Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Equinix Inc (EQIX) Q4 2018 Verdenskonferansesamtaleutskrift

Anonim

Equinix Inc

(NASDAQ: EQIX)


Q4 2018 Verdenskonferanseanrop
13. februar 2019, 5: 30 pm ET

Innhold:

  • Forberedte merknader
  • Spørsmål og svar
  • Ring Deltakere

    Se alle våre

    inntjeningsanropskrypter

    .

Forberedte merknader:

Operatør

God ettermiddag og velkommen til Equinix fjerde kvartal inntekter konferansesamtale. Alle linjene vil være i en lytting-modus til vi åpner for spørsmål. Også dagens konferanse blir registrert. Hvis noen har noen innvendinger, må du koble fra nå. Jeg skal nå overføre samtalen til verten din, Miss Katrina Rymill, Vice President of Investor Relations. Du kan begynne.

Katrina Rymill - Vice President for Investor Relations

Tusen takk og velkommen til dagens konferansesamtale. Før vi begynner, vil jeg minne alle på at noen av de uttalelsene vi skal gjøre i dag, er fremtidsrettede i naturen og involverer risiko og usikkerhet. Faktiske resultater kan variere vesentlig fra disse utsagnene og kan bli påvirket av de risikoene vi identifiserte i dagens pressemelding og de som er identifisert i våre arkiver med SEC, inkludert vår nyeste Form 10-K arkivert 26. februar 2018 og 10-Q arkivert 2. november 2018.

Equinix påtar seg ingen forpliktelse og har ikke til hensikt å oppdatere eller kommentere fremadrettede uttalelser gjort på denne samtalen. I tillegg, i lys av regelmessig offentliggjøring, er det Equinix policy å ikke kommentere sin økonomiske veiledning i kvartalet, med mindre det gjøres gjennom en eksplisitt offentliggjøring. I tillegg vil vi gi ikke-GAAP tiltak på dagens konferansesamtale. Vi gir en avstemming av disse tiltakene til de mest sammenlignbare GAAP-tiltakene og en liste over årsakene til at selskapet bruker disse tiltakene i dagens pressemelding på Equinix IR-siden på www.equinix.com.

Vi har gjort tilgjengelig på IR-siden på nettstedet vårt en presentasjon som skal følge denne diskusjonen, sammen med visse økonomiske opplysninger og andre data. Vi vil også minne om at vi legger inn viktig informasjon om Equinix på IR-siden fra tid til annen, og oppfordrer deg til å sjekke vår nettside regelmessig for den mest tilgjengelige informasjonen.

Med oss ​​i dag er Charles Meyers, Equinixs konsernsjef og president, og keith Taylor, finansdirektør. Etter våre utarbeidede bemerkninger tar vi spørsmål fra selgesideanalytikere. For å innhente denne oppfordringen om en time, vil vi gjerne be disse analytikerne å begrense eventuelle oppfølgingsspørsmål til bare en.

På denne tiden vil jeg vende anropet til Charles.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Takk kat God ettermiddag, alle og velkommen til vårt fjerde kvartal inntjeningsanrop. Vi hadde en flott slutt på året, og leverte vår 64. kvartal i kvartalet, og vi forstår en viktig milepæl med over 5 milliarder dollar i omsetningen for året. Muligheten for Equinix er like overbevisende som noensinne, da digital transformasjon omformer nesten alle bransjer over hele verden. Digital og infrastrukturen som brenner den har oppstått som problem på toppnivå og dette digitale imperativet overskrider den makroøkonomiske volatiliteten vi ser i markedet.

Kunder tenker annerledes på hvordan de samhandler med sine kunder og alle elementene i deres forsyningskjede. Og de store teknologitrendene, enten det er AI, IOT, store data eller 5G, forsterker denne digitalvinden. I kølvandet på denne digitale transformasjonsbølgen har det kommet en klar arkitektur av valg for våre kunder. At arkitekturen er global, svært distribuert, hybrid og multi-cloud.

Og av en rekke årsaker ser kundene i økende grad å finne denne infrastrukturen på Equinix, og utnytter vår sammenkoblede digitale kant for å oppnå ytelse, sikkerhet, overholdelse, fleksibilitet og totale kostnader for eierskapsfordeler som bare kan støttes av nærhetens nærhet og økonomien av aggregering. Disse overbevisende fordelene er å omdanne til sterk ytelse i virksomheten og gi oss solid fart når vi går inn i 2019 og utover.

For å bygge videre på dette momentet investerer vi for å utvide vår umatchede globale rekkevidde med 36 prosjekter på tvers av 25 markeder, og legge til nye markeder som Hamburg, Muscat og Seoul. Vi er forpliktet til å designe, bygge og drive våre datasentre med høy energieffektivitet og miljømessig bærekraft. I 2018 oppnådde vi ren og fornybar energi på tvers av 90% av vår globale plattform, og vi er forpliktet til vårt langsiktige mål om å oppnå 100%.

Vi utvider vår portefølje av samtrafikktilbud, samtidig som vi bygger på vår tradisjonelle samtrafikkportefølje med vårt markedsledende ECX-stoff. Vi har utviklet en veikart for en rekke tvingende nye tjenester for det kommende året. Vi fortsetter å dyrke høyverdige økosystemer og vil skalere godt forbi de 10.000 deltakere som er på vår plattform, og vi står bak disse økosystemene med vår 20-årige oversikt over service excellence.

Vi er fokusert på de seks prioriteringene jeg skisserte forrige kvartal, blant annet ved å utvide vår markedsmotor, utvikle våre porteføljes partnere og produkter, og levere på vår hitstrategi, mens vi fortsatt er faste i vårt engasjement for å levere inntektene, marginutvidelsen, og AFFO per aksjemål fastsatt på vår siste analytikerdag.

Vi endte året med et veldig sterkt fjerde kvartal, og leverte rekordbrutto og netto-bestillinger, noe som setter oss godt i gang i 2019. Som vist på trebilde tre var inntektene for hele året $ 5, 1 milliarder, opp 9% året over år. Justert EBITDA var opp 7% året etter, og AFFO var meningsfullt foran forventningene våre. Disse vekstratene er alle på normalisert og konstant valuta basis.

Samkjøpsinntektene fortsetter å overstige samlokalisering, økte med 12% året over, og flere distribusjonsmålinger økte over hele linjen, med robuste kvartalsbokeringer drevet av fortsatt styrke i både sky og bedrift. I dag kommer over 60% av våre gjentatte inntekter fra kunder som er distribuert i alle tre regioner og 86% fra kunder som distribueres på tvers av flere metros.

Vårt hyperscale-initiativ fortsetter å ha betydelig fart og vil gi oss mulighet til å fange strategiske store fotavtrykksutplasseringer fra utvalgte kunder, samtidig som det reduserer belastningen på balansen ved å benytte balansestrukturer. Vi ser stor suksess med den innledende kapasiteten vi har brakt til markedet, og vår kundes pipeline er robust. Vår Paris 8-eiendel er mer enn 60% forhåndsleasing, og med vår London 10-anlegg har vi forhåndsolgt 20 megawatt kapasitet til nøkkelhyperscale kunder med en gjennomsnittlig kontraktsperiode på over 11 år.

Vi har også flere andre prosjekter i utvikling, inkludert Tokyo 12, vårt første dedikerte hyperscale-prosjekt i APAC, og har sikret land over en rekke andre etterspørselsmålinger, inkludert Amsterdam og Frankfurt. Våre diskusjoner med finansieringspartnere går bra og vi forventer at vår første JV blir utført i de kommende månedene med en overbevisende samling av eiendeler.

Vi forventer at JV-strukturen vil få minimal innvirkning på våre P & L og andre kjerneverdier i 2019, da vi fortsetter å løfte opp initiativet. Vi ser frem til å gi ytterligere detaljer når vi kunngjør transaksjonen.

