Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Euronet Worldwide Inc (EEFT) Q3 2018 Verdenskonferansesamtaleutskrift

Anonim

Euronet Worldwide Inc

(NASDAQ: EEFT)


Q3 2018 Verdenskonferanseanrop

19. oktober 2018

, 9:00 ET

Innhold:

  • Forberedte merknader
  • Spørsmål og svar
  • Ring Deltakere

Forberedte merknader:

Operatør

Hilsen, og velkommen til Euronet Worldwide tredje kvartal 2018 Verdenskonferanse. På denne tiden er alle deltakerne i en lytte-bare modus. Senere vil vi gjennomføre en spørreundersøkelse og instruksjoner vil følge på den tiden. (Operatørinstruksjoner) Som en påminnelse kan denne konferansen bli registrert.

Det er nå en glede å introdusere din vert, Mr. Jeff Newman, Executive Vice President og General Counsel for Euronet Worldwide. Takk skal du ha. Mr. Newman, du kan begynne.

Jeffrey B. Newman - Konserndirektør og General Counsel

Takk, Bruce. God morgen, og velkommen alle til Euronets kvartalsresultater konferansesamtale. Vi presenterer våre resultater for tredje kvartal 2018 på denne samtalen. Vi har Mike Brown, vår styreformann og administrerende direktør; Rick Weller, CFO; og Kevin Caponecchi, administrerende direktør i epay-avdelingen på samtalen.

Før vi begynner, må jeg ringe din oppmerksomhet til ansvarsfraskrivelsen på fremtidsutsikter på den første siden av PowerPoint-presentasjonen vi skal lage i dag. Uttalelser om denne samtalen som angår Euronets eller dets ledelsens intensjoner, forventninger eller spådommer om fremtidig ytelse er fremtidsrettede uttalelser. Euronets faktiske resultater kan variere vesentlig fra de som forventes i slike fremadrettede uttalelser som følge av en rekke faktorer som er oppført på første side av presentasjonen vår. Euronet har ikke til hensikt å oppdatere disse fremtidsrettede utsagnene og påtar seg ingen plikt til noen til å gi slike oppdateringer under noen omstendigheter.

I tillegg inneholder PowerPoint-presentasjonen en avstemming av de ikke-GAAP finansielle tiltakene vi vil bruke under denne samtalen til de mest sammenlignbare GAAP-tiltakene.

Nå videresender jeg samtalen til vår økonomidirektør, Rick Weller.

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Takk, Jeff. Og god morgen, og takk til alle som har sluttet seg til oss i dag. Jeg vil begynne med mine kommentarer på lysbilde nummer fem. For tredje kvartal leverte vi inntekter på 714 millioner dollar, driftsinntekter på 151 millioner dollar og justert EBITDA på 181 millioner dollar. Tredje kvartal korrigert EPS var $ 2, 16 per aksje, en økning på 34% fra år til år og en $ 0, 06 foran veiledningen gitt i juli. Denne overprisen på $ 0, 06 inkluderer om lag 0, 01 dollar fra toppskiftet fra FX-endringer og ca 0, 025 dollar fra headwind fra konvertibelt obligasjonsrelatert aksjefortynning drevet av vår pent forbedrede aksjekurs. Disse headwinds ble mer enn oppveid av ca $ 0, 05 av fordeler i skatter hjulpet av utøvelsen av nesten utgåtte alternativer. Så nettopp har virksomheten overgått forventningene våre med nesten $ 0, 05. Klart, en fremragende prestasjon og en annen rekord kvartalsvis tjene ytelse.

Neste bilde, vær så snill. Slide six viser vår treårige transaksjonsutvikling etter segment. EFT-transaksjoner økte med 16% fra fortsatt utvidelse av våre ATM- og POS-behandlingsnett i Europa og India. epay transaksjoner redusert 3%. Nedgangen var hovedsakelig fra Midt-Østen, mens vi noterte i tidligere kvartaler, opphørte vi behandling for en stor mobilforhandler med lavverdige, lavmarginale mobiltransaksjoner. Dette kvartalet markerer jubileumet for denne hendelsen, og vi begynner nå å se god, ikke-mobil vekst fra Midtøsten. Pengeoverføringer økte med 16%, som inkluderte bidrag fra alle områder av vår Money Transfer-virksomhet.

Neste bilde, vær så snill. Slide syv presenterer våre resultater på rapportert basis. På årsbasis var det betydelige svingninger i utenlandsk valuta hvor vi opererer. De store valutaene gikk ned til 10%, med noen av de mindre valutaene endret så mye som to ganger det.

For å normalisere effekten av disse valutafluktuasjonene har vi presentert våre resultater justert for valuta på neste lysbilde; skyv åtte. Fra denne toppen av lysbildet leverte EFT et annet eksepsjonelt kvartal med konstant valutainntekter, driftsinntekter og en justert EBITDA-vekst på henholdsvis 18%, 28% og 26%. Disse sterke vekstratene var resultatet av en økning på 10% i minibanker og en økning på 16% i transaksjoner, hovedsakelig fra Europa og India. Transaksjonsveksten inkluderer en økning i verdiskapende transaksjoner på minibankene og terminaler med salgssteder, inkludert dynamisk valutaomregning, innenlands og utenlandsk tilleggsavgift og utenlandsk valuta dispensering.

Inntekter og brutto fortjeneste per transaksjon forblir konsistent på årsbasis, noe som pent utgjorde en utvidelse av driftsinntektsmarginene med 300 basispunkter, noe som gjenspeiler suksessen til vår strategi for å distribuere flere minibanker og flere produkter på disse minibankene i vår sesongmessig sterkeste fjerdedel.

epay leverte et solid kvartal med en konstant valutainntektsvekst på 3%, driftsvekstvekst på 6% og en justert EBITDA-vekst på 2%. Veksten var hovedsakelig et resultat av økte ikke-mobile transaksjoner, delvis motvirket av visse mobile nedganger. Bruttomarginalen per transaksjon var noe bedre i forhold til året, og driftsinntektene fra visse immaterielle eiendeler ble fullført amort i slutten av 2017.

Pengeroverføring hadde et eksepsjonelt kvartal, som ga 18% omsetningsvekst, 42% driftsinntektsvekst og 34% justert EBITDA-vekst. Disse svært sterke tosifrede vekstratene ble drevet av 16% økning i pengeoverføring, som inkluderte bidrag fra alle områder av pengeoverføringsvirksomheten. Inntekter og brutto fortjeneste per transaksjon ble forbedret, noe som reflekteres i utvidelsen av driftsmarginen på 200 basispoeng. Et annet kvartal hvor alle segmentene hadde en inntekts- og driftsinntektsvekst, klart et imponerende kvartal.

La oss flytte til å skyve ni og snakke litt om balansen. Nedgangen i kontanter og gjeld var et resultat av kontanter som brukes til å betale nedbetalt gjeld og revolveren. Husk at balansen i juni 30 inkluderte rampen opp i mengden av sesongmessige kontanter som var nødvendige for å møte sesongbasert etterspørsel som toppet i tredje kvartal. September-balansen tar opp de frie kontantstrømmene som genereres av det utestående kvartalet vi diskuterte i det forrige lysbildet, men reflekterer nedrykkingen av sesongkontanter som turisme slår seg av og vi begynte å vinterde bestemte minibanker.

