Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hvorfor Wave Life Sciences krasjer i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Wave Life Sciences

(NASDAQ: WVE)

, et klinisk stadium biofarmaceutisk selskap, er presset etter at selskapet har priset sitt siste aksjeutbud denne morgenen. Aksjen har falt 13% fra klokken 11:20 EST på torsdag.

Og så

Som et pre-kommersielt selskap uten betydelige inntekter, kan Wave Life Sciences ikke fortsette å utvikle sine stereopure-oligonukleotider uten å tappe investorer fra tid til annen. Denne biotekniske aksjen begynte å skyve i ettertidshandel etter en sekundær aksje som ble utgitt etter klokken. I dag kunngjorde selskapet prising på de nyutviklede aksjene på mer enn 10% under aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt, noe som ikke hjalp aksjonærene til å føle seg bedre.

Et tilbud om aksje akkurat nå kommer som en uvelkommen overraskelse for investorer som husker veiledningen Wave gitt i november. Selskapet avsluttet september med $ 210, 5 millioner i kontanter på balansen, og i november fortalte selskapet investorer at det hadde nok penger til å finansiere operasjoner gjennom utgangen av 2020.

Aksjene glir i dag fordi Wave inkluderte en viktig advarsel mot sitt kontantforbrenningsoverslag. Ledelsen uttalte spesielt at forventede kontanter fra samarbeidspartnere pluss kontanter til stede ville se selskapet gjennom 2020. Investorer ser mangel på selvtillit om å motta fremtidige milepælsbetalinger fra samarbeidspartnere som et tegn på at Waves forsøk på å skape stereopure oligonukleotider ikke kommer til å fungere som planlagt.

Hva nå

Det kan være en mindre skremmende forklaring på det plutselige behovet for å skaffe mer penger. Tidligere denne måneden valgte FDA Wave's Duchenne Muscular Dystrophy (DMD) -prøve for et pilotprogram som kunne kjøre opp driftskostnadene mye raskere enn Wave hadde forventet.

I 2019 vil Wave starte en midt-til-sen-studiestudie med sin ledende DMD-kandidat, suvodirsen, og dette vil bli den første kliniske studien for å ta del i FDAs nye program for å akselerere utviklingsprosessen for pasienter med ubehøvlede behov . Komplekset Innovative Trial Design-programmet vil gi Wave en sjanse til å fullføre utviklingen av suvodirsen mye raskere enn den tradisjonelle ruten, og kanskje komme foran potensiell konkurranse for et begrenset antall DMD-pasienter.

Sjekk ut alle våre inntjeningsanropskript.