Skiftende til samtrafikk har vi den mest omfattende globale samtrafikkplattformen, som nå omfatter over 333 000 fysiske og virtuelle sammenkoblinger, over fire ganger mer enn noen konkurrent. I 4. kvartal har vi lagt til en inkrementell 8 800 samkjøp, inkludert 1800 virtuelle tilkoblinger, og legger til flere per kvartal enn andre leverandører gjør årlig. Programvaredefinert nettverk virker som en teknologikatalysator for vår sammenkoblingsverdi, som reduserer friksjonen for kjøpere og skaper et blomstrende miljø som driver etterspørsel i alle våre samtrafikktilbud.

Kunder som bruker virtuelle tilkoblinger, er også våre høyeste brukere av fysiske tilkoblinger, og viser den komplementære naturen til vår portefølje. For vår internettutvekslingsplattform var inntekter, porter og trafikk oppe på grunn av sterk global etterspørsel og ny markedsvekst i EMEA og Brasil. IXP trafikken overgikk 10 terabyte per sekund for første gang og var opp 8% kvart over kvartalet.

La meg nå dekke noen høydepunkter fra våre vertikaler. Vårt vertikale nettverk hadde sine nest høyeste bestillinger, ledet av EMEA, og drevet til dels ved fortsatt styrke i NSP-videresalg til bedriftskunder, med vår ledende nettverksdensitet og over halvparten av våre nettsteder langs kystnære steder, vil vi også fortsette å vinne ny undervann kabel muligheter og har blitt valgt i mer enn 25 undersjøiske kabelprosjekter de siste årene.

Vinner dette kvartalet inkluderte Curie subsea kabel landingsstasjon i LA4, Googles første private undervannskabel, kobler Los Angeles og Chile, samt Crosslake Fiber, forbinder de store finansielle metrommene i Toronto og New York under Lake Ontario.

Våre finansielle tjenester vertikale så også sine nest høyeste bestillinger, ledet av forsikring og bank, samt sterk ny logo ytelse som firmaer omfavnet digital transformasjon. Utvidelser inkluderte en topp ti global eiendomsforvalter som baklegger sitt nettverk og kobler seg på tvers av syv metros, samt et topp 15 multinasjonalt forsikringsselskap, som utnytter hybrid multi-cloud og distribuerte data i Singapore og Hong Kong.

I innhold og digitale medier så vi rekordbokeringer ledet av EMEA og styrke i publisering og gaming undersegmenter. Kundeutvidelser inkluderte Roblox, Tencent, Thompson, samt Fastly, en global cloud edge-plattform som har blitt oppgradert til 100 GB for å støtte fortsatt etterspørsel fra mobilbrukere på tvers av 23 IBXer.

Våre sky- og IT-vertikale leverte også innspillingsbokeringer ledet av programvaresegmentet da skyen fortsetter å diversifisere. Utvidelser omfattet StackPath, en ledende leverandør av edge cloud services, distribusjon av infrastruktur på 21 meter, samt britisk ERP SaaS-leverandør som utvider seg for å støtte kundenes etterspørsel etter skygtjenester på kanten.

Bedriftens vertikale var en full tredjedel av de totale bestillingene i 2018, fortsetter å være vår raskest voksende vertikale, med bestillinger i 4. kvartal ledet av energisektoren, helsevesenet og detaljhandelssegmentene. Nye gevinster inkluderte en global grossist som forvandlet nettverket til en sky-første strategi, et Fortune 100-globalt kjemisk selskap som bygger på sitt nettverk for å transformere IT-leveranse, og en topp bilproduktprodusent som utnytter økosystempartnere via ECX.

Kanalsalg fortsetter å utgjøre en kritisk spak for å utvide markedets rekkevidde, og levere vårt tredje kvartal i rad med over 20% av bestillingene og regnskap for halvparten av våre nye logoer, drevet av solid ytelse på tvers av alle partnertyper. Vi er veldig fornøyd med kanalutviklingen vår og fortsetter å bygge forutsigbar og repeterbar avtaleflyt.

I 2018 kjørte kanalen over 4000 tilbud, en god indikasjon på den betydelige hastigheten til vår detaljhandelsmotor. Ny kanal vinner dette kvartalet, inkludert en felles gevinst med Verizon for en høyverdig halvlederprodusent, lansering av ny dev-testinfrastruktur for å støtte ingeniørfellesskapet, samt en partnervinne med CBRE for en amerikansk regionalbank ved hjelp av plattform Equinix for å senke deres totale kostnad av eierskap og forbedre brukeropplevelsen på tvers av sine 1700 grener.

Nå, la meg vende anropet til Keith for å dekke resultatene for kvartalet.

Keith D. Taylor - finansdirektør

Flott. Takk, Charles. God ettermiddag til alle. Når vi legger inn en pakke i 2018, er det flott å avslutte året med de økonomiske resultatene våre, og slår veiledning på tvers av alle våre kjernemålinger. Som Charles fremhevet inntekter, forklarte en annen nøkkelgrense, som endte året på over 5 milliarder dollar, en vekst på 9% fra året til. AFFO per aksje var $ 20, 69, et godt resultat som viser hvordan vi kjører verdi på aksjenivå og sporer foran vårt viktigste driftsmål som sagt på analytikerdagen i juni 2018.

For fjerde kvartal hadde vi ekstremt sterke bestillinger på tvers av hver av våre regioner, inkludert vår rekord og EMEA, mens både Amerika og APAC-regionene hadde sin nest beste bestillingsytelse til dags dato. Våre bestillinger spredte over mer enn 3000 kunder med en fjerdedel av dem som kjøpte på flere måter, og fremhevet det unike mangfoldet av vår kolokalitetsvirksomhet. Vi ser ganske enkelt flere kryssregioner, flere multi-metro-avtaler enn noen annen gang i vår historie, noe som gjenspeiler styrken på plattformen og omfanget av vårt globale fotavtrykk.

Vi hadde netto positive prissettingsaksjoner igjen i kvartalet, og fremhevet den fortsatte styrken til en differensiert verdi proposisjon. Vår salgsrørledning forblir høy og vi har et betydelig antall nye Fortune 500-prospekter, og vi har en svært aktiv ekspansjonsrørledning med over 36 prosjekter underveis, og vi utvider vår sammenkoblede digitale kant til 55 meter innen utgangen av 2019, effektivt to ganger Antall meter i forhold til vår neste største konkurrent.

Deretter skal jeg dekke de kvartalsvise høydepunktene. Merk at alle vekstratene i denne delen er på normalisert og konstant valuta basis. Som skildret på skyte fire var de globale inntekter på 4. kvartal på 1, 31 milliarder dollar, opp 8% i forhold til samme kvartal i fjor og over toppen av vår veiledning. Q4-inntekter utenom våre FX-sikringer, inkludert en $ 2 millioner negativ valutapåvirkning sammenlignet med både Q3-gjennomsnittet og styringsfrekvensen.

Global Q4 tilpasset EBITDA var USD 617 millioner, en økning på 5% i forhold til samme kvartal i fjor og bedre enn våre forventninger på grunn av inntektsflyt gjennom og lavere integrasjonskostnader. Vårt fjerde justerte EBITDA-ytelse netto fra våre FX-sikringer hadde en negativ effekt på $ 1 million sammenlignet med både våre Q3-gjennomsnittlige og veiledende valutakurser. Global Q4 AFFO var $ 414 millioner, inkludert sesongmessig høye gjentatte investeringer, bedre enn forventet, hovedsakelig på grunn av lavere skattekostnad i kvartalet.

