Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Helse: 2 Hot Biotech aksjer på vår radar

Anonim

Det er mange spennende biotekniske aksjer som investorene kan vurdere å eie i sine vekstporteføljer. Men ifølge Motley Industry Focus: Helseanalytiker Shannon Jones og bidragsyter Todd Campbell, Neurocrine Biosciences

(NASDAQ: NBIX)

og Regenxbio

(NASDAQ: RGNX)

er to aksjer som burde være topphulde.

Neurokrine Biosciences klarer allerede betydelig vekst i inntektene fra ett legemiddel den har på markedet, og kliniske studier kan øke salget enda mer. I mellomtiden utnytter Regenxbio sin proprietære plattform for virusvektorer til å tappe inn i det fremvoksende markedet for genterapi. Kan disse selskapene generere lønnsom avkastning for aksjonærene?

I dagens show diskuterer Jones og Campbell:

  • Salgsvekst for Neurocrine Biosciences 'Ingrezza.
  • Neurocrine Biosciences 'potensial til å utvide Ingrezza's etikett for å inkludere Tourettes syndrom.
  • En mulighet for Neurocrine Biosciences i Parkinsons sykdom.
  • Konkurransemessige fordeler forbundet med Regenxbio's virale vektorer.
  • En tidlig stadium av våt aldersrelatert macular degenerasjonsterapi i Regenxbio's rørledning.
  • Hvordan Regenxbio kan ha nytte av et forhold med biopharma giant Novartis

    (NYSE: NVS)

    .

Også, Jones og Campbell diskuterer hvorfor spillskiftende data fra Amarin 's

(NASDAQ: AMRN)

Kardiovaskulær utfallsstudie for Vascepa, en renset fiskeoljepille, kunne sende sitt salg høyt.

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 26. september 2018.

Shannon Jones: Velkommen til Industry Focus, showet som dykker inn i en annen sektor av aksjemarkedet hver dag. I dag er onsdag, september den 26, og vi snakker helsevesenet. Jeg er vert, Shannon Jones. Jeg er med i studio med Motley-bidragsyter Todd Campbell via Skype. På dagens show, dykker vi inn i en av de mest forventede prøveutlesningene for Amarin og deres fiskeoljepille, tro det eller ikke. Vi vil også avsløre vår favoritt biotech plukker. Det er alt i denne ukens episode av Industry Focus: Healthcare.

Todd, jeg vet ikke om deg, men for meg har September vært en wild og veldig interessant måned for biopharma-verdenen.

Todd Campbell: Åh, absolutt! Amarin Vascepa-dataene vi nettopp har, må rangere i de fem øverste, i det minste av galne ting som vi har sett i biopharma denne måneden, om ikke høyere.

Jones: Ja, jeg vil definitivt si at det må være innenfor de fem øverste. Jeg ville tørt si at det er kanskje nr. 2 eller nr. 3, selv med den forventningen som førte opp til rettssaken, alt som skjedde før forsøket, og hva resultatene viste. Vi kommer inn i alt dette.

Men først, Todd, jeg kjenner deg og Kristine gjorde en fantastisk bakgrunn som førte til dette kardiovaskulære utfallsstudiet. Det var den første onsdag i september. Jeg vil virkelig oppfordre våre lyttere til å gå tilbake, høre på den episoden. De gjorde en fantastisk jobb som satte scenen for denne binære hendelsen for Amarin. Men la oss gi en veldig kort bakgrunn til våre lyttere som tar opp, la oss bare fortelle dem hvorfor denne forsøket var så, så viktig for Amarin.

Campbell: Amarin markedsfører et stoff som heter Vascepa. Vascepa er en renset omega tre fettsyre. Vi kaller det EPA. Det har vært på markedet siden 2012 for bruk i å redusere triglyserider, fett i blodet, hos pasienter som har svært høy triglyseridavlesning, større enn 500 milligram per deciliter. Godkjennelsen i den meget høye befolkningen skraper imidlertid bare overflaten til det adresserbare markedet. Det er bokstavelig talt titalls millioner av pasienter som har forhøyede triglyseridnivåer.