Som du kanskje har lest i vår pressemelding tidligere denne uken, har vi inngått en ny $ 1 milliard usikret revolverende kredittfasilitet. Det nye anlegget inneholder tilleggsforpliktelser fra både nye og eksisterende långivere, det eliminerer sikkerhetskrav og utvider våre lånemuligheter med flere valutaer. Den økte kapasiteten til kredittavtalen gir oss fleksibilitet til å finansiere våre strategiske vekstinitiativer, og til slutt gi ytterligere verdi til våre aksjonærer. Vi er heldige å ha en meget imponerende gruppe banker å jobbe med i å vokse og utvide virksomheten vår.

Undertegnelsen av denne nye kredittavtalen markerer en annen milepæl i Euronets historie, der vår fortsatte vekst og styrkende balanse gjenspeiler bankens vilje til å flytte til en usikret avtale. Og til slutt ble den samme styrket finansielle stilling anerkjent av Standard & Poor's med en forbedret kredittvurdering av Euronet. Når jeg lukker og jeg vet at jeg har sagt det før, var dette et enestående kvartal for Euronet.

Med det vil jeg slå den over til Mike.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Takk, Rick. Jeg vil gjerne be alle om å fortsette, vennligst på lysbilde nummer 12. Så - og takk alle sammen for å bli med oss ​​i dag. Som en refleksjon på resultatene fra dette kvartalet og ser en vekst på 34% i justert EPS, tror jeg det er trygt å si, vi er ganske knust på dette kvartalet. Ikke bare hadde vi inntekter og driftsinntekter fra alle tre segmentene, men vi fortsetter å legge til nye produkter og flere enheter, og nye - inn i våre nye og eksisterende markeder. Våre globale lag fortsetter å bevise at de er de beste på hva de gjør. Og disse resultatene er en direkte refleksjon av deres harde arbeid og engasjement. Så, jeg vil si takk til hver og en av dem.

La oss nå gå til høydepunktene for hvert segment, begynner med EFT på lysbilde nummer 13. EFT fortsetter å kapitalisere mulighetene for å distribuere minibanker i nye og eksisterende markeder, å inngå nye outsourcing avtaler og å utvide vår produktportefølje. I fjor snakket vi med deg om styrken på vår ATM-outsourcingrørledning, og som du sannsynligvis så i en pressemelding noen uker tilbake, signerte og lanserte vi flere nye avtaler i kvartalet. I dag har vi lansert vår ATM-outsourcingavtale med Piraeus Bank i Romania, og vi har inngått avtaler med tre banker i Polen, samt banker i Kypros og Albania. Disse underskrevne avtalene forventes å bli overført til vårt nettverk i fjerde kvartal, og vår rørledning for outsourcingavtaler forblir sterk med flere minibanker som sannsynligvis vil bli signert de neste seks til tolv måneder.

Vi utnytter også mulighetene i nye markeder. Dette kvartalet lanserte vi vår første outsourcingavtale i Filippinene med Security Bank, og vi hjalp til med å lansere et bankmerket ATM-nettverk for Filippinene Bank of Communication. Disse minibankene kjøres ut av vårt Euronet datasenter og bare riper overflaten av mulighetene vi ser i filippinske. Vi fortsetter å distribuere våre egne minibanker i kvartalsavtalen for å legge til minibanker med viktige partnere i Polen og Italia.

Neste bilde, vær snill, slide 14. I dette lysbildet fremhever vi vår innsats for å distribuere nye produkter og vår innsats for å spre dem på tvers av nye markeder. I kvartalet la vi JCB-kort aksept til våre IAD-nettverk i Spania, Danmark og Storbritannia, og gjennomførte en behandlingstjeneste og DCC-prosjekt for Direktna Bank i Serbia. Vi har også utvidet våre Pure Commerce-produkter ved å legge til DCC til Dufry duty-free butikker i Hong Kong og Australia, og Pure betaling med Rosewood Hotel i Hong Kong. Og mens programvare er en liten del av vår virksomhet, spiller den en sentral rolle i teknologiutviklingen, samt en viktig rolle i våre outsourcing-suksesser.

Slide nummer 15. Før vi går videre til ATM-distribusjoner, vil jeg gjerne gi deg en oppdatering om statusen til DCC-regelverket i Europa. Som tidligere nevnt har EU-kommisjonen og EU-rådet hver gjennomgått utkast til lovforslag, og prosessen venter nå parlamentarisk forslag. Folketingets økonomiske og monetære anliggender vurderer nå innspill fra ulike politiske grupper i parlamentet.

Utover det vi visste da vi ga deg en oppdatering på vårt inntjeningsanrop i juli, utgav parlamentet sitt utkast, og det som om EU-rådet ikke inkluderer en cap på DCC-avgifter. I tillegg til vår forståelse støttes ingen av de store politiske gruppene. På bakgrunn av aktuell informasjon mener vi derfor at det ikke er sannsynlig at en cap vil bli vedtatt i den endelige versjonen av det parlamentariske forslaget. Det ser ut til at fokuset er på å definere avsløringer og forbrukervalg for DCC-transaksjoner. Disse endringene behandles fortsatt av ECON-komiteen til og med 5. november når utvalget forventes å fullføre det parlamentariske lovforslaget, hvoretter parlamentets forslag vil bli presentert for hele parlamentet for avstemning.

Det parlamentariske forslaget ville bli forenet med forslagene fra EU-kommisjonen og EU-rådet i en trilogprosess, som forventes gjennomført i november eller desember. Etter denne forsoning vil et endelig forsonet forslag da bli endelig presentert for endelig avstemning. Når loven - når den endelige loven går, forventer vi at rulle ut av disse endringene vil bli påkrevd om ett til tre år. Vi fortsetter å overvåke disse DCC-utviklingene og fortsetter å tro at det er mer og mer støtte for å tillate en fritt fungerende konkurransedyktig markedsdynamikk med riktig forbrukeropplysning og ikke cap på DCC, slik at forbrukervalget får riktig informasjon og rettferdig og gjennomsiktig avsløring.

Nå kan vi snakke om ATM-utplasseringer for kvartalet. Vi avsluttet kvartalet med 41 902 minibanker med 10% økning i år til år. I løpet av kvartalet har vi lagt til mer enn 850 høyverdige minibanker, vi winterized rundt 150 minibanker, og våre lavmarginautomater i India forblir konstant. På årsbasis har vi lagt til 2 442 minibanker, pluss 400 vi kjøpte med Easycash i Irland. Og med fjerde kvartal implementeringer på våre nettsteder, er vi fortsatt sikre på at vi vil slå vårt mål om 3.500 høyverdig ATM tillegg for hele året. Til slutt er vi glade for å lyse opp disse DCC for ikke-europeiske kortholdere på et flertall av våre minibanker neste år. Det er den store.

Som jeg sa i begynnelsen, var dette bare et annet svært fremragende kvartal for EFT-segmentet, hvor vi fortsetter å dra nytte av markedsmulighetene og våre lag konstant oppmerksom på gjennomføringen.

