Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hvorfor synkronisering finansielt plutselig plukker i dag

Anonim

Hva skjedde

Synkronisk Finansiell

(NYSE: SYF)

, som utsteder en rekke butikk-merkede kredittkortprodukter, plutselig kastet på torsdag ettermiddag. Fra 3:00 EDT var aksjen nede på nesten 12%.

Siden vi er midt i inntjeningssesongen, kan du tenke at Synchronys resultatrapport kan ha noe å gjøre med stupet, men du ville ha feil. Faktisk er banken planlagt å rapportere inntektene i morgen.

Synkronisering faller på grunn av en bestemt dårlig nyhetsartikkel som kom til lys. Ifølge rapporter, Walmart

(NYSE: WMT)

har valgt Capital One

(NYSE: COF)

som den nye utstederen av sine butikk-merkede kredittkortprodukter.

Og så

For å være helt klart, er dette en stor avtale for Synchrony. Av bankens om lag 53 milliarder dollar i kredittkortfordringer ved utgangen av første kvartal utgjorde Walmart kortbalanser ca 10 milliarder dollar, ifølge dagens rapporter. Synchrony har vært utsteder av Walmarts kredittkortprodukter i nesten to tiår, så dette markerer slutten på et ganske stort og langvarig partnerskap.

Her er noen viktige punkter for investorer å vite:

Det er ennå ikke klart hva som vil skje med $ 10 milliarder eller så i utestående Walmart-kortbalanser Synchrony har allerede. Dagens kunngjøring påvirker kun fremtidige kredittkort utstedt.

Det nye partnerskapet inneholder både butikkort som bare kan brukes i Walmart, samt med-merkede ( Visa, Mastercard, etc.) kort som kan brukes hvor som helst.

Hva nå

På den ene siden, å miste sitt partnerskap med Walmart er en seriøs snag for Synchrony. Tross alt er Walmart den største forhandleren i USA når det gjelder salgsvolum. Faktisk, Wall Street Journal artikkel som rapporterte nyheten sa at dette er den største shake-up i detaljhandel kredittkort partnerskap siden Costco Wholesale Corp dumpet American Express Co. og flyttet til Citigroup Inc. i 2016. " Og jeg er enig.

På den annen side er dette fortsatt bare ett av mange partnerskap i Synchronys portefølje. Som American Express har bevist i noen år etter oppløsningen av Costco-partnerskapet, kan tapet av et massivt partnerskap bli overvunnet. Så, selv om dette er definitivt en stor støt i veien, er det ikke nødvendigvis en grunn til å gå i gang med utgangene, med mindre andre forhandlere begynner å følge med.