Til tross for lavere inntektsskatt i 4. kvartal, forventer vi at inntekter fra ikke-amerikanske enheter øker, noe som vil øke vår kontantinntektsskatt som reflekteres i vår veiledning. Q4, global MRR churn var 2, 1%, bedre enn våre forventninger. For 2019 forventer vi MRR-krumning i gjennomsnitt mellom 2% og 2, 5% per kvartal.

Med hensyn til de regionale høydepunktene, hvis resultater er dekket på lysbilder fem til syv, var APAC og EMEA de raskest voksende regionene på henholdsvis 15% og 11% på et år over året normalisert MRR-basis, etterfulgt av Americas-regionen på 5 %. Americas-regionen hadde en sterk slutt på året, bedre enn forventet bestilling, økte grenseoverskridende avtaler og lavere churn.

Netto kryss-tilkobling gikk pent opp, det beste nettverket legger til i to år som regnes som fakturering gjenopprettet. Verizon-eiendelene hadde sitt beste brutto kvartalsvise bookingsresultat siden vi kjøpte eiendelene, delvis på grunn av den nyåpnede kapasiteten. Verizon-eiendeler, som forventet, absorberte høyere MRR-krumning i kvartalet. Vi forventer at disse eiendelene kommer tilbake til veksten i 2019.

EMEA hadde et rekordkvartal ledet av nederlandsk og tysk virksomhet. Vi fortsetter å utvide med omtrent halvparten av vår globale byggaktivitet i regionen veiet mot de flate markedene. Som nevnt i fjor ser vi høyere brukspriser på mange av våre EMEA-metros. Denne kostnadsøkningen er delvis kompensert av våre sikringsverktøy, som vil rulle av i de kommende kvartalene og tilbakestilles til markedsrenter. Disse høyere kostnadene, som reflektert i vår veiledning, er resultatet av høyere enhedspriser, økte bruksskatt og økt forbruk fra våre kunder.

Asia Pacific leverte solide bestillinger på tvers av hver av kjerneområdene. Kabinettfakturaene mer enn doblet i forhold til kvartalet gjennomsnittet drevet av sky og innhold distribusjoner. MRR per kabinett flyttet ned, resultatet av betydelige nye kabinettutplasseringer og effekten av Metronode-oppkjøpet.

Når det gjelder samkjøpsaktivitet, legger nettverket til seg i high-end-serien for både fysiske og virtuelle tilkoblinger. Samtrafikkinntektene i Amerika og Asia Pacific var henholdsvis 23% og 14%, mens EMEA var 9% av de gjentatte inntektene. Fra et samlet selskapsperspektiv var samtrafikkinntektene 17% av de totale gjentatte inntektene.

Nå ser du på kapitalstrukturen, vennligst se lysbilde åtte. Vår ubegrensede kontantbalanse er ca 610 millioner dollar, en nedgang i kvartalet på grunn av våre investeringer og kvartalsvis kontantutbytte. Vår netto gjeldsutnyttelsesgrad var 4, 4 ganger vår fjerde årsjusterte EBITDA.

Vi utøvde også den gjenværende delen av vårt innledende ATM-program i kvartalet og økte $ 114 millioner. Som vi har diskutert tidligere, forblir vi fast forpliktet til å drive langsiktig aksjonærverdi og vil fortsette å finansiere virksomheten primært gjennom sterke driftsresultater, men også tilgang til kapitalmarkedene med et ønske om å låse opp betydelig verdi som inkluderer å bli investeringsklassifisert selskap.

For å skyte ni for kvartalet var investeringene ca. 680 millioner dollar, inkludert en gjentakende CapEx på 70 millioner dollar. Vi åpnet 6 utvidelser på fem markeder i kvartalet, og legger til ca 8 000 skap. Vi annonserte 12 nye utvidelser, inkludert Dallas 11-bygningen vår, som vil være tilstøtende med vårt Infomart Dallas-anlegg, og effektivt skape et nytt og betydelig campus for å støtte det strategiske markedet.

Inntekter fra eide eiendeler gikk opp til 54%, en meningsfylt økning i løpet av kvartalet, hovedsakelig på grunn av konverteringen av våre strategiske New York 4, 5 og 6 eiendeler til eide anlegg som vi inngikk en langsiktig grunnlease med vår utleier, ligner på Slough campus i vårt London-marked. Denne beslutningen vil øke vår driftsfleksibilitet for fremtidig utvikling, samtidig som eiendelene sikres langsiktig, særlig i lys av betydningen av denne finansielle campus.

Vi kjøpte også vår Zürich 5-anlegg så vel som land for utvikling i Frankfurt, Hamburg, Lisboa, Osaka og Rio De Janeiro. Alle våre eiendomsaktiviteter vil bidra til å øke inntektsnivået fra eide eiendeler, en nøkkelstatistikk som støtter våre ambisjoner om investeringskvalitet.

Våre kapitalinvesteringer gir sterk avkastning, som vist på lysbilde 10. Våre 130 stabiliserte eiendeler økte omsetningen 2% året over året på en konstant valuta basis, hovedsakelig drevet av økning i samlokalisering og samtrafikkinntekter, mens vi fortsetter å absorbere hovdene vi diskuterte sist fjerdedel. Disse stabiliserte eiendelene er samlet 84% utnyttet og genererer 30% kontant på kontantavkastning på brutto PP & E investert.

Og til slutt, vennligst referer til lysbildene 11 til 16 for vår sammendrag av 2019 veiledning og broer. Vær også oppmerksom på at vi har vedtatt den nye leasingstandarden, ASC 842, hvor effekten er uthevet på lysbilde 12.

Fra og med inntektene regner vi med å levere en vekst på 9% til 10% i 2019. Vi forventer å starte året med en betydelig økning i gjentatte inntekter i 1. kvartal, hovedsakelig på grunn av vår sterke 4. bokføring. For hele året forventer vi å levere den største årlige absolutte dollarøkningen i vår historie, resultatet av fortsatt sterk driftsresultat og en sunn rørledning.

Vi regner med at 2019 justerte EBITDA-marginer skal utgjøre 47, 7%, eksklusive integrasjonskostnader, resultatene av sterk operativ løftestang i virksomheten motvirket av betydelige ekspansjonsaktiviteter, inkludert nye markeder, høyere EMEA-verktøyskostnader og den nye leasingregnskapsstandarden. Vi forventer også å pådra 15 millioner dollar integreringskostnader i 2019 for å fullføre integrasjonen av våre ulike oppkjøp.

2019 AFFO forventes å vokse 10% til 13% i forhold til året før. For 2019 forventer vi at AFFO per aksje øker med 8% til 11% eksklusive finansiering. Inkludert kapitalmarkedsaktivitet og med tanke på markedsforhold og timing, forventer vi at AFFO per aksje skal være over 8% i tråd med vårt vekstmål for AFFO per aksje som diskutert på analytikerdagen i juni 2018. Og vi forventer at 2019 kontantutbytter øker tilnærmet 800 millioner dollar, en 10% økning i fjor og en 8% økning på aksje basis.

Så la meg stoppe der, og jeg setter den tilbake til Charles.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Takk, Keith. Til slutt fortsetter vi å bygge vårt markedsledende og sementere vår posisjon som det troverdige sentrum av en sky-første verden. Vår rekkevidde, skala og nyskapende produktportefølje gir oss en god posisjon til å bygge på en forretningsmodell som er vesentlig og varig differensiert fra våre kolleger.

Markedet er fortsatt i den tidlige innings på den digitale transformasjonsreisen, og vår akselererende evne til både land og utvide kunder langs den reisen gjør oss sikre på at vi spiller den beste hånden i virksomheten. Vi er glade for veien fremover, og vi ser frem til å oppdatere deg på vår utvikling gjennom året.