Amarin hadde gjennomført en forsøk for å se om pasienter med moderate triglyseridnivåer - 152 til 500 - ville ha nytte av Vascepa. Sikker nok, deres triglyseridnivåer falt i den forsøket. Men FDA sa: "Vi kommer ikke til å godkjenne bruken av den moderate pasientpopulasjonen, for det er ærlig, ingen har bevist at senking av triglyserider, " igjen, fett i blodet ", faktisk oversetter til å redde folks liv, og redusere risikoen av store kardiovaskulære hendelser som hjerneslag og hjerteinfarkt og, ja, døden. " Om lag 800 000 mennesker dør hvert år fra kardiovaskulære hendelser.

Amarin, som anerkjente at de store pengene skulle bli gjort for å kunne rulle dette stoffet ut til en mye større, bredere befolkning, begynte å gjøre en undersøkelse for å knytte og knytte dette til at ja, hvis du tar Vascepa, vil det senke triglyserider. Og ja, hvis det senker triglyserider, vil det faktisk redde folks liv og forhindre hjerteinfarkt og slag.

Syv år i gang har studien endelig lest resultatene. Og sikkert, Shannon, det var, jeg vil si, så godt som de kunne ha håpet på.

Jones: Ja, og enda bedre. Jeg tror det er trygt å si også, forventninger som fører til denne forsøket, mens alle var ivrige etter å se nøyaktig hva avlesningen ville være, forventningene var relativt lave, gitt de flere studiefeilene når det gjelder kardiovaskulære utfallsstudier. Den siste var oppstigningsstudien, som effektivt fant ut at generiske fiskeoljer - gitt relativt lav dose sammenlignet med Vascepa i denne studien - ikke var effektive for å forebygge disse kardiovaskulære hendelsene.

Selvfølgelig var Amarin veldig rask å komme ut og motvirke resultatene av den studien, og reiterte og reemphasizing renheten av Vascepa. Som du snakket om med EPA, ikke en blanding av alle disse andre typer fettsyrer.

Campbell: Høyre, DHA som oppdager dårlige kolesterolnivåer, antas å ha vært hvorfor kosttilskuddene mislyktes. Disse kosttilskuddene inkluderte også DHA sammen med EPA. Det er ikke tilfellet med Vascepa. Det er rent EPA.

Jones: Ja. Amarin har virkelig kjørt det punktet hjem. Leder opp til studien, det har virkelig vært på toppen av alles sinn å se for å se om det virkelig gjør det. Akkurat som du sa, det høres ut som det gjorde. La oss dykke rett inn. Hva fant Amarin akkurat i denne prøven?

Campbell: De registrerte pasienter som hadde dårlige kolesterolnivåer som ble kontrollert av statiner. Vi snakker med pasienter som tar statiner, som er de vanligst foreskrevne legemidlene i verden. Jeg tror 38 millioner amerikanere alene tar statiner hver dag for sitt høye dårlige kolesterol. De registrerte pasienter som hadde kolesterolkontrollerende medisiner, men hadde fortsatt høye triglyseridnivåer.

Hva de fant er at det tar 4 gram per dag med Vascepa, som er oversatt til ytterligere 25% reduksjon i risikoen for en større kardiovaskulær hendelse, inkludert hjerneslag, hjerteinfarkt og død. 25%. Det, Shannon, er på toppen av 25% reduksjon i risiko som historisk har vært assosiert med å ta statiner. Så, et virkelig bemerkelsesverdig funn.

Jones: Absolutt, ja. Ærlig talt tror jeg Wall Street og det vitenskapelige samfunnet ville vært bra med en 15% reduksjon i risiko. For å se 25% virkelig wowed alle. Vi får mer detaljerte data fremover. Vi har det amerikanske hjerteforeningsmøtet som skjer 10. november.

Spesielt for meg er jeg veldig nysgjerrig på å grave inn i snittet og dicing av dataene litt mer. Det du ser med mange av disse kardiovaskulære utfallsstudiene, er disse sammensatte endepunktene. Endpoengene, som du nevnte, Todd, ser de på en rekke forskjellige hendelser. Du snakket om slag, hjerteinfarkt, død, selv. De kombinerer alle disse endepunktene i en, og det er egentlig det de rapporterte om denne uken. Det vi ser kommer til november, er mer detaljert i det.

