Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hvorfor Natus Medical har en dårlig dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Natus Medical

(NASDAQ: baby)

, en ledende produsent av medisinsk utstyr for nyfødte omsorgsleverandører, falt 16, 1% i løpet av morgenen etter å ha gitt veiledning for 2019 som var under forventningene. Aksjen var ned 15, 2% fra klokken 11:13 EST på onsdag.

Og så

Da Natus Medical kunngjorde fjerde kvartal inntekt i morgen, ble overskriftsresultatene blandet. Inntektene økte med $ 5, 2 millioner ytterligere enn konsensusprognosene forutslo til $ 141, 0 millioner. På bunnlinjen har forventet inntjening som nådde $ 0, 43 per aksje, forventet forventninger på $ 0, 06 per aksje.

Inntjeningen savner opprørt investorer, men ikke halvparten så mye som ledelsens mykere enn forventede utsikt for 2019. Investorer regnet med at den justerte inntekten økte fra 1, 42 dollar per aksje i 2018 til 1, 64 dollar per aksje i 2019. I stedet mener Natus at inntjening kunne justeres faller i et område mellom $ 1, 12 per aksje og $ 1, 49 per aksje i år.

Ta en titt på det siste Natus inntektsnummeretrykk.

Hva nå

I løpet av tredje kvartal lanserte Natus Otoscan-maskinen, en digital skanningsenhet som kartlegger et barns indre øre for å produsere nye høreapparater som passer perfekt. Natus investerte tungt for å installere Otoscan-enheter, og det ser ut til å fungere som håpet. I løpet av fjerde kvartal plasserte Natus 120 flere Otoscan-enheter, og samlet totalt 180 i feltet.

Nå er sannsynligvis ikke på tide å starte en lang posisjon, men det er heller ikke tid til å hoppe skipet heller. Ser på neste år, kan Otoscan og nylig lanserte produkter i nevrologi og nyfødte omsorgssegmenter tillate Natus å gå tilbake til vekst.