Nå, la oss gå videre til lysbilde nummer 18 og vi snakker om epoke. epay fortsetter å utføre sin strategi for å legge til mer ikke-mobilt innhold til flere forhandlere i flere markeder. Dette kvartalet så vi fordelene, en bredere vekst av ikke-mobil i de fleste av våre epay-markeder. Som et resultat har ikke-mobilt innhold overgått to tredjedeler av det totale bruttofortjenesten.

Som du ser fra kulene på denne siden, ble lanseringen av nytt innhold spredt over mange markeder. I kvartalet la vi Sør-Afrika til våre distribusjonsland med lanseringen av Xbox hos Prima Interactive, en stor spilldistributør og BT Games, en stor spillforhandler i samme land. Vi fortsetter å se sterk vekst i strategien for spill og programvare. Og i kvartalet la vi til ekstra digital distribusjon i forkant av høytiden.

I Russland lanserte vi spillinnhold gjennom VK Pay, Russlands største sosiale medier-nettsted. Vi lanserte også digital distribusjon av Sony-innhold på Startselect.com, en stor elektronikkforhandler over hele Europa. Og vi utvidet distribusjonen av Amazon med lanseringen av Amazon Cash hos nye forhandlere i Spania og Tyskland. Med denne avtalen gjorde vi det mulig å sette inn penger på våre utsalgssteder i kundens Amazon Wallet for å aktivere sine e-handelskjøp.

Neste bilde, vær så snill. På lysbilde nummer 19 kan du se at vi har signert flere avtaler som gjør at vi kan fortsette disse ikke-mobile veksttrender. Vi har signert McAfee-antivirus distribusjonsavtalen i Midtøsten og Afrika, og vi har signert distribusjon for Adidas og Nintendo over hele Europa. I Australia signerte vi Alipays digitale alternative betalingsordning med Louis Vuitton luksusforhandlere. Gutt, jeg forteller deg, dette er et godt eksempel der vi ga Alipay tilgang til vårt salgsstedetettverk i Australia, og da vi opplyste denne merkevarehandleren, var det spennende å se kassa-ringen som demonstrerte igjen verdien av vår globale ressurs.

Samlet sett var dette et solid kvartal for epaysegmentet. epoken har åpenbart blitt påvirket av mobiloperatørens prisstrategi. Men epays evne til å levere vekst til tross for disse utfordringene, bekrefter beslutningen vi gjorde for flere år siden for å forfølge aggressivt distribusjonen av ikke-mobile produkter både fysisk og digitalt, og med en portefølje av produkter som går utover gavekort for å inkludere programvare, spill, lommebok laste og software-as-a-service produkter, blant annet, er vi glade for å flytte inn i epayets sesongmessig sterkere fjerde kvartal.

Nå, la oss gå videre til lysbilde nummer 22, og vi vil snakke om pengeoverføring for litt. Greit. Et annet godt kvartal fra vårt Money Transfer-team. Etter Walmarts årlige lapping til kontrakt fornyelse av Walmart, er dette det andre kvartalet i kvartalet hvor vi har oppnådd 17% i tillegg til konstant valutainntektsvekst. Disse eksepsjonelle vekstratene genererer ofte spørsmål om hvordan vi kan fortsette å vokse raskere enn markedet eller raskere enn noen av våre større konkurrenter. I sannhet er det ingen grunn til vår suksess. Det er en samling innsats og utholdenhet som fortsetter å lønne seg.

Vi fokuserer hele tiden på å øke nettverket vårt, nå verdens nest største og utvide vårt geografiske fotavtrykk i markedene med riktig demografi for vår virksomhet. Vi har også hatt et godt samarbeid på tvers av segmentene, utnytte relasjoner og ressurser fra EFT og epo for å hjelpe Rias ekspansjon. Vi har betalt sterkt oppmerksomhet og investerer betydelig i vårt complianceprogram, og vi har et team som er laserfokusert på våre agenter og kunders behov. Alle disse anstrengelsene hjelper oss med å oppnå de sterke vekstratene og utnytte mulighetene i dagens markedsforhold.

Hvis du bryter fra pengeoverføringsbransjen, er det tre kanaler der sendinger er initiert, digital, stor kjede og uavhengig butikk. I dag er det mye investering og fokus fra FinTech-industrien på digital pengeoverføring, som forstyrrer den tradisjonelle murstein- og mørtelpenningsindustrien. Vi anerkjenner absolutt relevansen av disse diskusjonene og betydningen av å ha en god digital strategi. Som vi har investert tungt i digital de siste årene, og senere vil jeg fortelle deg om vår fremragende vekst der. Du bør imidlertid forstå at bare ca 5% av de globale pengeoverføringene er initiert gjennom de digitale kanalene.

Så etter digital har du de store kjedene, som vi anslår å utgjøre om lag 15% til 20% av verdens pengeoverføringsmarked. Det vi ser er at disse kjedene blir betjent for det meste av bare to leverandører, oftest på en eksklusiv basis. Denne eksklusiviteten begrenser konkurransen, som også potensielt begrenser innovasjon for forbrukeren. Disse endringene kommer med svært lange salgssykluser som gir et lite vindu med muligheter for markedsandeler til å skifte eller for å forbedre kundevendte produkter. Som du vet, har vi hatt et godt forhold til Walmart, så vi anerkjente fullt ut det enorme potensialet som dette segmentet tilbyr. Og vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre vårt produkttilbud for våre partnere og kunder.

Kanskje det mest interessante og minst vurderte syn på pengeoverføringsmarkedet innebærer at den uavhengige kanalen, som også er den vanskeligste, men likevel største kanalen til adressering. For å bedre forstå muligheten, er det viktig å vurdere at de tre største globale pengeoverføringsselskapene som inkluderer oss selv, bare utgjør om lag 25% av familieoverføringsmarkedet verden over.

Hvis vi analyserer respektive markedsandel etter kanal, som de har historisk fokusert på, begynner den å avsløre hvor det meste av muligheten er, og hvordan vi er veldig godt posisjonerte for å dra nytte av det. Ria startet og vokste seg til å bli det tredje største pengeoverføringsselskapet i verden ved å vinne i denne uavhengige kanalen. Denne kanalen er svært fragmentert, hyperkonkurransedyktig og kilden til det meste av konkurransedyktig slitasje på grunn av nivået av overholdelse som kreves for å operere i dette rommet. Det er i vårt DNA for å kjempe for markedsandeler hver eneste dag og alle agenter, og viktigst, for å få samsvar.

Den uavhengige kanalen involverer sjelden eksklusivitet, og derfor sliter vi ikke med de betydelige økonomiske kravene til fornyelse av agentkontrakt. Vi tar snarere våre agenter en enestående verdi proposisjon, og viktigst, en fullstendig overholdelse løsning i den største kanalen i pengeoverføringsbransjen, og disse agenter er darned smarte bedriftseiere som gjenkjenner alt dette.

