Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Glem Costco Wholesale Corp: Her er 3 bedre utbyttebeholdninger

Anonim

Costco

(NASDAQ: COST)

har en av de mer attraktive forretningsmodellene i detaljhandeln. Abonnementsoppsettet gir uovertruffen lave priser som holder kundenes trafikkflytende. Og fordi det meste av fortjenesten kommer fra årlige avgifter i stedet for salgsoppslag, er lagergigantens inntjening ikke like følsom for oppturer og nedturer i økonomien.

Som utbyttebeholdning har Costco imidlertid noen få ulemper. Derfor kan inntektsinvestorer kanskje ønske å ta en titt på Home Depot

(NYSE: HD)

, McDonald's

(NYSE: MCD)

, eller Johnson & Johnson

(NYSE: JNJ)

i stedet.

Generøs utbetaling: Home Depot

Som Depot har Home Depot en vane med å legge ut vekstnivåer som sine jevnaldrende bare ikke kan matche. Dens sammenlignbare butikk selger konkurrentene Lowe i 2016, og markedslederens momentum førte inn i inneværende regnskapsår som comps hoppet 6% i første kvartal sammenlignet med Lowes 2% økning.

Home Depot er mye mer sjenerøs med sine kapitalavkastningslofter enn Costco, skjønt. Den tar sikte på å returnere 55% av årlig inntjening til investorer i form av utbytte, på toppen av et aggressivt lagerinnkjøpsprogram. Costcos utbetalingsgrad er nærmere 30%, og Lowes mål er å returnere bare 35% av inntjeningen til investorer som utbytte. Aksjonærer trenger ikke å gi opp topplinjeveksten for den kjøttpengerutbetalingen, heller. Home Depot kan ikke legge aggressivt til sin butikkbase som både Costco og Lowe satser på. Men forhandleren er fortsatt i ferd med å spre 100 milliarder dollar i årlig omsetning i løpet av det neste året.

Høyere avkastning: McDonald's

Costcos utbytte på 1, 3% er langt under det du kan få ved å kjøpe et bredt diversifisert indeksfond. Investorer som vil gjøre det bedre enn det, bør vurdere McDonald's

(NYSE: MCD)

, som for tiden gir en velsmakende 2, 4%. Ja, fastfood titan har forsvunnet år med å glide kundetrafikken, etterhånden som spisesteder i økende grad velger sunnere, høyere kvalitetspriser. Men en solid vekstoppgang de siste kvartalene viser at Mickey D's har noen spaker - utover bare hele dagen frokost - at den kan trekke til gnist salgsgevinster.

Og selv om salget forblir stygt, vil McDonald bli mer lønnsomt de neste årene. Selskapet genererer størstedelen av sine inntekter fra leie, royalties og avgifter som den belaster franchisetakene som driver 85% av restaurantene sine i dag. McDonalds dobler seg ned på den effektive modellen med en plan for å skyve prosentandelen av franchiseområder opp til 95%.

Forutsigbar inntekt: Johnson & Johnson

Etter min mening er den største ulempen ved å eie Costco som en inntektsinvestering, dens volatil betalingshistorie. Siden ledelsen foretrekker å bruke spesielle utbytte for å returnere det meste av forhandlerens overskytende kapital, kan aksjonærer ikke være sikre på at neste monstertjekker kan slå sine porteføljer.

Med Johnson & Johnson har investorer mye klarhet om utbytteveksten de får. Helse-titanen har hiked sin utbetaling i hvert av de siste 55 årene, tross alt. Den siste 5% økningen ble drevet av solid finansiell 2016 driftsresultat; økologisk salg økte med 7%, og justert overskudd steg 9%.

Det er mange grunner til at Johnson & Johnson har vært så stor langsiktig aksjeinvestering. Disse inkluderer en mangfoldig driftsstruktur som spenner over 230 datterselskaper som berører alle områder i helsevesenet. Selskapet er også organisert rundt innovasjon, noe som gjør det vanskelig for rivaler å gjøre varig skade på den. De 9 milliarder dollarene som det tilbringer hvert år på forskning og utvikling sikrer at rørledningen forblir fullpakket med produkter som holder salg, fortjeneste - og utbytte - stadig marsjerer høyere.