Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Her er hva Apple gjør for Black Friday og Cyber ​​Monday

Anonim

eple

(NASDAQ: AAPL)

generelt tror ikke på å sette sine datamaskiner, telefoner, tabletter og andre gadgets på salg. Selskapet kan selge en oppusset Mac, iPhone eller iPad til mindre enn listeprisen, og detaljhandelspartnerne kan tilby tilbud på egen hånd, men Apple selv har generelt tilbudt et salg bare på Black Friday.

I år har selskapet besluttet å bryte fra normen. Apples feriesalg vil løpe i fire dager som begynner på Black Friday, og fortsetter gjennom slutten av Cyber ​​Monday.

Før du undersøker Apples avtaler, er det viktig å huske at selskapet kanskje ikke alltid er den beste kilden for å kjøpe sine produkter. Mange av sine partnere, inkludert Best Buy og Amazon, har tilbud på Apple-produkter som overstiger det som produsenten tilbyr.

Gjør leksene dine. En iPhone 7 kan være billigere ett sted og en iPad Mini et annet sted. (Sjekk ut at Adam Levy tar på seg hvordan du kan score en billig iPhone denne ferien i år.) I tillegg kan Apples utsalgspartnere tilby direkte salg, mens Apple tilbyr incitamenter i form av Apple-gavekort.

Dette er Apples tilbud

Som det har vært selskapets tradisjon, er Apples avtaler begrenset til bestemte gjenstander. De, som nevnt ovenfor, resulterer også i at du får et gavekort som skal brukes på en Apple Store i stedet for en rett rabatt på prisen. Ikke alle produkter har spesialtilbud. Her er de som gjør:

  • iPhone 8 Plus, 8, 7 Plus, 7: $ 50 Apple Store gavekort.
  • iPad 10, 5-tommers iPad Pro, iPad, iPad Mini 4: $ 100 gavekort.
  • MacBook Pro, MacBook, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac Pro: $ 200 gavekort.
  • Apple Watch Series 3: $ 50 gavekort.
  • HomePod og Apple TV: $ 25 gavekort.
  • Beats (utvalgte modeller): $ 50 gavekort.

Apple tilbyr disse produktene med gratis levering eller gratis henting i butikken. Salget har allerede begynt, og slutter ved midnatt mandag.

Er disse gode tilbudene?

Hvis du vil ha rabatterte priser på Apple-varer, er det bedre å gå til Best Buy eller andre Apple-partnere som har senket prisene.

Apples tilbud gir mening hvis du er en vanlig Apple-kunde som vil bruke penger utover den ønskede enheten. Hvis du for eksempel planlegger å kjøpe et tilbehør for å gå med den nye Mac-en, sparer du 200 kroner på gavekortet. Hvis du imidlertid bruker gavekortet bare fordi du har det - ikke for et planlagt kjøp - da vil disse avtalene ikke spare deg for noen penger.

Det er også verdt å merke seg at Apple ikke tilbyr noen spesiell avtale for sine nyeste iPhone X-modeller. Disse telefonene - den mest ønskelige i linjen - forblir til full pris.

Dette er noe mangelfulle avtaler i det generelle omfanget av Black Friday / Cyber ​​Monday tilbud. Men hvis du planlegger å kjøpe en Mac, iPad, eldre modell iPhone, Apple Watch eller noe annet denne høytiden, er det en relativt fin takk fra selskapet for å gjøre det.