparelsene dine og begynne å maksimere bidragene dine.

Foreløpig kan sparere under 50 bidra til opptil $ 5 500 i året til en IRA. Hvis du er 50 år eller eldre, får du en $ 1000 innhente som øker grensen til $ 6.500. Husk at disse grensene kan øke over tid, da de allerede har økt betydelig siden IRA ble først introdusert. Og hvis du gjør et poeng å treffe uansett årlig grense du er kvalifisert for å gå fremover, står du en god sjanse for å spare nok til å oppfylle pensjonsmålene dine.