Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Drilling ned i det som forårsaket nå, Inc. Stock å stupe på onsdag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av oljefelt utstyr distribusjonsselskap NOW Inc

(NYSE: DNOW)

tok et bratt dykk på onsdag, som faller så mye som 11, 4% før slutt avsluttes 10, 9%.

Og så

NUs lager ble bludgeoned av en en-to slag på onsdag. For det første fortsatte råoljen som følge av en annen dose av skuffende regjeringsdata, og fallte 2% til rundt 42, 50 dollar per fat, som slengte skiftelagrene. Mens råoljeinventarene kom ned mer enn forventet, revidert US Energy Information Administration sitt produksjonsestimat opp med 20.000 fat per dag, drevet av skiferproduksjon som stiger raskere enn forventet. For eksempel drar bare denne uken Permian Basin Persille Energy

(NYSE: PE)

revidert produksjonsestimatet for 2017 fra 62 000-68 000 fat oljeekvivalenter per dag (BOE / D) til 65 000-71 000 BOE / D uten å tilpasse kapexbudsjettet. Fueling oppadgående revisjon er det faktum at persille energi blir mer olje enn forventet ut av nye brønner på grunn av justeringer industrien gjør til sin boreprosess for å forbedre produktiviteten.

Gitt at oljelagrene forblir forhøyet, trenger markedet ikke denne oljen for øyeblikket, og derfor fortsetter råolje å gå ned og nå målet der skiferborere ikke har noe annet valg enn å kutte på boring av nye brønner. Den mulige bremseavmatningen vil trolig få innvirkning på NUs virksomhet i andre halvdel av året, akkurat som omsetningen begynner å komme seg fra nedgangen i markedet de siste årene.

Disse fryktene spurte analytikere på Seaport Global for å nedgradere 51 oljelager på onsdag, inkludert nå. Seaport kuttet sin vurdering på NÅ fra kjøp til nøytral, og slashed pris målet fra $ 22 til $ 17, noe som gjenspeiler sin nye syn på oljeprisene. Samlet sett ser Seaport Global $ 40 som den nye langsiktige oljeprisen, ned fra $ 50 per fat på grunn av "ubøyelig" amerikansk forsyningsvekst. På grunn av den produksjonen mener Seaport at oljemarkedet vil forbli "vesentlig overskredet" i 2018, noe som vil føre til at råolje faller inn i midten av 30-tallet i første halvår neste år. Det er et prispunkt hvor få skiferborere kan tjene penger, noe som tyder på at en annen dose tøffe tider kan ligge foran industrien - og for nå.

Hva nå

Oljebransjen startet 2017 på en optimistisk notat takket være OPECs beslutning om å redusere produksjonen og drenere markedets forsyninger. Dessverre, oljeborere la den optimismen få det beste av dem da de åpnet lommeboken og brukte vilt på boring av nye brønner. Disse brønnene frigjorde en gusher av ny produksjon, noe som er overveldende OPECs produksjonsreduksjon. Nå betaler hele industrien prisen, da disse forsyningene setter nedtrykket på råolje. Den eneste løsningen er at drillere skal redusere utgifter, noe som øker sannsynligheten for at mindre inntekter vil strømme til NU senere i år.