Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hvorfor CareDx hoppet 13,5% i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av transplantasjonsspesialist CareDx

(NASDAQ: CDNA)

hoppet 13, 5% på fredag ​​etter at selskapet rapporterte solid resultat i 2. kvartal etter klokken på torsdag, ledende ledelse for å øke veiledningen for året.

Og så

Inntektene økte med 48% året etter på baksiden av selskapets AlloSure-test, som ble lansert i fjor. AlloSure har blitt brukt av 76 amerikanske transplantasjonssentre så langt, og CareDx anslår at 1% av pasienter i USA-nyrekreft bruker en test som måler cellefritt DNA, noe som er tegn på nyreskade.

CareDxs GAAP-tap var større enn forrige kvartal, men det var hovedsakelig på grunn av endringer i verdien av aksjekapital og derivater og en økning i aksjebasert kompensasjon. Ser du på justert inntjening som baker ut disse og andre ting, var CareDx tap 1, 3 millioner dollar, mindre enn 3, 6 millioner dollar registrert i kvartalet.

Hva nå

Med en solid vekst i første halvår, følte ledelsen at det var behagelig å øke inntektsveiledningen til et utvalg på $ 68 millioner til $ 70 millioner fra tidligere veiledning på $ 64 millioner til $ 66 millioner.

CareDx mener det vil være lønnsomt på en justert EBITDA-basis i andre halvår. Til slutt må selskapet begynne å vise en fortjeneste som alle andre beregner inntekter, men justert EBITDA lønnsomhet er en god første start.

For å bidra til å drive inntektene ytterligere, inngikk CareDx en avtale med Illumina

(NASDAQ: ILMN)

i mai for å selge Illuminas TruSight HLA sekvenseringspaneler som brukes til diagnostisering av transplantasjoner. Som en del av avtalen har CareDx rett til å utvikle egne produkter ved hjelp av Illuminas neste generasjons sekvenseringsteknologi.