Så la meg stoppe her og åpne den opp for spørsmål.

Spørsmål og svar:

Operatør

Vi vil nå starte vårt formelle spørsmål og svare økt. Hvis du vil stille et spørsmål, kan du slå av telefonen, trykke på * 1, ta opp for- og etternavnet ditt. Det første spørsmålet kommer fra Phil Curick, JP Morgan. Din linje er åpen.

Richard - JP Morgan - Analytiker

Hei, jeg ville bare følge opp - beklager, dette er Richard - mye av utviklingen din er i EMEA og Asia med den store utviklingen i Amerika som kommer i Dallas i midten av 20 år. Det ser ut til at du har rørkapasitet og oppstart, føler at du har nok kapasitet i USA akkurat nå, og du trenger ikke å fokusere på det, og du kan bruke mer kapital i EMEA og Asia og balansere vekstraten ?

To, forventer du at Verizon-eiendelene skal rammes gjennom året, eller vil det være klumpet? Følg med alt dette, din innflytelse er på 4-4 mot 3 til 4 målet. Føler du at du trenger å bruke en ny minibank til å finansiere den, eller vil du vokse inn i den når virksomheten utvides? Takk skal du ha.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Greit. Det var mye der, Richard. Hvorfor starter vi ikke med utviklingen, profilen til vår utviklingsportefølje. Faktisk tror jeg ganske mye det du ser er at utviklingsprofilen følger vekstratene. Vi er i en periode nå av en ganske betydelig vekstaktivitet i EMEA, har fortsatt å se veldig sterke bestillinger og vekst ut av EMEA-regionen, så vi kommer gjennom, tror jeg, en klump av investeringen, som vil posisjonere oss svært godt, og vi fortsetter å utvide vårt markedsledende i EMEA.

APAC fortsetter å være en svært viktig region for oss i verden, og jeg tror du skal se oss fortsette å investere meningsfylt der. I Amerika, som du noterte, skal vi begynne reisen til å bygge Infomart som en campus, og jeg tror det kommer til å være en stor mulighet for oss.

Veksten er langsommere. Vi har gjort meningsfylte investeringer i enkelte nøkkelposter i Amerika og føler seg veldig godt posisjonert for å fortsette å mate bestillingsmaskinen der. Jeg tror det du ser er en profil som man kjører litt i bølger og to, kart til regionen til regionens vekstprofil av virksomheten.

Det andre stykket var på Verizon. Jeg tror at virksomheten til en viss grad alltid er litt klumpet. Jeg tror vi har jobbet oss til størstedelen av den lumpier tur og jeg tror vi ser disse eiendelene stabilisere seg. Når du legger til i det faktum at vi har lagt til kapasitet i noen av de nye markedene der vi tror at det er sterk etterspørsel som NOTA og Houston og Culpepper, føler vi oss godt om det, tilbake til vekst, og vi håper det vil komme tilbake positivt gjennom året .

Så var det siste stykket på innflytelse. Så, jeg lar Keith kommentere det.

Keith D. Taylor - finansdirektør

Så i fjor klarte vi opp til 4, 4 ganger vår årlige 4. kvartal justert EBITDA. Som vi gleder oss, er målet vårt å få innen 3 til 4 ganger netto løftestang. Vi skal gjøre det på mange forskjellige måter. Den enkleste måten å gjøre det på er å fortsette å drive veksten på topplinjen med den sterke driften, og med en kraftig vekst vil det naturligvis avlevere virksomheten.

Samtidig fortsetter vi å lete etter måter å skaffe kapital på. Vi skal alltid ha en balansert utsikt, selvfølgelig, mellom ATM-programmet og om vi prøver å sikre eventuelle inkrementelle gjeld. Det kommer også til å hjelpe oss med å løfte, spesielt som det gjelder ATM-programmet.

Så samlet sett tror jeg det er viktig å utdype. Vi har en ambisjon om å bli et investeringsklassifisert selskap. Vi tror det er verdt 75 til 90 basispoeng på $ 10 milliarder av gjeld. Så legg til et flertall på det, det er en meningsfull mengde verdi som vi kan skape for våre aksjonærer over en relativt kort periode.

Hvis vi jobber veldig bra for å vokse topplinjen, viser operasjonsutnyttelsen og bringe gjeldssaldoen inn i målområdet, noe som vi sikkert har delt med kredittvurderingsbyråene og med mange av våre investorer gjennom årene. Dette er et område med høy fokus for oss, og vi vil fortsette å ha ambisjoner om å komme til investeringsklasse, og så skal vi jobbe hardt for å gjøre det i 2019.

Richard - JP Morgan - Analytiker

Flott. Takk skal du ha.

Operatør

Det neste spørsmålet kommer fra Jordan Sadler, KeyBanc Capital Markets. Din linje er åpen.

Jordan Sadler - KeyBanc Capital Markets - Administrerende direktør

Takk skal du ha. Kan du gi litt granularitet på 2019 omsetningsvekst? Jeg tror at veksten i omsetningsinntektene senkes til ca 10% året over året i fjerde kvartal, mot kanskje 18% for hele året. Forventer du at denne sjåføren skal stabilisere seg i 4Q eller i 4Q-tempoet i 19 eller vil den akselerere sammen med det økende kryssforbindelsesvolumet du har bestilt i fjerde kvartal.

Og så andre, hva er årsskiftet til å utnytte drivstoffmål, bare å følge opp på Richards spørsmål her, som er innebygd i 2019-veiledningen. Jeg har lagt merke til at rentekostnaden for helårsstyrelsen ser ut som om den er noe lavere enn rentekostnaden i hele 2019, og i møte med stigende priser virker det som om du kanskje får litt besparelser enten fra lavere innflytelse i utstedelse eller kanskje fra et annet område. Kan du kanskje kaste litt lys? Takk.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Takk, Jordan. Jeg lar Keith ta den andre delen av det. Når det gjelder samtrafikkvirksomheten, føler vi at dette virkelig var et enormt kvartal og demonstrerer den fortsatte styrken i samtrafikkvirksomheten. Vi var i toppen av vårt utvalg i fysiske sammenkoblinger, og nå har vi begynt å rapportere de virtuelle sammenkoblingene med en annen 1800 på toppen av det. Så, vi føler oss veldig bra om sammenkoblingsverdien og om verdien som våre kunder får for det.

I forhold til vekstraten var det 10% som rapportert, normalisert til 12%. Så jeg tror det beveger seg litt rundt, avhengig av noen faktorer, men vi føler at det fortsetter å overskride vår colocation-virksomhet, og det er åpenbart en veldig attraktiv forretning for oss når det gjelder å fortsette å drive den generelle økonomiske ytelsen.

Det er noen områder jeg tror, ​​som representerer oppadrettede muligheter for oss. En, jeg tror vi har begynt prosessen med å normalisere priser i EMEA på samtrafikk, noe som vi har snakket om siden Telecity-transaksjonen. Jeg tror det er mulighet der. Jeg tror vi fortsetter å se en utvikling i prosent av inntekter som er sammenkoblingsbasert i de to andre regionene, og fortsetter å bevege seg positivt. Resultatet i forhold til volum av samtrafikk i Americas-porteføljen fortsetter å være sterk også.

Så, jeg forventer at det er - igjen, det kommer ikke til å ligge på det forrige 18% -nivået, men jeg tror vi skal se en sterk sammenkoblingsvekst i virksomheten.

Keith D. Taylor - finansdirektør

La meg ta den andre delen av spørsmålet. Først og fremst, i de forberedte kommentarene, er en av tingene vi har uttalt at vi er svært fokusert på å levere vekst på en AFFO per aksje, uavhengig av vår finansiering, vi skal levere en AFFO per aksjevekst på 8% eller mer. Jeg ønsket å markere den nummer én.