Jeg er også nysgjerrig på å se hvilke pasientgrupper som reagerte bedre enn andre. Jeg mener også, med så mye fokus på triglyseridnivåer, er jeg veldig nysgjerrig på å se hvor mye Vascepa var i stand til å senke disse nivåene også. Det er de tingene som er opptatt av det møtet.

Campbell: Det store spørsmålet som hver investor skal ha er, hvor stor kan dette stoffet bli? De gjorde $ 180 millioner i salg i fjor, jeg tror de var rettet mot $ 230 millioner i år allerede. Det er bare på den alvorlige høyt triglycerid godkjenningsveien tilbake i 2012. Jeg tror det helt undersells det, nå at disse dataene er ute. Jeg ville ikke bli overrasket om kardiologene skal snakke med sine pasienter om dette stoffet veldig, veldig snart. Det er igjen, potensielt et livreddende stoff.

Nå har jeg hatt familiemedlemmer som har en historie med hjerneslag. Faren min, for eksempel, er på statiner og andre rusmidler for å prøve å tåle den risikoen. Han hadde fortalt meg tidligere at han var på fiskeoljepiller. Så da jeg så disse dataene, ringte jeg ham opp, og jeg sa, "Hei, så du disse flotte dataene?" Han går, "Oh, ja, jeg sluttet å ta min fiskeolje piller på grunn av den mislykkede studien av over-counter-kosttilskuddene." Det ville ikke være sjokkerende for meg, hvis pappaens kardiolog, mange kardiologer, begynte å ha samtaler med dem om Vascepa. Igjen er 25% relativ risikoreduksjon på toppen av statinene ganske bemerkelsesverdig.

Dette er et enormt adresserbart marked. Amarin anslår at over 50 millioner voksne i USA har triglyseridnivåavlesninger som er over 150 milligram per deciliter. Tydeligvis vil de ikke bli så store, men er det potensialet for dette å bli et milliard dollar-dollar-stoff? Jeg tror det er nå.

Jones: Absolutt. Jeg har hørt at vilkårene blir kastet rundt som en sann spillveksler, paradigmeskifte i hvordan vi behandler pasienter. Jeg tror virkelig, til ditt poeng, vil du begynne å se opptaket i ordineringsvaner når det gjelder Vascepa. Amarin satser faktisk på å sende den ekstra MD & A innen begynnelsen av 2019. Forventet godkjenning innen denne spesifikke indikasjonen kommer innen slutten av 2019. Jeg forventer fullt ut at du vil se en bump up i salg selv før det.

En annen interessant ting, det er ikke en umiddelbar direkte konkurrent for Amarin i dette rommet akkurat nå. Den nærmeste er faktisk AstraZeneca . De har akkurat nå en styrkeprøve. De ser også på en 4 gr daglig dose av stoffet deres. Det er interessant, for fordi for AstraZeneca er stoffet deres en av de blandede omega tre fettsyrene. Jeg tror det heter Epanova. Det vil lese ut i 2019. Jeg tror det vil være en veldig interessant lesing, for å se hva vi kan trekke ut fra den studien, er det noen lese gjennom når det gjelder doseringsnivå. Det skal bare være en spennende 2019, minst sagt.

Campbell: [ler] Ja, veldig mye så! Vi kommer definitivt til å se de reseptbelagte trender over kurset de neste kvartalene for dette selskapet. Det vil også være interessant å se om et større selskap bestemmer seg for å gå foran AstraZeneca-dataene, eller de venter til dataene er ute for å se hva det konkurransedyktige landskapet kan se ut som videre på veien. Vascepa er egentlig den eneste motoren i bilen som er Amarin. Det vil være veldig interessant å se hva som skjer med dette selskapet i løpet av det neste år eller to.

