Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Ikke vent å kjøpe disse 3 utbyttebeholdningene

Anonim

Det nåværende oksemarkedet er en av de lengste i historien. Den forlengede varigheten gjør det absolutt vanskelig å finne slam-dunk kjøpsmuligheter til bargain priser, som støttes av det faktum at markedet ser dyrt ut av mange beregninger. Faktisk er Shiller-pris-til-fortjeneste-forholdet (PE) eller det syklisk justerte PE-forholdet i S & P 500 høyere i dag enn på noe annet tidspunkt i historien, lagre for oppkjøringen til dot-com-boblen i 2000.

Hva bør langsiktige investorer gjøre, gitt markedets nåværende skummelige verdsettelse? Enkelt ... gjør hva du bør gjøre i et hvilket som helst marked - det vil si, kjøpe flotte selskaper til gode priser og hold evig, i stedet for å prøve å tømme markedet ved å vente på en tilbaketrekking.

Leter du etter hvor du skal begynne? Ikke vent å kjøpe utbytteaksjer av Calavo Growers

(NASDAQ: CVGW)

, Grønne sletter

(NASDAQ: GpRe)

, og General Electric

(NYSE: GE)

.

Guac er ekstra, men det er OK

Avokado har sikkert levd opp til sin status som et superfood for Calavo Growers. Den globale lederen innen avokado produksjon og distribusjon har fått et godt løft de siste årene, takket være fruktens blomstrende popularitet.

Selskapet har kastet bort tid uten å øke gjennom oppkjøp som tar sikte på å øke produksjonen og diversifisere til pakkede matvarer til grønnsaker, salater, wraps, smørbrød og snackingprodukter. Mens Calavo Growers er også en ledende produsent av tomater og hawaiiske papayas, har avokadoer vært den primære katalysatoren for avkastning på markedet.

Calavo Growers viser ikke noen tegn på å bremse ned. For de seks månedene som ble avsluttet 30. april i forhold til foregående periode, økte omsetningen 17%, driftsinntektene økte med 15% og resultat per aksje (EPS) økte med 13%. Faktisk er virksomheten på vei til å hakke $ 1 milliard i årsomsetning for første gang noensinne.

Styrken på virksomheten er også reflektert i kontantstrømoppstillingen. Fra regnskapsåret 2013 til finanspolitikken 2016 økte kontanter fra driften fra bare 13 millioner dollar til 62 millioner dollar. Det tillot at Calavo Growers økte sin årlige utbytteutbetaling på 28% i den perioden og presset sin strekk i påfølgende år med en utbyttestigning, til fem.

Men guac og vekst er ekstra. Mens aksjen er relativt dyr på fem ganger bokført verdi og 24 ganger fremtidig inntjening, vil kraften i sammensatte renter og gode vekstmuligheter være til nytte for investorer som tar langsiktig tilnærming.

Et slått ned etanol lager

For noen måneder siden kunne jeg ikke tro at bestanden av ledende etanolprodusent Green Plains var handel med den latterlig lave prisen på like under $ 20 per aksje. Så skjedde August.

Beholdningen dyppet til nye 52-ukers nedturer (på 16, 35 dollar per aksje) etter at bensinblandingskravene i USA ble midlertidig lettet med føderale dispensasjoner, som forsøkte å holde lokket på prisvolatiliteten ved pumpen i etterkant av orkanen Harvey. Det påvirket etanolblandingskravene og markedet for subsidier på et tidspunkt da produsentene allerede kjempet for et glut fornybart drivstoff.

Til tross for en ujevn 2017 har Green Plains slett slått S & P 500 over lang tid.

Bedre ennå, ledelsen har stille posisjonert selskapet til å trives i ethvert marked. Mens etanolproduksjon fortsatt er brød-og-smørbransjen, er Green Plains nå verdens ledende produsent av eddik og den fjerde største eieren av storfefisker i USA. