Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Glem Penny Stocks: Dine penger er bedre i disse 3 selskapene

Anonim

Hvis du tjene penger på aksjemarkedet, var så enkelt som å kjøpe billige aksjer, ville Forbes-listen over milliardærer bli lastet med ørehandlere, i stedet for langsiktige investorer og utrolige entreprenører.

Den enkle virkeligheten er at for hver penny lager som "gjorde det, " som Monster Beverage, det er kanskje tusenvis av penny stocks som zig og zag men til slutt ende opp på null.

Tid og innsats er best brukt til å finne vinnende selskaper som handler med rimelige verdivurderinger, ikke lave priser per aksje. Det er derfor disse tre forfatterne tror Square

(NYSE: SQ)

, Bank of America

(NYSE: BAC)

, og Capital One Financial

(NYSE: COF)

er en bedre innsats for porteføljen din.

Denne aksjen er opp 390% i 18 måneder, men har fortsatt enormt potensial

Matt Frankel (Square): Det største problemet med å investere i penny stocks er at du tar en stor gamble. Mange penny stocks underliggende bedrifter har ingen reell inntekt, og noen er rett og slett svindel. Financial Disruptor Square har penny stock-like vekstpotensial, men med en etablert virksomhet med god vekst.

Square-kjernevirksomheten til betalingsbehandlingsmaskinvare er helt blomstrende, og i tillegg til det opprinnelige målet for småbedrifterskunder, har selskapets nylig introduserte Square Register frittstående salgssted bringe flere mellomstore og store bedrifter til Squares økosystem .

Speaking of Squares økosystem, i tillegg til betalingshardware, får Square's Cash app en stor trekkraft og er blant de mest populære peer-to-peer betalingsapp. Square Capital, selskapets forretningsutlånsplattform, gjør flere lån hvert kvartal. Og det er bare å navngi noen av kvadratens produkter.

Kvadratens omsetning økte med 43% i fjor, og i stedet for å bremse ned, forventer analytikere at veksten vil akselerere i år. Og vurderer Squares adresserbare marked, det er ikke overraskende. Faktisk skrev en analytiker fra Credit Suisse at "vi tror at Square har trengt bare om lag 1% av sin adresserbare mulighet." Så selv om Square kan fange, si 5% av sitt potensial, kan aksjene fortsatt ha en lang vei å klatre.

I et nøtteskall er Square en god kombinasjon av vekstpotensielle investorer håper på når du kjøper penny stocks og en faktisk rock-solid virksomhet.

Langsiktig avkastning du kan bankere på

Sean Williams (Bank of America): Visst, du kan kaste noen pommes frites på bordet og vinne penger en gang imellom med penny stocks, men de er mer beslægtet med å spille enn å investere. Hvis du vil ha et smartere sted å parkere dine penger, bør du vurdere en prøvd og sann vinner som Bank of America.

Jeg vet hva du tenker: "Vent, er det ikke den samme Bank of America som nesten knust sammen under finanskrisen, og prøvde da å belaste medlemmer å bruke debetkortene sine noen få år senere?" Vel, ja, det er det. Men det er også en bankgigant som kommer langt fra hvor det var for fem år siden.

Nå som vi har flyttet forbi de mange bøter og bosetninger Bank of America betalte som hovedsakelig var knyttet til landsomfattende finansiell oppkjøp med hensyn til boliglånspraksis, får vi et mye klarere bilde av hva selskapet kan.

I løpet av andre kvartal opplevde Bank of America en nettoinntekt på 33% (43% på en justert EPS-basis), drevet av lavere bedriftsskattesatser og høyere rente, mens totale utlån og innskudd, ryggraden i bankene, steg veldig sunt 7% og 5%, henholdsvis.

Spesielt har Bank of America en tendens til å være mer følsom overfor rentesvingninger enn pengesentralbankene. Dens inntjeningspresentasjon krever ytterligere 2, 8 milliarder dollar i netto renteinntekter (de fleste vil gå direkte til bunnlinjen) dersom de korte og lange rentene øker med 100 basispunkter de neste 12 månedene. Gitt en noe hawkish Federal Reserve for sent, er dette ikke ute av spørsmålet.

Og mens tradisjonell bankvirksomhet har tatt seg opp, har selskapet sett sine eldre ikke-fungerende lån svindel. Selv med en beskjeden $ 88 millioner økning til nettobelastninger til $ 996 millioner, som representerer et lavt netto avdragsforhold på 0, 43%, reduserte ikke-fordelende eiendeler med $ 946 millioner til $ 618 millioner.

Alt sagt, vi har en pengesentralbank som økte utbyttet med 25% og bare lovet å kjøpe tilbake over 20 milliarder kroner av aksjene i løpet av de neste 12 månedene. La oss se en penny lager gjør det!

Mer enn bare et kredittkort

Jordan Wathen (Capital One Financial): Dette selskapet kan være best kjent for sine kredittkort, men Capital One er en sann forbruker- og handelsbankinstitusjon. Om lag 47% av utlånsporteføljen kommer fra kredittkort. Kommersielle og forbrukslån - biler, primært - utgjør 29% og 25% av porteføljen, henholdsvis.

Kapital En største fordel er å ha en data-drevet tilnærming til kreditt. Fra en stående start på 1990-tallet utstedte det omtrent 50 millioner kort på bare åtte år, ved å bruke data for å målrette husholdningene en etter en med spesialtilbud, en innovasjon som andre bare ble kopiert senere.

Denne tilnærmingen har ikke endret seg. Selskapet er ikke redd for å teste nye produkter, og er heller ikke redd for å kutte og løpe fra tapere. I fjor gjorde det vanskelig, men økonomisk, beslutning om å etterlate egenkapitalutlån, for eksempel.

Kapital One har også investert tungt for å bygge ut en innskuddsserie, som betaler utbytte når rentene stiger. Selv om det betaler en konkurransedyktig markedsrente på innskudd på rundt 1% per år, er innskudd den minst kostbare måten å finansiere balansen på. Det er bedre å betale en markedsrente for innskudd enn en markedsrente på bedriftsobligasjoner.

Aksjer handler med mindre enn 9 ganger konsensus inntjeningsestimater i år, da investorer bekymrer seg for en eventuell økning i avdrag etter flere år med under gjennomsnittlig kredittap. Men gitt Capital One's under-gjennomsnittlige tapserfaring over sin historie, spesielt i dypet av finanskrisen, og den økte kvoten til tap på utlån, tror jeg Capital One kan trives selv om tap på utlån krysser fra nær historiske nedgangstider.