Jones: Ja, absolutt. Alltid godt å ha positive testnyheter, spesielt i biopharma land, og spesielt for å se dette med et stoff som ikke er det typiske biotekniske stoffet ditt. Det er bokstavelig talt fiskeolje. Vi så dette også, med CBD og marihuana. Noen sa selv i bio Twitter- verdenen at dette er virkelig året med naturlige medisiner som gjør en løp for det. Fascinerende ting, veldig god vitenskap. Vi holder øye med det. Vi vil være sikre på å holde våre lyttere oppe i fart med alle de som kommer inn i denne markedsplassen.

Men først vil vi bytte gir. Vi skal snakke om våre personlige topp bioteknologiske plukker på den andre siden av pause.

Så fascinerende som Amarins fiskeolje er det et like fascinerende selskap på Todd Campbells radar akkurat nå, i et av de heteste områdene i bioteknologi akkurat nå, som er genterapi. Genterapi gir virkelig det løftet om nye engangsbehandlinger som retter seg mot de underliggende årsakene til sykdommen på genetisk nivå. Todd, fortell oss om din toppvalg, og hvorfor du elsker det så mye.

Campbell: Dette kommer til å høres litt morsomt ut for meg å snakke om dette, for ofte sier jeg til folk som spør, jeg prøver vanligvis å unngå unge, tidlige scener. Risikoen for prøvesvikt er så høy. Likevel, hver gang en gang, vil det være et selskap som har noen ganske bemerkelsesverdige konkurransefortrinn som i utgangspunktet får meg til å stå opp, "Dette er et interessant selskap, det er definitivt verdt å utforske litt mer." Det var tilfellet med denne aksjen, Regenxbio, symbolet RGNX.

Grunnen til at jeg er veldig interessert og fascinert av dette selskapet er todelt. De har en proprietær samling av adeno-tilknyttede virusvektorer. Disse AAVene kan brukes til å aktivere genterapier, å komme inn i vevet og faktisk gjøre jobben for å skape den forandringen i måten generene fungerer på.

Det er om 6.000 sykdommer som er forårsaket av genetiske mutasjoner. Hele konseptet med genterapi er å kunne gå inn og enten gjenopprette genfunksjonen ved å legge til noen genetisk kode eller gjenopprette passende genfunksjon ved å slette en del av koden. Vi har snakket om dette i fortiden på showet, det kalles genredigering.

Regenxbio's AAVs er fascinerende fordi det de er vant til, er å levere genterapien inn i vevet for å gjøre forandringen og teoretisk gjenopprette riktig genetisk funksjon. De hevder at deres AAV-er er det beste der ute, at deres AAV-plattform ikke bare vil skape mindre immunrespons hos pasienter som de blir gitt til, noe som gir mer holdbare og langvarige resultater. men de skal også være enklere og billigere for produsenten. Det fjerner en stor hindring som har vært overhengende av genterapi markedet.

Jones: Du har en virkelig ny plattform, og det høres ut som om de skal være rettet mot noen veldig høye unmete behovsområder. Hva kan du fortelle oss om indikasjonene de går etter?

Campbell: De har to forretningsmetoder. Den første forretningsmessige tilnærmingen er en lisensieringstilnærming, hvor de tillater narkotikaprodusenter å komme inn og lisensiere bruken av deres AAVer i bytte for noen forhåndsbeløp, kanskje noen milepælbetalinger, avhengig av deres kliniske forsøkssuksess, og deretter royalties hvis et stoff er til slutt kommersialisert. Det er en del av forretningsmodellen. Den andre delen av forretningsmodellen er å utvikle egne interne kandidater for genetiske sykdommer som de kan innlede gjennom sine egne kliniske forsøk og teoretisk partner ut senere eller bare gå videre og starte dem på egen hånd.

Deres egne prosjekter er ganske tidlig stadium prosjekter. Men et av de prosjektene som er mest avanserte, er utrolig spennende fordi det retter seg mot våt aldersrelatert macular degenerasjon, et multibillion dollarmarked som domineres av Eylea, et 5, 2 milliarder dollar i året. Deres mål er å utvikle en genterapi som kan være en-og-ferdig - eller kanskje to ganger i året; hvem vet, vi vil se - terapi som ville unngå behovet for pasienter med våt AMD å gå inn på kontoret hver tredje måned eller åtte uker eller hva som helst og må ha en injeksjon gjort i deres øyne for å hjelpe til med å gjenopprette deres syn. Det er spesielt spennende for meg fordi de rapporterte noen data i løpet av sommeren fra en fase I-studie som viste at det var en doseavhengig reaksjon på medisinering, til genterapi. Og halvparten av pasientene i høyest dose kohorten var injeksjonsfri etter seks måneder. De fortsetter faktisk den studien, ramping opp for å inkludere en annen dose kohort som er en høyere dose. Data fra den ekstra kohorten kan være tilgjengelig innen utgangen av dette året. Fase II-forsøk kan starte for den medisinen så snart som 2019. Det er på den interne programsiden.

