Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

En tåpelig ta: NFL Games bestiller fortsatt de høyeste annonseprisene

Anonim

NFL er for tiden forankret av kontroverser som involverer spillerens sikkerhet og politikk, men selskapene betaler fortsatt store penger for å annonsere under sine TV-spill, ifølge Ad Ages årlige prisundersøkelse.

Fotball tok de tre dyreste annonseringsspillene for sesongen 2017-2018, etterfulgt av tre populære skriptprogrammer: NBCs Dette er oss, Fox's Empire og CBS '

(NYSE: CBS)

Big Bang teorien.

Annonsørene betalte også mer for annonser denne sesongen, med gjennomsnittsprisen på en 30 sekunders annonse på kringkasting av prime-time-TV, økte 6% året over til $ 134, 009. Dette viser at til tross for økningen av elektronisk annonsering, forblir førsteklasses TV-annonser en pålitelig måte å nå millioner av seere.

Men viewership fortsetter å falle på grunn av snor-kutting og økningen av streaming plattformer som Netflix . De fire øverste kringkastere rapporterte en kumulativ nedgang på 8% i førsteklasses visning i den ettertraktede 18- til 49-årige demografiske sammenlignet med fjoråret.

Det er derfor de store nettene lanserer streamingplattformer - som CBS All Access og NBC Sports Gold - for å motvirke denne trenden. Men disse pakkene har ad-fri nivåer, slik at annonsører kan bli kuttet av løkken ved premieabonnement.