Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Ikke kast bort pengene dine på Bitcoin når disse 3 aksjene er bedre kjøper

Anonim

I begynnelsen av året var bitcoin hele nyheter. Og hvorfor ikke? Cryptocurrency hadde verdsatt 1, 300% i det siste året alene! Imidlertid har 2018 vært en stor skuffelse for alle som kjøpte inn på det som viste seg å være boblens høyde. Bitcoin har mistet nesten halvparten av verdien hittil i år. Og fordi det ikke har noen inntjening og ingen inntekter, er det noen som gjetter om det vil hoppe tilbake eller fortsette å falle.

Heldigvis er det en hel verden av investeringer som er enklere å evaluere enn bitcoin. Vi spurte tre av våre Motley-investorer om å velge en aksje de tror er mer sannsynlig å overgå enn bitcoin. De kom tilbake med Match Group

(NASDAQ: MTCH)

, Urban Outfitters

(NASDAQ: URBN)

, og iRobot

(NASDAQ: IRBT)

.

Her er grunnen til at de tror at disse selskapene kjøper seg bedre.

Kjærlighet er i luften

Jeremy Bowman (Match Group): Bitcoin kan ha brutt noen hjerter i år, men en aksje som fortsatt gjør investorer swoon er Match Group, eieren av online dating plattformer som Tinder, OkCupid og Match.com.

Andeler i Match Group har tredoblet seg de siste tre årene, da online dating spesialisten tilbyr en sjelden kombinasjon av attributter. Det er en raskt voksende, forstyrrende leder som er lønnsom og handler til en rimelig verdsettelse. Matchs siste vekst har blitt drevet av Tinder, den appen som gjorde uttrykket "swipe right" en del av språket.

I løpet av det siste kvartalet økte omsetningen med 36% til 407 millioner dollar. Det var selskapets raskeste kvartalsvekst siden IPO i 2015, da nye funksjoner som Tinder Gold og Tinder Boost har bidratt til å tjene penger på den populære appen. I mellomtiden har Match Groups driftsinntekter nesten doblet i perioden, mens driftsmarginen sprang fra 20% til 28%, noe som viser selskapets betydelige driftsmessige løftestang og prisstyrke. Som med andre abonnementsvirksomheter, bør Match Groups overskudd vokse raskere enn inntekter fordi det er liten marginal kostnad for å legge til inkrementelle brukere.

Beholdningen gikk ned i mai da Facebook sa at det ville starte et konkurrerende datingprodukt. Men det sosiale nettverkets kamp med personvernproblemer som følge av nedgangen i Cambridge Analytica og andre åpenbaringer, ser ut til å kaste bort Facebooks potensial til å unseat Match Group som bransjeleder. Match seg fordelene fra nettverkseffekter, og mange online datere bruker mer enn én tjeneste på en gang, noe som betyr at dette ikke er et nullsum spill.

Match har siden gjenopprettet de fleste tapene, men det er fortsatt plass for aksjen til å gå høyere, spesielt siden den handler på et P / E på bare 32, 7 basert på årets forventede inntjening.

Rom for å vokse

Rich Smith (Urban Outfitters): Klærforhandleren Urban Outfitters var ned så mye som 39% på et tidspunkt i fjor, og lider sammen med resten av murstein og mørtel fra Amazonas angrep. Men i en av de mest overraskende suksesshistoriene i 2017, avsluttet Urban Outfitters året opp 23%, etter at en Q2-resultatrapport viste nytt liv som returnerte til samme butikksalg.

Urban Outfitters aksjer har ikke sett tilbake siden, og har fått ytterligere 27% siden 2018. Selskapets siste kvartalsrapport viste en 10% økning i comps, og en 12% økning i totalt salg. Og resultat per aksje sprang til $ 0, 38 - fra bare $ 0, 01 året før.

Urban Outfitters ser ut til å være på rulle, og det kan være plass til enda større vekst. Ifølge S & P Global Market Intelligence-data genererte selskapet positivt fri kontantstrøm på nesten $ 260 millioner i løpet av det siste året, og Urban Outfitters bidro til å opprettholde en gjeldsfri balanse - og gir den en 17, 1-ratio av virksomhetsverdi for å frigjøre kontantstrøm . Analytikere forutser at selskapet vil øke inntjeningen med 15% årlig i løpet av de neste fem årene, og legge aksjene nær til "kjøp" territorium.

I forhold til bitcoin, som faktisk ikke tjener noe, tror jeg det er et bedre kjøp.

Gjentatt for en rebound

John Bromels (iRobot): Bitcoin-aksjer kan komme tilbake, men det er uklart hva - hvis noe - kan føre til at det skjer. På den annen side ser det ut til at aksjer av robust vakuumprodusent iRobot er klar til å sveve, takket være konsistent ytelse.

Selskapets inntekter har jevnt vært økende de siste tre årene, og mens inntektene har vært mer klumpete, har de fulgt en tilsvarende oppadgående trend:

iRobots Roomba har blitt synonymt med robotic vakuum, så det er ikke overraskende at det er markedsleder. Selv med økende konkurranse fra heavyweights som koreanske apparat produsenter Samsung og LG, har selskapet fortsatt opprettholdt en heftig 62% markedsandel. Og det markedet vil sannsynligvis vokse: Forskningsfirmaet TechSci Research anslår at det vakuummarkedet for robotteknikk vil ha en sammensatt årlig vekst på 13% til 2022.

Imidlertid ligger de mest spennende vekstutsikterne for iRobot sannsynligvis i relaterte produkter, der den kan bruke sin eksisterende teknologi. Selskapet har allerede introdusert robotmops og bassengrengjørere, og rykter er i overflod at en robotgräsklipper kunne være neste.

Med de slags solide vekstutsikter fremover, gjør iRobot bitcoin enda mer som en gamble som ikke er verdt å ta.