På den eksterne programsiden er det nærmeste stoffet som kommer til kommersialisering, en Novartis genterapi for spinal muskulær atrofi, SMA. Tidligere i år dro Novartis ut og brukte 8, 7 milliarder dollar til å kjøpe AveXis, for å få hendene på dette stoffet, AVXS-101. De planlegger å arkivere FDA godkjenning av det aktuelle stoffet, og potensielt få det stoffet på markedet neste år. I så fall, hvis FDA gir det til å gå, bør Regenxbio kunne samle mid-single siffer til lave tosifrede royalties på salg. Det er viktig, Shannon, fordi det ene stoffet som er der ute akkurat nå for bruk i den indikasjonen, er Biogens Spinraza, og det sporer $ 1, 5 milliarder i omsetning per år fra fjoråret.

Jones: For våre lyttere som har fulgt sammen, hadde Spinraza en fenomenal lanseringsbane. Gitt, det har vært taperende over tid. Men når du tenker på de nærmeste konkurrentene, har AveXis det beste for mange investorer akkurat nå, når det gjelder hvordan dynamikken endres når de kommer til markedet, hvis de kommer til markedet, hvis dataene er godkjente.

Går tilbake til det du nevnte, jeg er veldig fascinert. Dette var ikke et selskap jeg fulgte, jeg har ikke fulgt alt, virkelig, til du nevnte det, Todd. Den våte AMD-indikasjonen er ekstremt spennende av et par grunner. En, du nevnte pasientpopulasjonene. Det er en befolkning som egentlig bare kommer til å øke som du ser at babyboomergenerasjonen fortsetter å vokse og leve lenger. Du snakket om konkurranselandskapet med Eylea. Du har også Lucentis, Avastin. De krever selvsagt flere doser. Hvis Regenxbio kan få en en-og-ferdig eller nær en-og-ferdig tilnærming, tror jeg muligheten er stor her.

Det blir virkelig, veldig interessant å se, hvis dette blir godkjent, der prisingen vil falle. Selvfølgelig, med genterapier, vet vi at de enkelt kan kommandere hundrevis av tusen dollar. Sammenlignet med konkurranselandskapet, ville det være et stort hopp for mange forskere og pasienter. Jeg tror muligheten er interessant. Det blir virkelig, veldig interessant å se på det også.

Campbell: Kanskje du ender med noen nye prisprogrammer som blir annonsert om denne tingen noensinne gjør det til markedet. Igjen snakker vi vei ut i fremtiden. Jeg vil alltid tampe litt på entusiasme fordi informasjonen vi har sett hittil er fase I. Det er så tidlige scenedata som du kan få.

Du gjør et flott poeng. Hvis du snakker om, akkurat nå, får pasienter normalt seks eller syv injeksjoner per år, du multipliserer kostnaden for hver enkelt av disse injeksjonene. Og så sier du: "Vel, hva om jeg er diagnostisert med våt AMD, jeg er 70, og jeg ender opp med å leve til 85? De neste 15 årene skal jeg ha seks av disse injeksjonene per år." Hvordan priser du det? Så det vil være interessant.

Men jeg tror det er en multibillion dollar indikasjon. Teoretisk kan dette skake det opp hvis data i fase II, og til slutt i fase III, bekrefter det vi så i denne veldig små fase I-kohorten.

Jones: Todd, hva synes du med hensyn til deres kontantstrømmer akkurat nå? Føler du at de har fått nok på bøkene akkurat nå for å finansiere disse forsøkene fremover?

