Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Fitbit Inc. Inntektsoversikt: Hva å se på

Anonim

Fitbit

(NYSE: FIT)

dominert de tidlige runder av den bærbare teknologiske bølgen, og suksessen sendte inntekter og fortjeneste høyt fra 2012 til 2015. Men selskapet mistet raskt sin fart i fjor da billigere enheter oversvømmet markedet.

Nå har treningsspesialisten en rekke produktgevinster for å gjenvinne lederskapsposisjonen ettersom etterspørselen skifter mot smartwatch-enheter med høyere ytelse.

Investorer vil få viktige ledetråder om Fitbits returstrategi virker når selskapet legger inn resultatet for tredje kvartal onsdag 1. november.

Av tallene

Metric

3. kvartal 2017 Veiledning

3. kvartal 2016

Årsendring

inntekter

$ 380 millioner til $ 400 millioner

$ 504 millioner

(23%)

Fortjeneste per aksje

($ 0, 05) til ($ 0, 02)

$ 0.19

N / A

Konsernsjef James Park og hans ledergruppe projiserer et brutalt salgssving på 23% i kvartalet da inntektene faller til under 400 millioner dollar fra 500 millioner dollar i foregående år. Den dårlige nyheten er at resultatet vil innebære mer markedsandelstap. Det vil imidlertid også markere første gang siden 2015 at salgsveksten har forbedret seg i stedet for forverret - et viktig første skritt i en hvilken som helst vendingstid.

Resultatutviklingene forventes også å være negative, men ikke like dårlig som før. Fitbit krever at de korrigerte tapene vil krympe til rundt 0, 03 dollar per aksje fra 0, 08 dollar i andre kvartal.

Bak tallene

Ser utover disse trendtendene, vil aksjonærene få noen få tall som vil hjelpe dem å bedømme om Fitbits oppdaterte produktportefølje resonerer med forbrukerne. Denne listen inkluderer bruttomargin, som ideelt sett vil forbli komfortabelt over 40% av salget.

Rival Garmin

(NASDAQ: GRMN)

, tross alt, har en 56% fortjenestemargin på sine treningsapparater. Fitbit kan ikke håpe å nærme seg denne figuren til virksomheten stabiliserer seg, men en forbedret brutto fortjenestemargin vil tyde på at enhetene er i ferd med å finne en god posisjon i ferien. Bruttomarginen går til 42% gjennom første halvår, men ledere har sagt at de forventer at den øker til så høy som 44% for hele året.

Hold også øye med tempoet i enhetssalg. Fitbit flyttet 3, 4 millioner av sine produkter i fjor for å slå ledelsens forventninger og bidra til at selskapet forbedret lagerbeholdningen. Gjennomsnittlige salgspriser tikket høyere også, krysset $ 100 per enhet. Aksjonærer vil gjerne se fortsatt forbedringer på begge disse beregningene.

Ferie kvartal prognose

En stor del av Fitbits salg og fortjeneste kommer fra feriekvartalet, og derfor vil enhver oppdatering til kortsiktig prognose trolig trekke størstedelen av investorens interesse denne uken. I begynnelsen av august forventet ledelsen et bredt spekter av potensielle salgsresultater for hele året, mellom $ 1, 55 milliarder og $ 1, 7 milliarder. Denne prediksjonen innebærer at fjerde kvartal vil bringe inn et sted mellom $ 500 millioner og $ 700 millioner.

Eventuelle tilpasninger Park og teamet hans til dette området vil for det meste være en funksjon av hvordan Fitbits nyeste utgivelser, inkludert den ioniske smartwatchen, mottas av forhandlere i dag da de fyller opp sine beholdninger i forkant av ferieferien. Etter det kommer den harde delen, ettersom Fitbit har som mål å tjene full salgspris på disse enhetene i et marked som er fullpakket med smartwatch-konkurranse fra Garmin, Apple og mange andre konkurrenter i wearables-bransjen.