Så når du dissekerer markedet og ser på tallene, kan du tydeligvis se at Ria vinner fordi vi er best egnet til å utnytte denne store uavhengige kanalen, som står for om lag tre fjerdedeler av global pengeoverføring. Vi anerkjenner muligheten til å vokse gjennom innovasjon med våre strategiske partnere, og vi fortsetter å utføre og investere i den digitale kanalen for å sikre at vi kan fortsette denne veksten inn i fremtiden.

Med det som bakgrunn på våre resultater, la oss se på noen høydepunkter som er spesifikke for dette kvartalet. Vår digitale transaksjonsvekst vokste eller akselerert til 50% fra samme periode i fjor, da vi begynner å se sterkere vekst ut av noen av landene der vi nylig lanserte vårt Ria-produkt, og i tillegg lanserte vi en ny XE Money Transfer-app, som vil gi en bedre kundeopplevelse og vil bli utdelt i fem land i de kommende ukene.

Vi har også samarbeidet med PayPals Xoom for å tilby kontanter til Xoom-kunder på mer enn 150 000 av Rias internasjonale nettverkssteder. Vi har tilbrakt flere år med å vokse nettverket vårt til å bli verdens nest største. Vi anerkjenner fordelene med nettverket vårt, overholdelse av best i klassen, og vår bransjeledende teknologi kan gi det det kan bringe til andre betalingsselskaper. Vi vet at vi kan utnytte disse kjernevirksomhetene samtidig som vi fortsetter å utføre vår vellykkede digitale strategi. Vi er glade for at PayPal har anerkjent styrken, og vi vil fortsette å utnytte disse eiendelene dersom det gir mening i fremtiden. Og som Epay's Alipay alternativt betalingspartnerskap, viser dette partnerskapet med PayPal verdien av våre globale eiendeler, og hvordan de integreres i den digitale verden.

I løpet av kvartalet har vi også utvidet vår amerikanske hjemlige tilstedeværelse ved å legge til innenlandske og internasjonale send- og utbetalingstransaksjoner på mer enn 6.000 Boost-forhandlerlokasjoner landsomfattende. Denne avtalen utvides på det vellykkede forholdet vi har hatt med Boost i årevis innenfor vårt epaysegment, og er et annet eksempel på synergiene som er tre segmenter tilbud.

Til slutt fortsetter vi å vokse vårt globale nettverk, som nå når 361 000 steder og 149 land. Vi fortsetter å se fenomenal vekst i India, den største korridoren i verden, kan jeg legge til, fordi vi opplevde en åtte ganger vekst i samme kvartal i fjor. Dette viser vårt poeng at når vi etablerer den riktige utbetalingen, begynner vi umiddelbart å bygge vår andel i det markedet. Så, som du kan se, jobber vårt Money Transfer-team hardt for å sikre at vi vokser rundt i verden på alle fronter. Vi fortsetter i full ekspansjonsmodus, samtidig som vi sikrer at vi opprettholder et toppkvalitetsproblem og aldri tar konkurransen vår for gitt. Jeg tror ikke jeg kan si det nok, dette var et fremragende kvartal for vårt Money Transfer-segment, der alle aspekter av virksomheten ga svært sterke resultater.

Nå, la oss gå videre til lysbilde nummer 23, og vi vil pakke opp kvartalet. Slide 23, vi leverte et eksepsjonelt tredje kvartal med justert EPS på 2, 16 dollar, en økning på 34% fra år til år. Den sterke dobbeltsifrede EFT-veksten gjenspeiler fortsatt utvidelse av våre ATM- og POS-nettverk i Europa og Asia, og vi forblir på sporet for å møte våre 3.500 høyverdige ATM-tillegg for året. Vi har fortsatt en sterk outsourcingrørledning, da vi har hatt et uovertruffen tilbud å tilby våre bankpartnere.

Epaysegmentet fortsetter å vokse sitt fysiske og digitale ikke-mobile tilbud, og er godt posisjonert for det sesongmessige sterke fjerde kvartalet. Pengeroverføring leverte et eksepsjonelt tredje kvartal med sterk dobbeltsifret vekst på tvers av alle finansielle beregninger, mens du fortsetter å investere i sine fysiske og digitale nettverk. Vi fortsetter å finne nye og kreative måter å utnytte vår globale MVNO-ressurs.

Balansen fortsetter å styrke seg fra sterke kontantstrømmer fra driften. Vi har også inngått denne nye kredittfasiliteten, noe som gir oss enda mer fleksibilitet til å levere på våre strategiske tiltak og til slutt drive ytterligere aksjonærverdier. Og til slutt forventer vi fjerde kvartal korrigert EPS for å være ca $ 1, 27 på grunn av konsistente valutakurser og aksjekurs. Det er også verdt å nevne at denne $ 1, 27 inkluderer ca $ 0, 03 av hovvind fra vår CoCo (ph) -relaterte fortynning, gitt en god takknemlighet i vår aksjekurs, samt ca $ 0, 01 av hovvind fra FX siden vi snakket med deg i løpet av vårt andre kvartal i juli.

Med det vil vi gjerne ta spørsmål. Operatør, vil du gjerne gjøre det?

Spørsmål og svar:

Operatør

(Operatørinstruksjoner) Og vårt første spørsmål kommer fra linjen Jim Schneider fra Goldman Sachs. Din linje er nå åpen.

Jim Schneider - Goldman, Sachs & Co. - Analytiker

God morgen, og gratulerer med de sterke resultatene. Takk for at du tok spørsmålet mitt. Som kanskje - lurer på om du kanskje kan starte på minibanken, antar du, et todelt spørsmål her. En ville være i 2019, føler du deg trygg på at du fortsatt kan opprettholde at 10% klippet av ATM-tillegg eller er det noe du kunne potensielt akselerere på vei inn i neste år? Og så kan du kanskje si noe om når vi ville forvente flere potensielle kunngjøringer rundt outsourcing i Asia?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Greit. Så med hensyn til våre mål for neste år vil vi definitivt fortsette med 10% pluss vekst. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre mye mer enn det. Så vi vil gjøre så mange som vi kan så lenge vi kan finne de virkelig gode nettstedene, så kan du se i resultatene at de gode nettstedene har generert veldig sunt fortjeneste. Men vi fortsetter å vokse vår salgsbase, nettstedvalgere og nye land som vi går inn på, så vi vil definitivt fortsette å gå neste år minst like godt som i år.

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Og Jim, jeg vil legge til det, du kommenterte Asia outsourcing. Som vi kommenterte i våre kommentarer, så vi en viss utvidelse på Filippinene her. Så hvis vi har en god seier til ryggen, og vi lykkes med å signere noen av disse som er i gang, vil vi kunne treffe veksten på 10% og deretter noen som vi går inn i 2019.