Campbell: De må trykke på kontanter på et tidspunkt, trykk på investorer for penger på et tidspunkt. Kanskje det blir litt fortynnende. Det er ikke uventet for kliniske scenebedrifter. Men en av grunnene til at jeg liker dette selskapet er fordi det har potensial til å ta inn de royaltybetalingene som begynner neste år. Det vil kompensere for risikoen og redusere kontantforbrenningen for dette selskapet. De har ca $ 306 millioner på bøkene akkurat nå. Jeg tror at de antar at de skal avslutte året med et sted mellom $ 250-260 millioner på bøkene. Det burde gi dem en ganske god rullebane. Da må vi se hva som skjer med AVXS-101 på FDA, og om Novartis kan lykkes med å starte det ut mot Spinraza.

Jones: Så mye å se frem til i 2019. Dette er et virkelig interessant selskap. Genterapi har virkelig tatt av og har fått så mye investor entusiasme og støtte. Vi ser hvor den ene går.

La oss vende om til min toppvalg. Min toppvalg er faktisk et selskap som heter Neurocrine Biosciences, ticker NBIX. Grunnen til at dette er min toppvalg, og det er virkelig en av mine favorittbeholdninger, hovedsakelig fordi jeg faktisk har holdt på det i omtrent tre år nå. Jeg kom tidlig, før Ingrezza ble godkjent. Var veldig imponert over noen av de siste scenen dataene. Og to, de hadde en veldig solid kontanterstilling, selv i slutten av 2015. Deretter hadde de også støtte og troverdighet til en velfinansiert partner, som var AbbVie

(NYSE: ABBV)

på den tiden også. Det er fortsatt deres partner. Så, for meg, det sjekket mange av boksene.

Sånn som deg, Todd, prøver jeg ikke å bli for spent med selskaper som ennå ikke har et godkjent legemiddel på markedet. Men denne fikk virkelig øye med meg. Det var litt flytende under radaren, men var virkelig å generere litt tidlig trekkraft.

Bare for å gi våre lyttere en oversikt, er Neurocrine Biosciences fokusert på nevrologiske og endokrine-baserte sykdommer. Deres første kommersialiserte stoff er Ingrezza. Det ble faktisk godkjent i april 2017, ble tilgjengelig kommersielt i mai. Dette er et stoff som er angitt for å behandle en sykdom kalt tardiv dyskinesi. Det er en ufrivillig bevegelsesforstyrrelse som ofte kan knyttes til anti-psykotiske medisiner. Det er viktig av et par grunner til at jeg kommer til et minutt. Dette bestemte stoffet, i form av lanseringsbane og salgsforventninger, har virkelig blåst dem ut av taket.

Bare se tilbake, genererte Ingrezza om lag 97 millioner dollar i nettomsalg i andre kvartal 2018. Det er opp fra 71 millioner dollar i første kvartal 2018, noe som gir dem om lag 168 millioner dollar i nettoomsetning i første halvår. Dette er viktig fordi de virkelig forventer en svært langsom lanseringsbane. Når jeg snakker om tardiv dyskinesi, og det er forbundet med anti-psykotiske medisiner, er en av årsakene på grunn av pasientpopulasjonen. Når du tenker på det, har pasienter som er på antipsykotika - og det er ikke engang begrenset til det bare - pasientene som har det, har en mye lavere etterlevelse og overholdelse enn andre terapeutiske klasser. Så forventet de virkelig en mye lavere lansering i bane. Generelt sett, for den pasientklassen, ser du på overholdelsesgrader på 60-70%. Ingrezza har overskredet det, og har vært i stand til å holde godt over det nivået. Det vil være interessant å se om det begynner å avta over tid.

Det som sier er at det ikke bare er forskrivende ordinerer og at pasientene er mer villige til å ta det, særlig fordi det gjelder å kunne undertrykke mange av disse ufrivillige bevegelsene som er forårsaket av et uregelmessig dopaminsignal som skjer i hjernen, er Ingrezza virkelig antydet å stoppe den mekanismen. Så langt så bra med lanseringen og salget.

