Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Fitbit og "Tech-Enabled Health Revolution"

Anonim

I juni har fitness wearables selskapet Fitbit

(NYSE: FIT)

publisert et dokument med tittelen Fitbit-profil og oppdatering. Dokumentet dekket nøkkelfinansierte og turnaround planene for 2017 og inkluderte lysbildet under, med tittelen "tech-aktivert helse revolusjon."

Jeg var i stand til å snakke med Tom Hudson, Fitbits visepresident for investorrelasjoner, om lysbildet og hvordan Fitbit ser seg selv i den teknologiske aktiverte helserevolusjonen. Les videre for å se hva jeg lærte om lysbilde over.

Kronisk sykdom

Tom Rath, forfatter av New York Times bestselger, spiser, flytter, sover, setter sammen en imponerende undersøkelse som støtter troen på at vår atferd er større avgjørende faktorer for hvor lenge vi lever enn arvelighet. En studie han refererte indikerte at folk kunne ha 90% sjanse til å leve til 90 eller 100 ved å følge syv vaner, blant annet å være aktive, opprettholde en sunn vekt, administrere diabetes og vite og kontrollere blodtrykk. I diskusjonen med Hudson nevnte han diabetes, stress og hypertensjon som forhold påvirket av våre vanlige vaner.

Helsekostnader

USAs sentre for Medicare og Medicaid-tjenester lanserte en studie i 2015 som sa at helsetjenesterskostnadene i USA utgjorde $ 3, 2 billioner for året og var 17, 8% av den amerikanske økonomien. Peter Peterson Foundation indikerte at disse kostnadene bare kommer til å bli verre og kunne bli så mye som 25% av økonomien innen 2040. Hudson indikerte at diabetes er en stor bidragsyter til disse kostnadene. I 2012 rapporterte American Diabetes Association 245 milliarder dollar i helsekostnader og redusert produktivitet.

Kostnad byrde

Ettersom selskaper forsøker å takle de økende kostnadene for helsepersonell hos forsikrede ansatte, blir enkelte av byrderne overført til enkeltpersoner. En studie fra Kaiser Family Foundation viste at siden 1999 har arbeidstakers bidrag til familier økt fra $ 1 543 per år til $ 5 277 per år i 2016, en gjennomsnittlig premieøkning på 10, 4% hvert år.

Hudson indikerte at ansatte nå må sortere gjennom ulike helsepersonell med flere tjenesteplaner. Han fortsatte med å si at mengden helseinformasjon som nå er tilgjengelig for forbrukere via internett, er rikeligere enn noen gang før. I tillegg la han til stor pharma, og andre medisinske selskaper bruker mer markedsførings penger, og annonserer direkte til forbrukerne.

Som et resultat er forbrukerne nå mer informert enn noensinne, blir mer involvert i beslutninger knyttet til helsen, og tar kontroll over helsemessige resultater. Dette er hva Fitbit refererer til som forbruket av helsevesenet.

Sporingsenheter

Fitness-trenere og mobilitetsapplikasjonsapps sporer flere data enn noensinne: søvn, trinn, trening og hjertefrekvens. Med litt innsats kan enkeltpersoner spore maten de spiser, deres vekt og hvordan de føler seg. Med all denne data-sporbarhet og den påviste sammenhengen mellom aktivitet og bedre helse, setter bedrifter seg til bærbare enheter som en del av velværeprogrammer. Hudson indikerte når et selskap inkorporerer brukbare enheter i sitt velværeprogram, samlet engasjement øker, ansatte opplever bedre helseutfall, og selskapet opplever lavere helsekostnader.

UnitedHealthcare (UHC) fastslått en sammenheng mellom en persons gjennomsnittlige trinn per dag og de årlige skadekostnadene (flere trinn = mindre kostnad). Dette var føreren bak UHC Motion-programmet, hvor enkeltpersoner kan tjene opptil $ 1500 mot helsetjenesterskostnadene. Selv om reglene for programmet er noe komplisert, måler frekvens, intensitet og tålmodighet, Fitbit har programmert lade 2 for å bare vise brukerens fremdrift på deres bærbare enhet. Å ha sanntidsstatus synlig med deg hele dagen, gjør det mer sannsynlig for deg å oppnå programmets mål. Disse typer individuelle programmer vil være enklere å opprette når Fitbit slipper sin smartwatch og appgalleri senere på året.

Hvordan spiller Fitbit inn i disse trendene?

Hudson gjentok hva CEO James Park sa i det siste inntjeningsanropet om eiendelene som Fitbit bringer til bordet for å delta i disse trenderne: Fitbit-merket, brukerens samfunn og dets data.

Først er merkevaren sterk. Fitbit var fra begynnelsen kjent for helse og fitness. Mens andre smartwatches har vært mer generelle formål, var Fitbits enheter fokusert på helse og fitness. Park sa på inntjeningsanropet at 95% av alle institusjoner i helsefagstudiet der fysisk aktivitet er en studieinngang, bruker Fitbit-enheter. Fitbit-merkevaren har alltid vært tilgjengelig, uansett om du bruker Android, iOS eller Windows Phone, som er en nøkkelforskjell fra enheter som bare fungerer på ett operativsystem.

For det andre gir Fitbits samfunn støtte og inspirasjon for brukere. Fitbit rapporterte 23, 2 millioner aktive brukere tidlig i 2017. Fitbit har sett suksess med Feed-funksjonen, som gjør det mulig for brukere å koble seg til andre Fitbit-brukere som har lignende interesser eller helsemål. Over 11, 2 millioner brukere har brukt funksjonen med over 648 millioner sidevisninger, og 2, 5 millioner har sluttet seg til en av de tjue pluss-gruppene som er fokusert på bestemte helse- og treningsområder.

Til slutt har selskapet mange data på enhetseiere. Fitbit har bygget en av de største helse databasene i verden. For å gi deg en ide om størrelsen, har Fitbit sporet over 4 milliarder søvnrom siden 2010, noe som gjorde at selskapet kunne frigjøre søvnstadiet i april, som sporer hvor dypt du sover på hjertefrekvensbevegelse. Fitbit sier at den kan tilby "relevante tips for å forbedre søvnkvaliteten og din nattlige rutine." Andre treningsrelaterte Fitbit-innsikt kan brukes til å gi personlig trening.

På slutten av de forberedte kommentarene i det siste inntjeningsanropet oppsummerte Park hvor selskapet står i dag.

... vi har en fast visjon for fremtiden. Enheter er et middel til en slutt. Utnyttelse av vårt merke, fellesskap og data, Fitbit er i ferd med å drive positive helseutfall.

Det virker som Fitbit har et godt håndtak på helsearbeidet, og hva det kan gjøre for å hjelpe folk til å leve lenger og sunnere. Det er viktig for Fitbits langsiktige helse.