Jim Schneider - Goldman, Sachs & Co. - Analytiker

Det er nyttig. Takk skal du ha. Og så setter jeg kanskje til DCC for et øyeblikk. Med hensyn til - at markedets gjennomsiktighet og forslag til forbruksvalg som du har hørt kanskje bandied av de ulike europeiske reguleringsmyndigheter og bransjegrupper, er noen av disse mulighetene rundt gjennomsiktighet som kan kreve en betydelig systemoppgradering eller kan medføre betydelig Systemkostnader forbundet med å implementere disse? Og kanskje bare en avklaring knyttet til DCC. Jeg tror at Mike, du sa på Visa DCC-aktiveringen, sa at et flertall, tror jeg, på minibankene dine vil bli aktivert. Jeg ville trodd det ville være det aller fleste. Så kanskje du kan klargjøre noen som ønsker å bli ekskludert fra det, vær så snill?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Greit. Så, et svar på ditt siste spørsmål, bruker vi sannsynligvis et roligere nummer enn virkeligheten, jeg mener at vi vil ende opp med DCC på det store flertallet av våre minibanker som ikke vil være et problem. Men med hensyn til retningslinjer for gjennomsiktighet og systemendringer og ting som det, er det en av de tingene vi virkelig bringer til bordet, da vi har det mest avanserte ATM-kjøresystemet på planeten, slik at endringene som folk krever er ganske mye en snap for oss.

Vi kan forstå avhengig av hva de krever, enkelte banker kan være mye langsommere, noe som sannsynligvis er grunnen til at de har det 1-3 årene i deres - i hvert fall i diskusjonene deres, fordi jeg mener at vi har hørt en bank som endrer menyene på sine minibanker, for eksempel må de sende en fyr ut med litt kjøring til hver minibank til å gjøre det. For oss er det alt pek og klikk, og vi kan endre menyene, vi kan endre produkttilbudene og alt sentralt på en eller en del av alle minibankene virkelig samtidig.

Så for oss vil det være ganske enkelt og nesten null utgift, og - men jeg kan se hvordan noen banker med deres arkaiske systemer kan ha mer utfordring med det, men det er også derfor vi finner flere av disse outsourcing muligheter, fordi disse bankene bare fortsetter å bruke penger på disse arkaiske systemene når vi kan gjøre alt så mye mer kostnadseffektivt og tid effektivt også.

Jim Schneider - Goldman, Sachs & Co. - Analytiker

Det er flott. Tusen takk.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Takk skal du ha.

Operatør

Og vårt neste spørsmål kommer fra linjen Rayna Kumar fra Evercore. Din linje er nå åpen.

Rayna Kumar - Evercore ISI - Analyst

Hei. Takk for at du tok spørsmålet mitt. Fint resultat. Visaet tillater nå global DCC. Du legger ut en inntektsfortjeneste på $ 0, 60 til $ 0, 65 for neste år. Er dette anslaget basert på minibanker du har på plass eller påtar deg også nye minibanker som du kan legge til som et resultat? Kan du bare gå oss gjennom matematikken bak den?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Rayna, det er på vår eksisterende flåte. Så i den utstrekning at vi vil distribuere minibanker i nye jurisdiksjoner og ting som det, vil vi - som vil legge til våre fremtidige vekstmuligheter.

Rayna Kumar - Evercore ISI - Analyst

Så ser du muligheter til å legge til minibanker i områder i hele Europa som innløses kanskje urentable før disse tillater global DCC hvor du nå kan gå og legge nye minibanker?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Jeg tror svaret på det er kanskje, men egentlig ikke i Europa. Europa er fortsatt måte under minibanker på kontinentaleuropa, og det besøker bare Europa for å se at med unntak av det meste våre minibanker, hadde du aldri sett en minibank på kontinentaleuropa, det er ikke ved gren av en bank, og deres grenavn venstre og høyre. Jeg tror jeg leser en artikkel som i Spania de siste seks årene har lukket 40% av sine grener, og med dem gikk 40% av minibankene. Så vi ser en stor mulighet i Europa. Den internasjonale muligheten - muligheten til å skaffe internasjonale transaksjoner fra og gjøre DCC med dem fra Visa, tillater oss å utvide til andre markeder også utenfor bare EU og India.

Rayna Kumar - Evercore ISI - Analyst

Det er veldig hjelpsomt. Med den nye kredittfasilitetsavtalen på plass, kan du øke aksjekjøpsgodkjenningen? Og i så fall, kan vi forvente at du skal være mer aggressiv i tilbakekjøp av aksjer fremover?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Greit. Med hensyn til det første spørsmålet, er det litt mekanisk. Vi har fått fullmakt til å tilbakekjøpe opptil $ 250 millioner aksjer, men vi har ikke hatt muligheten i vår gamle kredittavtale om å gjøre det. Med - så styret har gitt oss fullmakt. Vi har nettopp ikke vært i stand til å gjennomføre det som vi ønsket å bryte en av paktene i våre finansieringsavtaler.

Nå har den nye finansieringsavtalen åpenbart ikke den begrensningen. Så vi er snille - vi kan gjøre det. Men med det, med hensyn til å intensivere tilbakekjøp av aksjer, mener jeg hva vi har gjort gang på gang, da vi tar fordeler av markedssvikt og oppmerksomhet er i markedet, og vi kjøpte tilbake aksjer. Og så har vi vært veldig opportunistiske. Vi har ikke en plan om å gjøre X-antall minibanker - jeg mener om tilbakekjøp av aksjer i et gitt år. Men vi står bare der klar til å hoppe på muligheter når de presenterer seg for det.

Rayna Kumar - Evercore ISI - Analyst

Flott. Og bare ett siste spørsmål fra meg. Hvor mye av overføring av topplinjemengden du ville si, kom fra aksjegevinster fra MoneyGram gitt deres strengere samsvarssystem på plass?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Vel, igjen, la oss ikke glemme at vi er som 3, 5% av verden, OK, og MoneyGram er som 5% av verden, og du har Western Union omtrent 17%. Jeg mener, når du ser på våre gevinster, tok vi dem fra alle. Og så tror jeg det er hva som skjer. Og jeg tror det er mange ganger emigranter i ulike land, de tror de blir bedre betjent gjennom den uavhengige kanalen enn til og med gjennom den store kanalen.

Og så vi ser på det som det er mer enn 75% av markedet er der ute, selv uten de gutta. Jeg antar at vi tar markedsandeler fra dem og Western Union og alle fordi fordi du har et marked som vokser på, kaller det, 4% kanskje topp, og vi vokser fire, fem ganger - fire ganger så fort som det, vi må bli tatt markedsandel fra alle.

Rayna Kumar - Evercore ISI - Analyst

Takk skal du ha.

Operatør

And our next question comes from the line of Andrew Jeffrey from SunTrust. Your line is now open.

Andrew Jeffrey - SunTrust Robinson Humphrey - Analytiker

Hei, godmorgen, gutter. Lots of good stuff to talk about here. Mike, you highlighted pretty enthusiastically the performance of your Money Transfer business especially the growth of the agent network and in India perhaps in particular. Can you elaborate a little bit when you talk about that eight-fold growth increases that -- I assume that that's inbound sort of from all over the world, and I wonder if, as you continue to breakdown exclusivity in a market like that, perhaps you reach a tipping point at which your share gains accelerate. Is that a dynamic you start to think about over time?

Michael J. Brown -- Chairman, Chief Executive Officer & President

Well, obviously, if we're growing our transactions paid out in India, 8x (ph) then we're increasing our share gains. But I think the trick here is in every single market, you just have to have a really good payout. We started 11 years ago when Ria became part of Euronet with primarily, a LatAm focus for payout. We've grown that focus now to all these countries around the world, you know, hundreds of countries around the world, and that just helps us attract more and more immigrant transactions from all these different diverse immigrant groups. So that's the key. Just keep doing more of that and that will grow our market share gains.