Campbell: Jeg ble faktisk overrasket. Jeg savnet denne aksjen. Da du begynte å snakke om det, var jeg som: "Wow, jeg må virkelig gjøre litt mer arbeid på dette navnet, fordi dette er en fascinerende historie." At de allerede er på 97 millioner dollar per kvartal, og det er opp fra 71 millioner dollar fra første kvartal, det er imponerende. Hva er enda mer imponerende er, da jeg så gjennom 10-Q og noen av de andre filings, ser på det faktum at det kanskje ikke er det for Ingrezza. Det ser ut til at de også vurderer bruken i andre indikasjoner, spesielt Tourettes.

Jones: Ja. Det kommer til å bli en veldig spennende indikasjon, tror jeg, å lese gjennom. Tourettes er en annen nevrologisk bevegelsesforstyrrelse. Jeg tror det er enormt å lese gjennom det. Det er også en mulighet for flere tusen dollar.

En side trodde det også er, når du ser på marijuana markedet, ser du CBD også potensielt blir studert i samme indikasjon. Du ser at mange dart blir kastet på målet. Jeg skal se på det. Men ja, vi har en Tourettes etikettutvidelse som også kommer opp med Ingrezza.

Det er ikke å si at det stopper der. Ingrezza var den første godkjente terapien. Også i slutten av juli 2018, i samarbeid med AbbVie, er det nå et stoff på markedet kalt Orilissa. AbbVie har nå eksklusive verdensomspennende kommersialiseringsrettigheter. Neurokrine mottar omtrent 20% royalty på salg. Hva er interessant om partnering med AbbVie, AbbVie er virkelig kjent for å være etikettutvidelseskongen. De gjør det veldig bra. Gitt, de har sine oppturer og nedturer. Men de gjør det veldig bra. Det er veldig interessant å se deres partnerskap med Neurocrine her. Akkurat nå er Orilissa godkjent for moderat til alvorlig endometriose smerte. Det er den første FDA-godkjente oral behandling for behandling av moderat til alvorlig smerte assosiert med endometriose i over et tiår.

Legemidlet slo markedet bare i forrige måned. Det gir enda en kilde til inntekter for et ganske nytt kommersielt sceneselskap. Vi vil holde alt et godt øye med lanseringsnumrene på vei inn i siste halvdel av dette året. Det kan være lett, en annen $ 1, 5-2 milliarder mulighet. Jeg snakket om etikettutvidelser, livmorfibroider er en annen indikasjon på at de skal se nærmere på. Hadde bare noen virkelig positive fase III-data i den indikasjonen også.

De har flere skudd på mål her. Egentlig, hvis du ser på rørledningen, er det noen andre virkelig interessante produkter også.

Campbell: Virkelig raskt på den Orilissa, den $ 1, 5 milliarder i toppsalg. Hvis alt går, som du sa, AbbVie er så god på å utvide etiketter, gjennomføre forsøk, få mest mulig ut av sine rusmidler, kan du faktisk få opp til den $ 300 millioner løpekursen i royalties for Neurocrine. Det ville være ganske fantastisk.

Du snakket litt om rørledningen. En av tingene jeg ønsket å se hva dine tanker var på, er hva gjør du av dette trekket i Parkinsons? Denne lisensavtale som det gjorde i fjor for det Parkinsons sykdomsmedisin?

Jones: Den ene var interessant for meg, Todd. For våre lyttere heter stoffet Opicapone. Det er for tiden undersøkt i Parkinsons sykdom. Jeg vil si at den er godkjent i Europa som en tilleggsbehandling i sykdommen. Det har fått en slags positiv gjennomgang her, særlig ettersom de ser ut til fil i USA, noe som kan skje så snart som i første halvdel av 2019.

Når jeg hører Parkinsons, Alzheimers, er jeg litt hesitant. Jeg prøver ikke å få håpet mitt for mye, bare fordi det er sykdommer som vi ærlig talt ikke har funnet ut hva som forårsaker det ennå. For meg, når jeg ser på en potensiell investering i bioteknologi, liker jeg alltid å vite at vitenskapen er godt støttet og godt forstått. Dette er bare ett av de områdene hvor jeg ikke føler at vi har en sterk nok grep på hva som faktisk forårsaker sykdommen ennå. Så jeg er litt på gjerdet på den ene, Todd.

