Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hvorfor på dekk Capital er opp mer enn 30% i dag

Anonim

Hva skjedde

Online småbedrifts utlåner på dekkkapital

(NYSE: ONDK)

rapporterte resultatet for tredje kvartal, og det ser ut til at investorene var veldig fornøyd med resultatene. Fra kl. 03.20 EST på tirsdag var aksjen oppe med en svimlende 32%.

On Deck slo inntjeningsforventninger på både topp og bunnlinjen. Justert inntjening på $ 0, 17 per aksje lå langt over den $ 0.11 som analytikerne hadde bedt om, og inntekter på $ 103 millioner kom nesten $ 5 millioner høyere enn konsensus. Det er også verdt å påpeke at dette følger et annet stort inntjeningsslag i andre kvartal.

Kanskje enda viktigere, økte selskapet sin helårsveiledning for både inntekter og nettoinntekter etter kvartals imponerende tall.

Og så

On Deck så rekordlåns opprinnelsesvolum for kvartalet og klarte å forbedre fortjenestemarginene uten å ofre lånekvaliteten. Selskapet nådde en stor milepæl i kvartalet, og over 10 milliarder kroner i totale lån oppsto. Og konsernsjef Noah Breslow sa at selskapet planlegger å annonsere et nytt låneprodukt innen årets slutt.

Hva nå

On Deck Capital er en virksomhet som er drevet av sterke økonomiske forhold og et gunstig miljø for småbedrifter. Så lenge disse to tingene forblir, kunne selskapet fortsette å bli imponerende og hyggelig overraskende investorer. Men hvis en resesjon kommer tidligere enn eksperter ber om, eller hvis regelverket blir mindre vennlig i fremtiden, bør investorer være oppmerksomme på at disse kan være spesielt negative katalysatorer.

For tiden synes On Deck Capital å være å skyte på alle sylindere, og med så overraskende sterke tall synes dagens oppadgående bevegelse å være velbegrunnet.