Nummer to, som sagt, det er mye verdifullt å komme tilbake til vinduet investeringsklasse. Vi jobber hardt med våre vurderingsbyråer og noen av våre rådgivere for å gjennomføre denne strategien. Vi tror det er ikke noe bedre sted å skape betydelig engangsverdi rett ut av porten enn å komme til investeringsklasse. Det er et område med høy fokus for oss.

Som det gjelder dine spesifikke spørsmål om hva vi vil målrette, la meg bare si at vi ser på alle alternativer. Selvfølgelig er det svært avhengig av markedsforhold, kvantitet, prising, timing, kapitalkilde. Så, nok til å si, vi som et selskap skal se på alle veier for å sikre at vi kan utføre og maksimere våre aksjonærverdier.

Som det spesielt gjelder renten, som et selskap, ingen overraskelse for deg, jobber vi veldig hardt for å redusere rentekostnaden. Gjennom årene, som du sikkert har nevnt, at vi har kunnet ta våre gjennomsnittlige kostnader, som for eksempel de 10 milliarder dollar av gjeld, er det et hakk over 4% for et ikke-investeringsklassert selskap, men vi har også nylig gjort en kryssvaluta bytte med en av våre gjeldsbelastninger. Som et resultat er vi i stand til å barbere noen inkrementelle kostnader inn i 2019 til fordel for alle. Du kan se det reflektert i netto rentekostnad.

Så, igjen, som et selskap, vil vi fortsette å kjøre ned så mye som mulig vår kapitalkostnad. Jeg la merke til den andre dagen, jeg synes det var verdt å merke seg når du ser på flatness av avkastningskurven, når du er en måned vår eller 30 år, har du et 50-punkts spennvidde, ikke altfor bekymret for at rentene vil stige betydelig på kort sikt, og så fortsetter vi å styre oss selv og maksimere verdien som vi kan bidra til våre aksjonærer.

Operatør

Det neste spørsmålet kommer fra Jon Atkin fra RBC. Din linje er åpen.

Jonathan Atkin - RBC Capital Markets - Administrerende direktør

Takk. Spørsmål om HIT - Jeg lurer på om du kan dele noen parametere eller tanker rundt byggekostnader nå som du er videre i prosjektene - så, i utgangspunktet, finansieringshensyn til side, hva du tenker på når det gjelder byggekostnader, oppdaterte kostnader der, fleksibilitetsnivå, tetthet versus andre engrosprodukter på markedet, samt prising i forhold til sammenlignbare produkter?

Og da var jeg interessert i bare på nettverkssiden, du har åpenbart en bump-up i Americas cross-connect trend. Kanskje utdype litt mer om hva som kjører det. Så når du samler dine IBXer sammen og byer sammen enda mer, alt du ser når det gjelder kundenes adopsjon? Takk.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Sikker. Takk, Jonathan. HIT - igjen, vi føler oss veldig gode om fremgangen der, og gjør gode fremskritt mot alle benene til avføring, etterspørselssiden, tilbudssiden og finansieringssiden. Når det gjelder byggekost, vil det variere vesentlig marked etter marked. Hva jeg vil fortelle deg, er at vi er sikre på at vi kan bygge i tråd med det beste i markedet når det gjelder - på grunn av vår innkjøpsutnyttelse og våre tekniske evner, etc.

Så, vi tror at det er - vi skal fortsette å kunne gjøre det. Obviously, I think that is going to be meaningfully below our retail build cost, just given the nature of those facilities. But we think we're going to be very much at parody with others in terms of our ability to build at the right price points.

In terms of pricing, we've seen fairly stable pricing across the market. So, we feel like supply and demand are still, despite a lot of investment in the market are relatively balanced across the globe. We tend to be focused on the high-demand markets where we have visibility to pipeline and access to customers that we think is somewhat advantaged. So, we continue to believe that we're going to be able to deliver kind of in line with or maybe slightly above market as we deliver a more comprehensive value proposition for those customers.

But as we've said, we do believe that the hyperscale market is going to be very competitive. We think it's going to generate attractive but more challenged returns than our retail business, which is exactly why we're pursuing it the way we are, so that we can minimize our balance sheet exposure to that market, but still have the strategic value delivering that product to our key customers. So, that's what I would say relative to HIT.

In terms of the cross-connect trend, particularly in the Americas, we did see that tick up nicely. The thing that I watch most closely is the gross in terms of are we continuing to really drive gross adds, which to me tells me people are resonating with the value proposition and wanting to continue to consume the product. That continued to be very strong. What I think we saw on the other side of it is that our churn was lower this quarter and I think that was partially due to a bit of a breather on the 10 to 100 Gb migration.

And that's probably driven by the fact that some of the larger players have moratoriums in their network in the latter part of the year and that probably gave us a little bit of pause on that. We unfortunately don't think that's a permanent pause, but we do think that will taper off over the course of the year. What you're seeing, I think, is a glimpse of what's possible given the strength of our gross adds. So, again, we feel super confident and positive about the overall interconnection business. That's a little bit of the dynamic we saw in the Americas this quarter.

Jonathan Atkin -- RBC Capital Markets -- Managing Director

Just on strategic products, you got the encryption product and can you maybe talk a little bit about how that's trending and other things you're making progress on?

Charles Meyers -- President and Chief Executive Officer

Sikker. SmartKey is going great. We've got a ton of customers in trial on that service as well as a number of new customers added over the last quarter. It's not going to be a material differentiator and adder to the overall story, but it is -- for us, it was a way of demonstrating that we could continue to bring new value-added products that really differentiate our position as a trusted party in assisting customers with their digital transformation. We do think it will be additive to the overall growth story, but it's not going to be a huge offering.

But we do think there are others sort of around the corner in terms of continuing to expand the feature set and reach of our ECX fabric, which now is becoming a meaningful contributor to our interconnection business as well we've talked publicly about having our NFD Marketplace product -- that's not really a product name, but we're working toward finalizing what the actual go to market names will be for these offerings.

But they are already from a functional perspective in advance pilot stages with customers and we think those things can be over time meaningful contributors as we get attached rates on top of cabinets that are already deployed. That's one example. Then there are others that we're working through that we begin to give you visibility to in the next few quarters.

Operatør

The next question is coming from Ari Klein, BMO Capital Markets. Din linje er åpen.

Ari Klein - BMO Capital Markets - Analyst

Takk skal du ha. It seems like you're making a lot of good progress on HIT, but the JV search is taking a little bit longer than expected. Can you provide a bit more color there? Then what kind of contribution from HIT are you embedding in 2019 guidance?

Charles Meyers -- President and Chief Executive Officer

Sikker. It's not the search itself that's taking long. Believe me, those folks found us pretty fast in terms of wanting to have a discussion about what we were doing. So, we've already had initial dialogue with those and begun to filter through the ones that we think are most philosophically aligned with Equinix as partners.

What has taken a bit longer is just the complexity of this from the standpoint of tax and legal structuring and accounting and various other things. So, as I think I mentioned this last time, those are some of the things that perhaps we underestimate at some level in terms of our ability to get this thing finally executed and off the ground.

The good news is the demand side of the business is progressing in terms of building pipeline, sort of independent of that or in parallel with that, I guess I would say. In addition, the supply side in terms of sourcing land and making sure that we're positioned for the JV to really be effective in ramping quickly once established are all moving in parallel. So, the team has done a phenomenal job. Our tax-free accounting teams have literally been head's down trying to get this done.

I think we're, as I said, I think we're going to have this done in the coming months. We're going to shortlist down to a very small set of players that we think are most, as I said, most philosophically aligned with us and have the kind of reach and capabilities that we would want to see in a partner. And we think that will happen in the next couple of months.