Campbell: Jeg forstår, forstår absolutt. Hva er feilfrekvensen i Alzheimers sykdom kliniske studier? Jeg tror det er som 99%.

Jones: 99%, ja.

Campbell: Det er virkelig gal! Jeg tror, ​​skjønt - jeg legger bare på hatten min for et sekund - dette er litt av risikoen, av to grunner. En, du har EU-godkjenning allerede i hånden. To, du har det faktum at dette ikke er et spill-skiftende medisin. Det er en medisin som hjelper det mest brukte Parkinsons sykdom stoffet arbeid bedre. Jeg tror at den tilleggsstatusen også utelukker denne forbindelsen. Hvis det kan bli godkjent, kan dette være en stor avtale. Jeg tror det er 60.000 mennesker alene i USA som blir diagnostisert med Parkinsons sykdom hvert år, og om en million mennesker med Parkinsons sykdom. Hvis dette stoffet reduserer den off-tiden som folk lider når de tar Levodopa, så tror jeg at du får se det blir ganske mye brukt. Og enda en gang har du et nytt stoff som kan presse dette selskapet mot lønnsomhet, ikke sant?

Jones: Absolutt. Og de er veldig, svært nær lønnsomhet, snakker om. Netto tap for det siste kvartalet var 5, 9 millioner dollar. Det ble sammenlignet med et tap på $ 60 millioner i samme periode i 2017. Selv før de regnet for Orilissa-salget som bare kom inn på markedet her i august, er de ekstremt tett. Til ditt poeng, gå tilbake til Parkinsons mulighet, det, for meg, kan være en stor spilleskifter for dette selskapet selv. Vi snakker om Ingrezza, vi snakker om disse andre legemidlene som allerede er godkjent. Dette kan virkelig sette Neurocrine Biosciences på et helt annet nivå, helt forskjellig skala, hvis det virker.

En annen ting jeg virkelig, virkelig elsker om dette selskapet er ledelsen. Dette selskapet har eksistert siden tidlig på 90-tallet, men ledelsen på plass akkurat nå er spesielt stramt når det gjelder kostnadskontroll. De gjør en fenomenal jobb med nivåinnstilling. De vil vanligvis ha en tendens til å stille forventninger på nedre enden når de gjør det. Men bare på kontanterposisjonen hadde de 800 millioner dollar i slutten av juni. Nå har du salg inn. Nå har du royaltybetalinger som kommer inn. De er godt posisjonerte for å finansiere mange av disse forsøkene, spesielt i en indikasjon som Parkinson. Føl deg ganske bra der. Gitt, jeg kom inn på Neurocrine for tre år siden. Evalueringen har hoppet opp ganske mye siden da. Jeg planlegger ikke å selge når som helst snart, men definitivt er litt høyt akkurat nå.

Campbell: Ja, jeg tok en rask titt før vi begynte å ta opp showet. Prisen for å bestille var som 28X, og prisen til salget er 33X på fremtiden. Det er definitivt ikke en billig aksje. Når det er sagt, kan verdsettelsen få tak i kontrollen om veksten skjer raskere enn estimatene går opp. Jeg fortsatte å se på de gjennomsnittlige analytikernes estimater i løpet av de siste 90 dagene. $ 1, 89 per aksje i inntjening forventet i 2019. Det er opp fra $ 1, 43 for 90 dager siden. Det er en ganske betydelig økning de siste 90 dagene.

Jones: Absolutt. Så, ja, definitivt en lager for å se på. Alle bestandene vi har snakket om i dag, så mange interessante ting skjer, så mange nye sykdomsmål og indikasjoner. Sikkert, vær så snill å legge dem til på listen din.

For oss, det er det for denne ukens Industry Focus: Healthcare show. Som alltid kan folk på programmet ha interesse for aksjene de snakker om, og The Motley kan ha formelle anbefalinger for eller imot, så kjøp eller selg ikke aksjer basert utelukkende på det du hører. Dette showet er produsert av Austin Morgan. For Todd Campbell, jeg er Shannon Jones. Takk for at du lyttet og fortsatte!