Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvordan Lowe, Best Buy og andre store forhandlere er farende i tiden for e-handel

Anonim

I denne Market Foolery-videoen sammenligner casten de siste resultatene fra store bokhandlere. Bedrifter på trykk inkluderer Lowe's i forbedringssegmentet, noe som er mye mindre gjenstand for e-handelsforstyrrelser - og dens ytelse viser det - mens Best Buys forbrukerelektronikk fokus bare blir tøffere for murstein og mørtel spillere, til tross for en forbedret butikkopplevelse. Men er noen firma virkelig Amazon- proof?

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 1. mars 2016.

Mac Greer: To forhandlere ledet i svært forskjellige retninger, gutta. Lowe er opp stor på onsdag etter at hjemmeforbedringshandelen rapporterte bedre enn forventet inntjening. Matt, Best Buy ned på inntekter.

Matt Argersinger: Ja, det er historien om to forhandlere. Vi snakker om hele tiden, hva slags store bokhandlere, i denne epoken av e-handel, kan trives? Og selskap som Lowes og Home Depot, så vel, hjem forbedring plass på markedet har vært så imponerende, og holdt opp så godt. Du kan ikke gjenskape denne opplevelsen på nettet. Jeg vet dette for et faktum fordi jeg har brukt mye tid på å gå til Home Depot og Lowe kommer til å gjøre ting. Det er fornuftig. Lowes kvartalsvise salg var opp 19%, veldig imponerende. Sammenliknende butikk salg opp 5%. Kontrast det med Best Buy. Inntektene var nede på 1%, sammenlignbare butikksalg var nede på 7%, og de styrer for comps å falle enda raskere i nåværende kvartal, og det er fordi igjen et selskap som Best Buy, og med Target tidligere i uka, er svært sårbar for bekvemmelighetsfaktoren som kundene nå plasserer på sin tid og penger. Og det er kapital som flyter til e-handel, Amazon og andre steder.

Greer: Jeg vil si at Best Buy in store erfaring, tror jeg, har blitt mye bedre. Og jeg har vært skeptisk til Best Buy. Men problemet er -

David Kretzmann: Amazonas beste showroom, ikke sant?

Greer: Det er riktig, det er problemet, det er Amazon. Matt og jeg hadde denne diskusjonen i morges, om hvilke forhandlere som er virkelig Amazon-bevis. Jeg tror vi er enige om at Lowes og Home Depot er trolig Amazon-bevis, ikke sant?

Kretzmann: Jeg vil si det. Hvis jeg måtte velge en av de to, ville jeg velge Home Depot. Siden den store resesjonen, når du ser på beregninger som fortjenestemargin, avkastning på egenkapital, lageromsetning, avkastning på investert kapital, Home Depot og Lowe rett før lavkonjunkturen og gjennom lavkonjunkturen, handler de om nakke og nakke med alle disse beregningene . Men i løpet av de siste åtte årene har Home Depot bare langt og langt overgått Lowe i alle disse kategoriene. Lagrene har egentlig ikke utført alt som er annerledes. De har begge vært gode utøvere. Men jeg tror bare, langsiktig, gitt at Home Depot har generert disse overordnede beregningene, ville jeg holde fast ved dem. Men begge har vært veldig sterke utøvere, som Matt nevnte.

Greer: Noen andre på din Amazon-sikre liste?

Kretzmann: Jeg tror du har en som du vil dele.

Greer: Jeg gjør det. Vi hadde en livlig debatt, for jeg tror Costco, for nå, er Amazon-bevis. Jeg tror du går til Costco for skattejakt, denne ideen om at du skal finne noe du ikke hadde forventet å finne, og også for maten. Maten, tror jeg, er utrolig underskattet. Hvis du vil ha grillet laks eller å lage mat eller lage en biff, går du dagen til. Nå, Amazon, hvis de bygger disse mursteinene og mørtelbutikkene, og det blir mer praktisk, så er det kanskje en spilleskifter. Men for nå skal jeg gå med Costco, Lowe, Home Depot. Jeg tror de tre er Amazon-bevis.

Argersinger: Den eneste tingen jeg vil si om Costco, vet jeg at de annonserte at de skulle heve medlemsavgiften, jeg vil si det er et farlig spill å spille. Det blir farligere.

Greer: Nei. Jeg ville betale tre ganger så mye for min avgift. I valnøtter alene fyller jeg opp medlemsavgiften og kjøper en pose med valnøtter.

Argersinger: Jeg tror bare verdien av Amazon Prime, relativt, er så mye større hvis du er en person som ikke verdsetter matelementet -

Greer: Det er kaffe og te. De kan eksistere sammen.

Argersinger: Jeg, som en person som hater å kjøre og parkere og handle hvor som helst, spesielt et sted som er så overfylt som Costco, for meg, Amazon, mitt husholdning, de bare vinner, det dominerer. Jeg tror ikke det er plass til Costco, spesielt gitt en høyere medlemsavgift.

Greer: Beklager, jeg er hang på uttalelsen "som en person som hater å kjøre, parkere og handle hvor som helst." Går du ut? Du liker ikke å gå ut?

Argersinger: Jeg går mye i nabolaget mitt.

Greer: Kanskje du ikke er målmarkedet.

Argersinger: Sannsynligvis ikke.

Greer: "Som en fyr som hater å forlate huset sitt, " det er det jeg hører.