Ari Klein - BMO Capital Markets - Analyst

Then same-store revenue growth was 2% this quarter, similar to last quarter, can you maybe provide that number ex-Verizon and then what do you think that number will look like in 2019?

Charles Meyers -- President and Chief Executive Officer

You're right, a little light again this quarter. As we dig into the underlying drivers, you really see a number of factors at work, one of them you mentioned, which is Verizon and that's having a meaningful sort of suppressant effect on that metric. It is also a bit of a tough compare still. So, we're going to need to lap that compare, but the last fourth quarter had some elevated NRR in our stabilized assets. So, we think that once you normalize for Verizon and some of that tough compare, you're probably looking at another 150 to 200 BIPS.

Så et normalisert same-store nummer vil være i 3, 5% til 4% rekkevidde. Det blir også påvirket litt som jeg nevnte sist gang av oss, aktivt forvalter kundemigrasjoner ut av et utvalg av nettsteder som er i den stabiliserte porteføljen. Så alt sammen holder vi et godt øye med det, men vi forventer at det nok vil fortsette litt mot den nedre delen av vårt historiske utvalg, selv på en normalisert basis over en periode.

Operatør

Det neste spørsmålet kommer fra Colby Synesael, Cowen & Company. Din linje er åpen.

Colby Synesael - Cowen & Company - Administrerende direktør

Flott. Takk skal du ha. Bare på det siste spørsmålet tror jeg det siste kvartalet, det var en forventning som ville forbedre seg så tidlig som i kvartalet, og det skjedde ikke, så når jeg ser på din organiske vekst i 2019, forventer du 8% til 9% mot 9% du gjorde i '18, men du forventer nå at Verizon skal være en vekstdriver. Jeg tror det var en forventning som kunne være den samme, om ikke litt høyere. Jeg håper du kan gi litt mer inn i det.

Deretter kan du bare snakke om hva strategien din er der, spesielt for noen av nettverkspartnerne dine og for de som spesifikt kan koble kunder fra andre datasentre til ditt anlegg, og hva du potensielt kan gjøre for å tjene penger på det i en mer effektiv måte? Takk.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

På vekstbildet gir vi dette spekteret. Jeg tror vi skal fortsette å kjøre hardt når det gjelder å fortsette å drive virksomhet. Jeg tror den stabiliserte aktivaveksten er der den er, er noe av en bidragsyter. Jeg tror det drives av ikke bare disse faktorene, men disse tingene publiseres mer tidsmessig i naturen. Men jeg tror hva du ser en virkelig en kontinuerlig overgangsfase i virksomheten for å virkelig dette pålitelige senteret av skyens første verdensinnsats i form av distribusjon, nivået på samtrafikk vi skal se.

De er litt lengre salgscyklus, men en gang landet, tror jeg de pleier å levere svært attraktive førerhusutbytter og nivåer av samtrafikk. Så jeg tror at vekstprofilen til virksomheten har fortsatt oppå mulighet, både som noen av de underliggende headwinds lever eller avtar. Jeg tror at vi prøver å være hensiktsmessig konservative om tempoet der Verizon kommer tilbake til vekst gjennom året, men det er, tror jeg, den overordnede dynamikken.

Vi føler oss veldig godt om den samlede vekstprofilen til virksomheten og hva den skal se ut i løpet av de neste årene. Vi tror, ​​som sagt, spesielt da vi legger til nye tjenester og ser på potensialet for å legge til en skattesats for eksisterende distribusjoner, men det kommer til å bli en flerårig prosess.

Operatør

Det neste spørsmålet kommer fra Sami Badri, Credit Suisse. Din linje er åpen.

Sami Badri - Credit Suisse - Analytiker

Hei, takk for spørsmålet. Du ga oss en god mengde sammenheng med dine forberedte bemerkninger om virtuelle kryssforbindelser og den trekkraften du ser der i din virksomhet. Kan du bare gi oss litt farge på hvordan faktureringsrenten varierer mellom de virtuelle tilkoblingene og de fysiske forbindelsene, siden du gjorde kommentaren at dine store kunder som bruker fysiske tilkoblinger, også velger virtuelle tilkoblinger? Kan du gi oss noen farge på hvordan vi skal tenke på det da vi projiserer modellen din.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Sikker. Det er interessant fordi vi får spørsmålet mye, og jeg tror at måten jeg oppsummerer det faktisk er, er enhetens økonomi ikke radikalt forskjellig mellom de to. Når vi ser på hvordan folk bruker på det virtuelle stoffet, kjøper de vanligvis en port. Noen ganger kan de kjøpe det som en full buyout-port, eller de kan kjøpe virtuelle kretser individuelt på porten.

Når vi ser på det i forhold til vår gjennomsnittlige enhetspris per tilkobling fra kunder når du tar hensyn til portprisen samt virtuell kretspris, som er på enhetsbasis, meningsmessig lavere enn en kryssforbindelse, men som du ser på dem akkurat nå er det ikke et stort gap. Begge er gode.

Kostnaden for varer på et byttet stoff er noe høyere sikkert enn det er bare en grunnleggende fysisk kryssforbindelse, som har svært lave varekostnader, men det vi ser er at måten vi prissetter dem på og hvordan kundene bruker dem representerer ikke dramatisk forskjellig økonomisk profil på tvers av disse.

Og til din side ser vi dem som svært komplementære. Vanligvis er det ikke, "Åh, jeg brukte en fysisk krysskobling, og nå skal jeg bruke en virtuell krysskobling." Det er, "Hei, jeg har en rekke brukssaker, fysisk krysskobling er veldig passende for meg i visse tilfeller, " spesielt med store og repeterbare trafikkstrømmer.

Da er virtuelle krysskoblinger virkelig vesentlig bedre i et miljø som er mer dynamisk der folk må dreie opp og ned kapasitet eller flytte arbeidsflyter eller trafikk mellom endepunkter. Så selvfølgelig forstørrer du det med IX. Vi har mange av våre mer komplekse kunder som bruker over hele porteføljen.

Så de har mye lag tre trafikk som de ser ut gjennom stoffet, og da de ser trafikk blir utvekslet med jevnaldrende i høye volumer, striper de det av for å krysse sammen, da når de vil ha privat samtrafikk til en sky, for eksempel kan de bruke en kryssforbindelse i direkte koblingsvei direkte til Amazon, eller de ville bruke ECX-stoffet og uttrykke rute for å komme til Azure.

Det er virkelig en svært mangfoldig portefølje som har en tendens til å betjene komplekse behov hos kundene svært godt. Igjen ser vi ikke en dramatisk forskjell når det gjelder den generelle økonomiske profilen og avkastningen på kapitalen vi ser over samtrafikkporteføljen.

Sami Badri - Credit Suisse - Analytiker

Det andre spørsmålet jeg hvilken andel av inntektene kommer for øyeblikket fra kanalen versus direkte til kunden?

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Vi hadde sagt om lag 20% ​​av våre bestillinger. Vi har ikke dimensjonert den faktiske inntekten, men vi snakket om jeg tror vi hadde vårt tredje påfølgende kvartal nord for 20% av bookingen. Og oh, forresten, genererer det mer enn halvparten av vårt totale nye logotypevolum. Det gir deg et godt innblikk i det faktum at en av tingene som kjører optimismen min om fremtiden for Equinix, er hva jeg tror er en virkelig stor økning i det totale adresserbare markedet. Jeg tror det er meningsfullt større enn det vi oppga på vår siste analytikerdag eller våre siste analytikerdager.

