Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hvorfor Bellicum Pharmaceuticals mistet 13,8% i juli

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Bellicum Pharmaceuticals

(NASDAQ: BLCM)

falt nesten 14% i fjor, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence, etter at firmaet annonserte at finansdirektør Alan Musso skal avreise den siste dagen i august. Pressemeldingen antydet at det var planen hele tiden etter at Musso hjalp selskapet med å øke 69 millioner dollar i bruttoprovenu fra et aksjeutbud i slutten av april - kapital som vil komme til nytte da biopharma ser ut til å presse sin ledende medisinskandidat over sluttlinje og utvikle to tidligere etapper.

Ikke desto mindre tok Wall Street ikke veldig vennlig til nyheten om en toppleder som forlot selskapet. Bellicum Pharmaceuticals lager hadde faktisk fått 8% fra begynnelsen av måneden til 16. juli, dagen for avreise ble annonsert. Det mistet over 20% resten av måneden til slutt med en nedgang på hele måneden på 13, 8%.

Og så

Treffene fortsetter å komme til Bellicum Pharmaceuticals, som har mistet 30% år hittil og 43% i fjor. Selv om noe av det skyldes utvunnet innsamlingsforsikring, kommer hovedparten av selskapets manglende evne til å utfordre investorer fra å snuble i klinikken. Biopharma, som utvikler adoptivcelleterapi, som den mener, kan takle sikkerhetsproblemer som er oppstått av banebrytende celleterapi til dags dato, har rett og slett ikke overbevist Wall Street om at den fortjener en premieverdi for sin tidlige innsats.

I Wall Streets forsvar synes det stadig mer mulig at de to tidligstadie-celleterapiene, BPX-601 og BPX-701, kunne falle for langt bak den raskt skiftende teknologien i bransjen. Imidlertid undersøkes for tiden blykandidat, BPX-501, i fem separate kliniske studier som vurderer potensialet til å behandle blodforstyrrelser, blodkreft og graft-versus-vert-sykdom. Fremdriften har vært sakte og markedspotensialet kan være underwhelming.

Hva nå

Aksjeeiere er i desperat behov for noen gode nyheter ut av Bellicum Pharmaceuticals. Det kan ta form av en regulatorisk oppdatering for BPX-501 i Europa, der den forventes å være i regelmessig gjennomgang innen 2019, eller kanskje head-turning resultater fra de første kliniske forsøkene BPX-601 eller BPX-701. Deretter igjen, gitt Wall Street sin vedvarende pessimisme, har selskapet sitt arbeid skåret ut for å få respekt for industriobservatører og analytikere.