Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Inntekter: 2 Tekniske aksjer for å se neste uke

Anonim

Inntjenings sesongen er godt i gang, og en håndfull store navn er på dekk. Neste ukes resultatutgivelser inkluderer spesielt Alfabet

(NASDAQ: GOOG)

(NASDAQ: GOOGL)

og Twitter

(NYSE: TWTR)

- To tech aksjer som kunne se store trekk.

Her er hva investorer bør se når Twitter rapporterer sine resultater onsdag 26. april, og Alfabet rapporterer torsdag 27. april.

Kan Twitter gjenopprette investortillit?

Å gå inn i Twitters kvartalsrapport, synes investorene å ha liten tillit til selskapets evne til å vende sin virksomhet. Med aksjer som handler på $ 14, 54 på tidspunktet for denne skrivingen, er de mindre enn en dollar fra en heltids lav på $ 13, 73 og er ned 15, 1% de siste tre månedene. Twitters verre enn forventede inntekter i det siste kvartalet, kombinert med en svak inntektsvekst nylig, har satt baren lav.

Analytikere har en dystert utsikt for kvartalet. I gjennomsnitt forventer analytikere Twitter å rapportere omsetning og ikke-GAAP EPS på henholdsvis $ 513 millioner og $ 0, 01, fra $ 595 millioner og $ 0, 15 i kvartalet.

I kvidens fjerde kvartal aksjonærbrev, ledelsen sa at det er sett "økt konkurransedyktig press som resulterer i en nedgang i vårt opprinnelige Promoted Tweet-forlovelsesformat." Med Facebooks popularitet med annonsører som ikke viser noen tegn på utleie, og det sosiale nettverket fortsetter å raskt innovere med sine annonseprodukter i sin kjerne Facebook app og Instagram, kan konkurransedyktig press fortsette å skade Twitter.

Investorer bør se etter ledelsen for å gi noen konkrete bevis på en vendingstid.

Vil alfabetet lever opp til høye forventninger?

I motsetning til Twitter har investorene høye forventninger til Alphabet når selskapet rapporterer resultatene i kvartalet på torsdag. Se ikke lenger enn aksjens pris-til-fortjeneste på 30 for å få innblikk i hvordan bullish investorer er i selskapets vekstpotensial. Dette P / E-forholdet ligger godt over gjennomsnittet P / E-forhold på 24, 5 aksjer i S & P 500 og tech peer Apples P / E-forhold på 16, 9.

I gjennomsnitt forventer analytikere at Alphabet skal rapportere omsetning og ikke-GAAP EPS på henholdsvis USD 24, 2 milliarder og $ 7, 38. Mens analytikernes konsensusoverslag for ikke-GAAP EPS er under ikke-GAAP EPS på 7, 50 dollar i kvartalet for kvartalet, bør investorer huske på at Alphabet ikke lenger ekskluderer aksjebasert kompensasjon fra sine ikke-GAAP-resultater som begynner med sin første kvartal 2017. Det er derfor fornuftig at Alfabetets ikke-GAAP EPS vil falle år over år. Analytikernes konsensusoverslag for alfabetets inntekter er en bedre refleksjon av selskapets vekst. Et konsensusoverslag for inntekter på 24, 2 milliarder dollar er 19, 4% høyere enn året før.

Utover Alfabetets totale inntektsvekst og den korrigerte EPS-verdien, kan investorer kanskje se etter eventuelle kommentarer fra ledelsen om mobilsøk og YouTube - to områder av selskapets virksomhet som nylig har vært viktige katalysatorer for vekst.

I tillegg bør investorer se etter en oppdatering på Alfabetets "andre innsats" -inntekter. Mens selskapet fortsatt representerer bare en brøkdel av totalinntektene, så segmentet sine inntekter, stiger 75% i selskapets siste kvartal, og rammer 262 millioner dollar. Dessuten reduserte driftsresultatet fra 1, 2 milliarder dollar til 1, 1 milliarder dollar.

Twitter rapporterer resultatene sine før kvartalet før markedet åpner på onsdag, og Alphabet rapporterer resultatet i kvartalet etter at markedet lukkes torsdag. Hold deg oppdatert til The Motley for analyse av disse to tech selskapers inntektsrapporter etter at de har gått live.