Andrew Jeffrey - SunTrust Robinson Humphrey - Analytiker

Greit. So you wouldn't necessarily think about a second derivative acceleration where the --

Michael J. Brown -- Chairman, Chief Executive Officer & President

Well, I mean, that's actually OK. If you want to get to calculus, yes I can believe in a second derivative. And the reason -- the reason you might see that is because what you get in all these markets is when you kind of get a momentum going, then there's a lot of word of mouth between the immigrants and their immigrant community. And yes, you do a lot of times see that acceleration, or as you call it, your second derivative. So I can kind of buy that, but I can't promise when exactly that will happen, but certainly with that second largest market in the world and it's not -- it still is not one of our hugest market. We've got a lot of growth to do and I can't wait for your second derivative.

Andrew Jeffrey - SunTrust Robinson Humphrey - Analytiker

Well, and calculus was never my strong suit, but I talk a good game, I guess.

Rick L. Weller -- Executive Vice President & Chief Financial Officer

And Andrew, if you look at our business, we acquired Ria here as Mike said 11 years ago. We did about $200 million a year in revenue, and this year we'll do $1 billion a year in revenue. And so as we continue to add to that network, which was 40 some thousand when we acquired, it's now 360 some thousand. We every year are seeing a bit of that second derivative in our math. We also have to think that every time we add a payout locations, it is essentially tantamount to adding another product into the network, because that's another location that we can get to another receiving customer. So that when someone wants to send, there is essentially a product or receiving payout area there for that customer.

So our history has demonstrated that as we've had this consistent and dedicated focus that Mike commented on by the Money Transfer team, we have consistently seen that that has delivered the growth in transaction. So maybe at some point we will go beyond 17% or 18% growth there, which will be a nice number to see, but it certainly is nice to see 17% and 18% numbers.

Michael J. Brown -- Chairman, Chief Executive Officer & President

And we're seeing that, remember on top of the fact that we're doing five times the volume we did 11 years ago. So even with the law of large numbers working against us, we continue to get these huge gains in transactions. And it's because of that network effect, remember, when we add a new country to payout, that means all of our paying agents, all of our transaction acquiring channels, whether it's digital or bricks and mortar can now access that payout location. So you get this immediate network effect. And it is multiplicative. So it's not just India, but it's kind of like all over the place. We've got that. And that's why I think we can keep posting these good results year after year after year even though our number gets bigger.

Andrew Jeffrey - SunTrust Robinson Humphrey - Analytiker

Har det. Greit. Det er nyttig. And then as a quick one on top of that, can you just give us an update on surcharge in Europe and whether that can be the driver at any point --

Michael J. Brown -- Chairman, Chief Executive Officer & President

Ja, sikkert. And surcharge continues to be a nice additive thing because you know remember, five, six years ago there was kind of -- or eight years ago, there was nobody in Continental Europe with surcharge, and then Germany added at about that time. And then two and a half, three years ago was when Spain added it. And then about a year and a half ago, Austria added it, and now we're looking at multiple other countries I think considering it. On top of that we have the direct access fee which is essentially a surcharge on international transactions.

So, I think surcharge is kind of making its way, it's growing. It's kind of like every country that falls is another domino, and we're doing that in every country that we possibly can. The fact that underlying economic factors of the big banks in Europe and none of these banks are really in great financial shape. The big banks in Europe have this huge expense with other (ph) bricks and mortar. And it doesn't make any sense for them at all for them to offer their ATM at domestic interchange in most of these markets because that's less than what it cost them to produce that transaction.

So they're, in essence, subsidizing their competitors, which makes no sense at all. It's just a matter of them, kind of getting the guts to say, my gosh, I'm going to surcharge anybody who is not like customer. And as more and more banks are starting to do that, more and more countries are falling in line. Doing that we could see that all across Europe, just like we've seen it in the five English speaking countries in the world.

Andrew Jeffrey - SunTrust Robinson Humphrey - Analytiker

Bra, takk.

Operatør

And our next question comes from the line of Mike Grondahl from Northland Securities. Your line is now open.

Mike Grøndahl - Northland Securities - Analyst

Hei gutter, gratulerer med kvartalet. Første spørsmål, outsourcing pipeline. Er det fortsatt omtrent 2000 til 4000 minibanker, og hva er tanken på kanskje timing for å vinne dem?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Hei. Svaret er, ja det er det. Det er i det området 2000 til 4000. Som vi har sagt i teksten før eller mine kommentarer før, ser vi på de neste seks til tolv måneder, vi kan se noen av disse tingene falle, og vi er der ute i tykkelsen av det forhandlinger mens vi snakker . Outsourcing avtaler med banker er aldri lett fordi husk at de pleide å gjøre det internt, og det er deres bare hvorfor skal de gjøre det internt, selv om det ikke gir økonomisk mening. Så du må få disse gutta til å endre deres tenkemåte og deretter få dem til å føle seg komfortabel at du kan gi dem den tjenesten de får internt, når virkeligheten er at vi kan gi dem bedre service enn de kan få internt.

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Og det som virkelig er spennende er å se bankens reaksjoner på den typen teknologi som vi kan ta med til dem som de ikke har hatt. Og det går også utover teknologien. Det er hvordan våre prosesser fungerer, hvor som helst fra å betjene - betjener minibanken for å balansere og forene kontantene ved minibanken. Så vi er forsiktig optimistiske at vi får se fortsatt fart i dette området.

Mike Grøndahl - Northland Securities - Analyst

Har det. Og deretter økte kontantinntektene dine, den faste valutaen med 18% fra år til år. DCC-inntekter, åpenbart delmengden av det, er det som vokser i tråd med det 18% eller høyere enn det 18%?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Jeg vil si det er i stor grad i tråd med det. Som vi sa, har vi en blanding av produkt som som det kommer av våre minibanker, og vi har ikke lagt inn her også, ting som innskudd, OK. Vi har flere tusen resirkulerings- eller depositumsterminaler i vår virksomhet, vi får inntekter med de innskudd og avtaler vi har med bankene. Så det var ikke uforholdsmessig. Så jeg vil si er generelt i kø.

Mike Grøndahl - Northland Securities - Analyst

Ok, fint. Takk folkens.

Operatør

Og vårt neste spørsmål kommer fra Andrew Smiths linje fra Citi. Din linje er nå åpen.

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Hei Mike, hei Rick, god kjøring. Takk for at du har meg på.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Ikke noe problem. Takk for at du ringte.