Jeg tror det drives av en virkelig vesentlig større bedriftsmarkedsmulighet enn vi tidligere hadde gitt kreditt til. Vår optimisme om dette blir drevet av reell tilbakemelding fra våre kunder og reell implementering av brukssaker. Dette er ikke bare teorier. Disse er 4000 avtaler som strømmer gjennom kanalen. Det du skjønner er at dette åpner det adresserbare markedet i hundrevis av adresserbare kunder. Når vi ikke kan komme til dem, kommer vi til å legge til vår tur til markedsmotor i år, men la meg fortelle deg. Vi kommer ikke til å nå alle disse kundene.

Så måten å nå dem er gjennom kanalen. Så nå har vi virkelig fått våre salgsteamhoder innpakket rundt å samarbeide med partnere som en viktig måte å nå disse kundene, og de er egentlig - jeg tror de har fått over den første motviljen mot å tenke at noen var i ferd med å stjele deres konto. Nå jobber de veldig effektivt med kanalpartnere, og vi ser flotte kanalpartnere som AT & T og Orange Business, og de slags folk kjører virkelig betydelige mengder for oss.

Og så selg også med aktivitet med våre skypartnere, enten det er Microsoft, Amazon, Google, andre, hvor vi ser kundene deres si: "Vi trenger en hybrid cloud-løsning. Vi vil engasjere oss med Equinix, " og vi er blir ofte brakt inn i dem. Cisco er en annen. Deres sikre Agile Exchange ser virkelig stor traksjon med store kunder. Vi samarbeidet med dem på noen store bedrifter. Jeg er veldig spent på hva som skjer med kanalen og mer enn 20% av våre bestillinger, jeg forventer at nummeret skal gå nordover derfra.

Operatør

Det neste spørsmålet kommer fra Erik Rasmussen fra Stifel. Din linje er åpen.

Erik Rasmussen - Stifel - Analytiker

Kanskje bare sirkler tilbake, Charles, på kommentarene du nettopp har gjort, det var snilt av hva jeg tenkte - virksomhetssegmentet, det høres ut som om du ser en endring i atferd og det ser ut til å være mer av en følelse av haster . Vil du støtte den typen kommentarer? Støtter det også deres trekk mot å implementere disse hybridarkitekturene?

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Yeah. Absolutt. Jeg vil si ja, men ikke? Ja, jeg ser en følelse av haster. Ja, jeg ser en klar følelse av konsensus som fremkommer rundt valgfri arkitektur som hybrid og multi-cloud, men det jeg også ser er en veldig bevisst handling og timing. Disse er forsiktige personer med jobber som krever at de skal være forsiktige. Så jeg tror de beveger seg. De finner ut hvilke arbeidsbelastninger de kan bruke for å teste den arkitekturen. De er helt omfavne sky, men også omfavne det på en veldig målrettet måte. Det er derfor vi ser lengre salgssykluser, sikkert, og vi ser at gjennomsnittlige avtalestørrelser er mindre.

Så det er derfor jeg tror vi ville elske det hvis disse umiddelbart oversatte betydelige infleksjonspunkter eller endringer i skråningen på vekstratene våre. Jeg tror ikke at det ennå ikke skjer, men jeg tror også når du ser på landet vårt og utvider aktiviteten, ettersom folk blir mer komfortable og da de øker tempoet i distribusjon i disse hybridarkitekturene, tror jeg det er når vi virkelig går å bære frukten fra vår innsats.

Så jeg tror svaret er ja, det er en følelse av haster. De ser oss stadig som relevante for å løse problemet deres. De er engasjerende med oss, men lengre salgssyklus, mindre tilbudsstørrelser. Så, vi må jobbe gjennom det når det gjelder hvordan det oversettes i vår generelle økonomi. Jeg føler meg veldig godt om virksomheten og hva den langsiktige muligheten ser ut som vår evne til å fortsette å være virkelig relevant for dem.

Erik Rasmussen - Stifel - Analytiker

Kanskje akkurat som min oppfølging, tilbake til Verizon, snakket du tidligere om å bygge kapasitet på fem markeder, men i 2019 er det noe annet som du vil se at du kanskje kan gjøre ytterligere investeringer som potensielt kan få litt vekst eller slå den vokse raskere inn i Verizon eller kanskje se en bedre avkastning på investeringen?

Charles Meyers - President og administrerende direktør

En, det har vært en jævlig god avkastning på den investeringen. Jeg tror vi er veldig glade for den avkastningen vi så og nivået på verdiskaping og akkretjon som kom fra Verizon-transaksjonen. Så, veldig glad for det. Jeg synes det ser ut til at vår tid her har blitt dominert mer av det faktum at vi så økt churn og flat vekst fra dem, men igjen gjorde vi investeringene der vi trodde feltrenter og utnyttelsesnivåer garanterte det.

Etter Amerika - jeg var bare nede på det anlegget, kjempefint gruppe mennesker, glade for å betjene kunder som en del av Equinix. Vi tror at den føderale virksomheten skal fortsette å være en mulighet. Det er et område hvor investeringer kan gi utmerkede resultater. Jeg møtte teamet som gjør det, en fantastisk gruppe mennesker, virkelig energized om hva de gjør. Vi snakket om Denver, Bogotá. Vi lager disse investeringene. Jeg tror vi har gjort investeringene vi tror er nøkkelen til å kjøre motoren akkurat nå, og vi skal se det nøye i de kommende kvartaler.

Operatør

Det neste spørsmålet kommer fra Mike Rollins of Citi. Din linje er åpen.

Michael Rollins - Citi - Analytiker

Takk for at du tok spørsmålene. Jeg er nysgjerrig på om du kunne diskutere den langsiktige muligheten for marginer. Hvis du kunne gi oss en bro med hensyn til hvordan selskapet ser på å bygge noen operativ innflytelse med de investeringene som har blitt gjort de siste årene.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Jeg forventer fullt ut å snakke om det på anropet til en viss grad. Helt ærlig, ville jeg ha elsket å ha hatt oss på denne samtalen, sier her er marginutvidelsen vi skal levere i '19. Det gjorde vi ikke. Det er skuffende for deg og sannsynligvis noe nivå for oss også. Jeg synes det er viktig å sette veiledningen i riktig sammenheng. På analytikerdagen snakket vi om våre langsiktige marginaloppsummeringer og delte vårt syn vi kunne slå 50% målet en gang i den tidsrammen mellom nå og 2023.

Det var basert på forutsetningen om at vi fortsetter å drive operativ løftestang i virksomheten, som vi gjør på et svært meningsfylt nivå. Det tok også hensyn til vårt behov for å investere i nøkkelelementene i virksomheten. Vi snakket om det som går til markedsutvidelse, fortsatte produkt- og serviceinvesteringer. Det er egentlig de viktigste områdene, samt å overvinne noen av det økte nivået av utvidelsesdrakt. Det bør ikke være noen overraskelse hvis du bare plotter vår profil av våre CapEx-utgifter, det kom opp vesentlig.

Det blir til nye prosjekter og nye skap som det tar tid å fylle. I noen tilfeller, spesielt hvis det var første faser, skaper det en meningsfull utvidelsesdrakt. Når du ser på disse faktorene, tror vi at vi kan overvinne det og fortsatt levere i marginutvidelse. De nye tingene som kom til oss var de 30 BIP-ene, og da var det også mer betydelig verktøyene som kostet. En ting å virkelig forstå, verktøyene flyter gjennom vår virksomhet på en helt annen måte enn de fleste av våre grossistkonkurrenter, for eksempel som passerer gjennom kraften.

Så har virkningen av den økte nyttekostnaden virkelig tygget opp det vi hadde håpet å levere i form av falt til bunnlinjemarginalen. Det var et veldig langt svar på spørsmålet, men vi fortsetter å tro at målet på 50% er oppnåelig. Jeg tror vi må se på hvorvidt verktøyet påvirker moderat over tid. Da vil vi også vokse gjennom forhåpentligvis vår utvidelsesdrakt. Hvis virksomheten fortsetter å være like robust som den, vil vi fortsette å investere bak den. Jeg tror marginmålet på 50% er fortsatt oppnåelig. Det er et spørsmål, jeg tror, ​​av tidslinjen hvis vi fortsetter å bli rammet av verktøyets innvirkning.

