Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Først var det lønnsgapet. Nå, gjeldsgapet

Anonim

Det er ingen hemmelighet at ulikhet i lønn fortsetter å være et nøkkelproblem i dagens arbeidsstyrke. Med kvinner som tjener omtrent $ 0, 72 til $ 0, 82 for hver dollar brakt hjem av sine mannlige kolleger, er det ikke rart at så mange mennesker er oppe i armer om det kontinuerlige nåværende gapet.

Men nye data fra Comet Financial fremhever en uheldig bivirkning av inntektsforskjell: et stort gap i utestående gjeldsnivåer mellom menn og kvinner. Og hvis gjeldsgjorte kvinner ikke tar skritt for å endre omstendighetene, vil deres økonomi sannsynligvis lide for lang tid.

Kvinner er dypere i hullet

Kvinner skylder nå mer enn menn i en rekke hovedkategorier, blant annet følgende:

Gjeldskategori

Gjennomsnittlig beløp utestående: kvinner

Gjennomsnittlig beløp utestående: menn

Studielån

$ 30 716

$ 24 323

Auto lån

$ 12 183

$ 10 371

Kredittkort saldo

$ 6559

$ 5163

Medisinske regninger

$ 4341

$ 3231

Mye av dette kan chalked opp til utgifter og lånevaner, men det er vanskelig å overse hvilken rolle inntektene har på nivå av gjeld. Og siden kvinner vanligvis tjener mindre enn menn, er det lett å se hvorfor de kan gå i gjeldsavdragsavdelingen.

Klatring ut av gjeld

Hvis du er lastet opp med gjeld, bør du vite at jo raskere du graver ut av det hullet, jo mindre penger vil du ende opp med å kaste bort interesse - og jo mer du vil få til å bankere for deg selv. Derfor betaler det seg å ta en titt på din gjeld og utarbeide en plan for å eliminere dem. En god innsats er å betale de høyeste rentene først - vanligvis kredittkortet ditt - men hvis du låner privat for college, ser du kanskje også en ganske høy rente på studielånene dine.

Deretter finne ut hvor du vil få pengene til å tilbakebetale gjeldene dine. Den enkleste løsningen er generelt å skape et budsjett for å se hvor pengene dine går, og så kam gjennom det og identifisere måter å kutte på utgifter. Det kan bety nedskalering til en mindre leilighet for å senke leien din, eliminere måltider for måltider for å spare på matkostnader, eller avbryte treningsmedlemskapet ditt.

Et annet godt alternativ er å se på å få en sidestrøm. Av de 44 millioner amerikanerne som jobber med en annen konsert, gir en estimert 36% hjem mer enn $ 500 per måned ekstra som et resultat. Det kontanter kan gå langt for å hjelpe deg med å betale dine utestående forpliktelser.

På samme tid, ta skritt for å øke inntektene dine, slik at du bedre kan ikke bare betale gjeld, men administrere regningene dine fremover. Hvis du ennå ikke har bedt om en høyning på jobben, gjør noen undersøkelser for å se hva den gjennomsnittlige personen med jobbtittelen din tjener og gjør saken din hvis du lærer at bedriften din kan betale mer. En imponerende 66% av de ansatte som ber om mer penger, er i siste instans vellykket, eller så rapporterer jobben CareerBuilder, så det lønner seg absolutt å snakke opp.

Men ikke gå inn i den samtalen blindt. Forbered noen snakkepunkter som fremhever verdien du tar med til firmaet ditt, og bruk hardtall når det er mulig. For eksempel, hvis markedsføringen du ledet økte salget med 10% forrige kvartal, ta kreditt og hente den stat.

Å være i gjeld er ikke gøy, og hvis det går tom for hånden, kan det ende opp med å rote med sunnheten. Så ikke la det skje. Ta kontroll over din gjeld, uavhengig av hvor mye du skylder og hvor mye du tjener.

På samme tid kjempe for en bedre lønn hvis du føler at du fortjener en. Du har lite å tape og mye økonomisk frihet til potensielt å vinne.