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Rask spørsmål om DCC-regelen endres. Kanskje å følge opp noen av de foregående spørsmålene, kan du snakke litt, kan konseptualisere hvordan det adresserbare markedet for minibankinstallasjoner endres over lengre sikt som følge av det? Og så bare en oppfølging på det, er dette noe som kan hjelpe deg med å akselerere minibankinstallasjoner i løpet av de neste par årene, i hvert fall også på kort sikt?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Vi håper det. Jeg tror i Europa, vi fikk det ganske godt. Vi forstår spillplanen. Det akselererer oss ikke spesielt i Europa i seg selv, men det kan i andre markeder rundt om i verden. Så jeg tror det er hva det gjør. Europa husker har alltid hatt Visa DCC på europeisk utstedt et kjøpt kort. Så vi har snill, hadde det spillet allerede under beltet vårt, og vi vet hva vi skal gjøre med det, og vi vet hvordan du finner gode nettsteder. I Europa er det bare det, nå er vi i stand til - disse kortene, at Visa-kort har blitt utstedt utenfor Europa. Vi har nå tilgang til dem for en potensiell DCC-transaksjon på andre markeder også.

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Har det. Og så kanskje bare en oppfølging på outsourcing pipeline. Det styrket seg tydeligvis de siste par årene siden. Hva er endret? Er det mer selskapsspesifikt når det gjelder dine evner å tenke på bare dine programvareegenskaper -

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Ja, du vet det, jeg tror det -

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Eller er en kombinasjon av begge?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Ja, jeg tror det er hva det er. Systemet som vi har nå som vi har distribuert over hele Europa, og vi har brukt i tre eller fire år. Som jeg sa, er så teknisk avansert. Og det gir seg både til IT-avdelingen for å gjøre hva de må gjøre teknisk, men også til markedsavdelingen. Vi kan gjøre CRM på minibankene basert på kortnummer eller grupper av kortnumre, vi kan gjøre reklame, vi kan endre skjermer, vi kan gjøre alt dette, vi kan gi fleksibilitet for denne svært dyre distribusjonskanalen til en bank mye bedre enn de kan gjøre med noen av systemene som er tilgjengelige i dag. Så disse bankene er så lei av å sette opp med overspenning på arkaiske systemer som sikkert er i dagens teknologi rundt. Så vi får alle de lagt sammen, pluss på slutten av dagen kan vi spare penger.

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Ja, og det vil jeg legge til at i de siste årene har bankene i stor grad gjenopprettet seg etter den økonomiske forstyrrelsen for mange år siden. Og Europa er kanskje mer så enn andre deler fordi det var mye statsgjeld, Basel III-kravene sparket inn, bankene var virkelig fokusert på deres - i noen tilfeller bare deres overlevelsesevne, deres kapitalstruktur. Og i løpet av det året, de årene, gjorde de ingen investeringer i deres kundeserviceplattformer eller deres minibanker.

Og som Mike sa, da var vi veldig innovativt på plattformen vår. Og så legger de seg der, de er så snill å komme ut av deres - la oss kalle det, deres kapitalproblemer, og de er tilbake til å tenke på hvordan de tjener sine kunder. De innser at de har gammel arkaisk teknologi. De begynner å se en endring i landskapet med alternative betalinger, QR-koden slags ting. Deres teknologi kan ikke håndtere dem, og i dag, som vi har sagt til Alipay, behandler vi disse transaksjonene, enten det er via POS-terminaler eller via våre minibanker. Så jeg tror vi skjedde å være i en periode hvor bankene kommer frem fra en periode uten investering, ingen intensjon, og de sier at vi virkelig har et overlegen produkt å tilby dem.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Og Kevin var ved siden av meg og bare minnet meg, det er mye frykt. Det kommer virkelig ned til hva Rick sa er at disse alternative betalingene, lommebøker og så videre, som nå blir gjennomgripende rundt om i verden, skremmer disse bankene å bli tvunget til å ha mer moderne systemer og mer moderne produkter. Og slik er det vårt system tillater dem å gjøre, gjør at de kan være konkurransedyktige med alle disse nye lommebokene og så videre. Så, vi har en kombinasjon av kanskje litt bedre økonomi. De sitter på arkaiske systemer, på arkaiske minibanker, og de er redde for konkurrenter. Så det er litt av en perfekt storm i vår - til vår fordel.

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Har det. Det er nyttig. Og så sist spørsmål, på DCC-regelverket i EU, antar jeg det er rimelig å si at vi får klarhet om hvordan retningslinjer for åpenhet vil se ut i november. Eventuell tidlig indikasjon når det gjelder akkurat hva de kan se ut eller kunne representere når forbrukeren gjør transaksjon på minibanken?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Det har vært mye ting diskutert. Vi vet egentlig ikke, og så la vi ikke glemme når parlamentet kommer opp med sitt syn på livet, da må de tre gruppene komme sammen og komme opp med deres syn på livet til denne trilogeprosessen. Så det kan være mot denne årets ende før vi virkelig har en ide om hva som skjer der.

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Og avhengig av hvor effektivt de går gjennom deres treprosessprosess, siden det ikke er noen angitte tidslinjer, vet du - hvem vet, om det søles inn i neste år. Men jeg tror - jeg tror ikke at du vil se klarheten like rask som den 5 november den dagen vi snakket om, fordi som Mike sa, det er bare den tredje fyren som legger sitt forslag på bordet da må bli kompromittert.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Så det er da etter at det er alle tre i en burkekamp.

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Har det. Greit. Forstå, folkens. Takk så mye. God kvart.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Takk skal du ha.

Operatør

Og vårt neste spørsmål kommer fra linjen til Jason Deleeuw fra Piper Jaffray. Din linje er nå åpen.

Jason Deleeuw - Piper Jaffray - Analytiker

God morgen. Takk for at du tok spørsmålet mitt. Takk for fargen på den uavhengige kanalen og strategien der. Jeg lurte på de uavhengige kanalagentene, hva er Ria med disse agenterne? Mine sanser er for det meste ikke eksklusive, men kanskje det er ikke tilfelle. Så hvis du bare kunne snakke om eksklusivitetssituasjonen der og da, hva er andelen du har i - vokser du og deler (ph) med disse agenter?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Så, jeg vet ikke hva vår kode deler. Jeg mener at hvis du ser på det, at 75% av verden og vi bare har 3, 5% av verden, kan vi ikke ha en stor andel av det. Men vi er langt den største spilleren i dette fordi vi er slag av en kombinasjon av småbedrifter aggressivitet kombinert med alle disse stedene vi kan utbetale. Så vi ser ut som et stort selskap med respekt for vår produktportefølje, og denne tellingen er nesten alle ikke-eksklusive.

Så, som jeg nevnte før, hammer vi det ut hver dag, og denne kanalen er svært konkurransedyktig, det har vi ikke noe imot, fordi vi har det beste produkttilbudet, og vi fortsetter å vokse. Og det er også markedet der compliance-folkene klemmer seg ned og bankene klemmer seg fordi de ikke liker å ha MSB som ikke er veldig kompatible. Så det tvinger mange av disse små gutta ut av ligningen, og så henter vi markedsandel på den måten også fordi vi har en verdensklasse og uten tvil den beste etterlevelse der ute av noen. Så det er en lang vei å gå. Hvis det er 75% utenfor meg, og jeg har 3% eller 4%, kan jeg vokse 25x hvis jeg hadde alt.