Keith D. Taylor - finansdirektør

Mike, la meg bare legge til en annen ting - utvidelsestrekk, vi sporer det hvert år. Vi anerkjenner at vi alltid er i bransjen med å utvide, men hva som var annerledes i år i forhold til tidligere år, er størrelsen og omfanget, hva Charles og jeg henviser til, det er 36 prosjekter på gang med størrelse og mange andre mindre prosjekter rundt verden. Men i tillegg kommer vi til en rekke nye markeder. Men dra bare for utvidelse er 50 basispoeng i år.

Når du tar det inn i konteksten, kommer du til å dra nytte av det ytterligere nedover veien, og du må absorbere det i år. Vi skal bære frukt fra disse investeringene. Den andre tingen er at når vi leder til en EBITDA i år, er det omtrent et 20-punkts punkt delta. Charles referert til benytter som et eksempel.

Det er omtrent 80 basispoeng. Utvidelsesdrakt er 50 basispunkter. Den nye leieavtalen er 30 basispoeng. Når vi ser gjennom året, bør du forvente oss, alt annet enn det samme, at marginene vil fortsette å forbedre seg gjennom året. Q1 er alltid sesongmessig myk på grunn av enkelte sesongkostnader, men etter hvert som vi kommer tilbake i slutten av året, tror jeg at du vil se oss mer spennende året på en høyere marginprofil enn det vi forlot i 2018.

Operatør

Vårt siste spørsmål er fra Brett Feldman fra Goldman Sachs. Din linje er åpen.

Brett Feldman - Goldman Sachs - administrerende direktør

Takk for at du klemte meg inn. Under diskusjonen om arbeidet du gjør for å danne JV, gjorde du et poeng at når du har dette på plass, vil alle ha mulighet til å se hvor stor denne eiendomsporteføljen er eller kan være. Jeg ønsket faktisk å få litt forståelse av denne utsagnet. Det hørtes ut som det kan være en betydelig grad av ressurs i JV når den opprinnelig ble dannet. Jeg vet at du har snakket om kanskje å sette inn noen av dine eksisterende eiendeler som Paris 8. Jeg er nysgjerrig når du har hatt diskusjoner, du skjønner at det kan være flere av dine eksisterende eiendeler som ville være hensiktsmessige for venture.

Også er JV-partnerne du snakker med egentlig primært passive økonomiske partnere eller har du oppdaget at de kan ha eiendeler de kan bidra til denne JV, så det kan være mer av et operativ kjøretøy enn vi hadde gjettet. Når det er oppe, aktiverer du først og fremst å være en bedrift du vokser organisk, eller ser du det som et M & A-kjøretøy, noe som betyr at det kunne være eiendeler i det siste du ikke ville ha ønsket å eie fordi de ikke var i samsvar med Din IDX-modell, men kanskje nå er det en annen tilnærming du kan ta til M & A. Takk.

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Jeg skal prøve å takle noen av dem, og Keith kan hoppe inn og hjelpe meg. Når det gjelder de eiendelene som kan gå inn i JV, vil jeg ikke gå for langt når det gjelder å komme seg utover skiene mine, men jeg vil bare si at ja, det er eiendeler som vi mener er hensiktsmessige å inkludere i JV. Disse eiendelene har et visst nivå av eksisterende enten forhåndsleasing og / eller stabilisering allerede, noe som gjør dem svært attraktive deler av en portefølje. Så, faktisk, tror vi at det også kan utgjøre en mulighet på et tidspunkt i løpet av året for at vi skal repatriere kapital tilbake til Equinix-systemet.

Så er vi glade for det. Vi synes det er en veldig overbevisende historie. Det er tilbakemeldingen vi får fra partnere. Når det gjelder partnertyper, vil jeg bare si at vi vil ha gode økonomiske partnere som er filosofisk tilpasset det vi ønsker å oppnå, og de som forstår strategisk hva vi prøver å oppnå, forstår nærheten til Equinix-økosystemet i sammenheng med det er viktig. Så vi tiltrekker og arbeider med disse typer partnere.

Så om hvorvidt kjøretøyet i seg selv skulle fungere som noe som ville drive andre transaksjoner, vet jeg ikke over tid. Jeg tror det er noe som absolutt ikke er på vår radar akkurat nå. Vi er fullt konsumert med å få en JV-struktur avtalt, og hvordan beslutningsprosessen skulle fortsette med en partner og hva aktivaene ville se ut og hvordan vi kan begynne å møte kundenes behov. Det er det vi virkelig fokuserer på. Det er litt mer farge. Alt annet der å legge til, Keith?

Keith D. Taylor - finansdirektør

En av de tingene jeg vil fremheve - det er veldig viktig for oss, vi ønsker å holde dette utenfor balansen. Så, å erkjenne det er partnerskapet, det er ordningen på eierskapet, men det er også avgiftsstrukturering. Som Charles fremhevet, er det mye kompleksitet bak organisasjonen av denne JV-strukturen, og dette er den første - dette er den første av det vi tror kan være mange, og som et resultat må vi være oppmerksom på å unngå konsolidering samtidig arbeider med kompleksiteten rundt skatt.

Så ser vi frem til å bruke mer tid på å snakke med alle om dette. Som du kan fortelle av Charles tone, er han spent. Vi er glade. Vi gjør store fremskritt. Følg med.

Katrina Rymill - Vice President for Investor Relations

Det avsluttes vårt Q4-anrop. Takk for at du ble med oss.

Operatør

Dette vil avslutte dagens konferanse. Alle parter kan koble fra på dette tidspunktet.

Varighet: 64 minutter

Ring deltakere:

Katrina Rymill - Vice President for Investor Relations

Charles Meyers - President og administrerende direktør

Keith D. Taylor - finansdirektør

Richard - JP Morgan - Analytiker

Jordan Sadler - KeyBanc Capital Markets - Administrerende direktør

Jonathan Atkin - RBC Capital Markets - Administrerende direktør

Ari Klein - BMO Capital Markets - Analyst

Colby Synesael - Cowen & Company - Administrerende direktør

Sami Badri - Credit Suisse - Analytiker

Erik Rasmussen - Stifel - Analytiker

Michael Rollins - Citi - Analytiker

Brett Feldman - Goldman Sachs - administrerende direktør

Mer EQIX analyse

Denne artikkelen er et utskrift av denne konferansesamtalen produsert for The Motley Fool. Mens vi streber etter vårt dumme beste, kan det være feil, unnlatelser eller unøyaktigheter i dette transkripsjonen. Som med alle våre artikler, tar Motley ikke noe ansvar for din bruk av dette innholdet, og vi anbefaler deg sterkt å gjøre din egen forskning, inkludert å lytte til samtalen selv og lese selskapets SEC-arkiv. Vennligst se våre vilkår og betingelser for ytterligere detaljer, inkludert våre obligatoriske aktiverte ansvarsfraskrivelser.

10 aksjer vi liker bedre enn Equinix
Når du investerer genier, har David og Tom Gardner et lager tips, det kan betale for å høre. Tross alt har nyhetsbrevet de har kjørt i over et tiår, Motley Stock Advisor, firedoblet markedet. *

David og Tom avslørte bare hva de tror er de 10 beste aksjene for investorer å kjøpe akkurat nå ... og Equinix var ikke en av dem! Det stemmer - de tror at disse 10 aksjene er enda bedre kjøper.

Se de 10 aksjene

* Stock Advisor returnerer per 31. januar 2019