Jason Deleeuw - Piper Jaffray - Analytiker

Yeah. Flott. Og det er litt av det jeg prøvde å få fornuftig for alt dette. Så takk. Og når du ser på de forskjellige korridorene etter geografi med den uavhengige kanalen, er det noen korridorer som skiller seg ut som de største mulighetene for Ria?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Nei, jeg mener igjen -

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Utenfor USA mener jeg at USA alltid har vært den mest konkurransedyktige uavhengige kanalen der ute. Du vil se mange merkenavn, hvis du går ut i de mer vanlige fellesskapene som du ser pengeroverføringstjenester, og det er også hjemmekornet til de største pengeneoverføringsspillerne i verden.

Som vi så da vi kjøpte Ria for mange år siden, hadde de bare litt begynt å komme inn på de internasjonale markedene. Så de hadde etablert fotfeste der inne. Du legger det sammen med det vi gjorde. Vi tok virkelig muligheten og utvidet seg der. Og akkurat som med denne India-utvidelsen her, er India den største korridoren i verden. Alle transaksjonene kommer ikke fra USA. Faktisk kommer de fleste transaksjonene fra steder utenfor USA. Så de som ikke-USAs fotavtrykk som vi virkelig har gitt oss muligheten til å dra nytte av. Så jeg ville, tror jeg i å svare på spørsmålet ditt, ville jeg si at ikke-USA ville være litt sterkere fotfeste mulighet for oss.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Og vårt europeiske baserte internasjonale lag og vårt malaysisk-baserte internasjonale lag sparket virkelig godt i kvartalet også. Jeg mener, vi gjorde det egentlig bra i USA. Tallene vi hadde i pengeoverføring var ganske fenomenale. Og det var fordi alt enkeltkomponent i pengeoverføring virkelig slo på dekselet av ballen.

Jason Deleeuw - Piper Jaffray - Analytiker

Takk for all den fargen, og et godt arbeid i kvartalet gutta.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Takk, min Herre.

Operatør

Og vårt neste spørsmål kommer fra linjen Mayank Tandon fra Needham & Company. Din linje er nå åpen.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Ok, dette blir vår siste -

Mayank Tandon - Needham & Company - Analytiker

Hei. God morgen.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Og operatør dette vil være vårt siste spørsmål fordi vi er litt forbi toppen av timen, men fortsett vær så snill.

Mayank Tandon - Needham & Company - Analytiker

Takk. Mike, jeg gir det ganske fort. Bare på Money Transfer-siden, kan du kommentere litt mer på Xoom-forholdet, bare ønsker å forstå hva økonomien er og hvordan påvirker det virksomheten din spesifikt?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Vel, økonomien er vi får betalt slags per transaksjon for noen av transaksjonene som vi betaler for dem. Og hvordan dette har utviklet seg, den digitale pengeoverføringsvirksomheten til PayPal og Xoom, de trenger å få et verdensomspennende utbetalingsnett. De vil være svært konkurransedyktige i verden. Og så kan vi tillate dem å gjøre det fordi vi har det nest beste utbetalingsnettverket i verden. Så det er litt av hvordan det fungerer. Vel, det er en slags vinn-vinn for oss begge. Og det - så vi er glade for å gjøre det. Jeg mener, du vet, og la oss ikke glemme, vi har hatt et historisk forhold til PayPal.

Kevin og hans epay divisjon har spikret flere avtaler med PayPal for epay-produkter, både mobiltelefonopplasting, iTunes, Google Play som slags ting. Jeg tror vi er i syv land eller noe sånt. Så vi kan gå til kontanter, hvor de opprinnelig kunne gjøre det, hvor de fleste av de digitale spillerne i verden, de har bare en motkonto. Vi snakker om at de gjør kontoer til kontanter også. Så det styrker sine tilbud, gir litt penger for oss, gir oss en liten tilbakebetaling på alt vi har investert i, og det er bare ett godt, godt, godt forhold vi har med selskapet.

Mayank Tandon - Needham & Company - Analytiker

Flott. Hvis jeg bare kan klemme en mer rundt pengeoverføringssiden, bare når det gjelder prispress, er det åpenbart at det hele er bransjemessig hvis du bare kan kommentere spesielt Mike om hvilke trender du ser på prisfronten, gitt din blanding av korridorer og segmenter . Og så, hvordan spiller den slags spill inn i inntekterprofilen over tid?

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Jeg lar Rick svare det fordi han har alle tallene i hodet hans.

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Vel, jeg skulle ønske jeg hadde dem alle på hodet mitt. Men i hvert fall på dette når jeg har dette var, og det er vi - i våre årlige tall, så vi faktisk lite løft i vår - både i vår omsetning per transaksjon og i våre marginer per transaksjon. Og jeg vil si det samme vi har sagt tidligere. Det er alltid lommer rundt om i verden at vi vil se mer eller mindre priskonkurranse, og det er alltid - og vi forventer alltid at det vil bli mer priskonkurranse fordi, akkurat som Mike sa i sine sammendrags kommentarer på den uavhengige kanalen, er det mest fiercely konkurrerende kanal som er der ute.

Så vi er der ute og jobber veldig hardt hver eneste dag i året. Og vår utfordring er alltid å prøve å finne de andre korridorene at vi kan få litt prising per transaksjon som vi virkelig utnytter aktiva, utbetalingsinfrastruktur, forhandlinger på kostnadssiden av utbetalingen. Men vi var heldige å se det året etter, vi så en liten løft i det, og så, ingen reell innvirkning på vår virksomhet som vi ser der inne på pris. Men jeg vil ikke få noen til å tro at det ikke er priskonkurranse der ute.

Mayank Tandon - Needham & Company - Analytiker

Ikke sant. Takk for at du tok mine spørsmål. Setter pris på det.

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Ok, operatør, jeg tror vi kan avslutte samtalen. Takk alle sammen for å bli med oss ​​i dag, og vi får se deg om lag en fjerdedel. Tusen takk.

Operatør

Damer og herrer, takk for at du deltok i dagens konferanse. Dette fullfører programmet, og du kan alle koble fra. Alle, ha en flott dag.

Varighet: 63 minutter

Ring deltakere:

Jeffrey B. Newman - Konserndirektør og General Counsel

Rick L. Weller - Konserndirektør og finansdirektør

Michael J. Brown - Styreformann, administrerende direktør og president

Jim Schneider - Goldman, Sachs & Co. - Analytiker

Rayna Kumar - Evercore ISI - Analyst

Andrew Jeffrey - SunTrust Robinson Humphrey - Analytiker

Mike Grøndahl - Northland Securities - Analyst

Andrew Smith - Citi - Analytiker

Jason Deleeuw - Piper Jaffray - Analytiker

Mayank Tandon - Needham & Company - Analytiker

Mer EEFT-analyse

Transskript drevet av AlphaStreet

Denne artikkelen er et utskrift av denne konferansesamtalen produsert for The Motley Fool. Mens vi streber etter vårt dumme beste, kan det være feil, unnlatelser eller unøyaktigheter i dette transkripsjonen. Som med alle våre artikler, tar Motley ikke noe ansvar for din bruk av dette innholdet, og vi anbefaler deg sterkt å gjøre din egen forskning, inkludert å lytte til samtalen selv og lese selskapets SEC-arkiv. Vennligst se våre vilkår og betingelser for ytterligere detaljer, inkludert våre obligatoriske aktiverte ansvarsfraskrivelser.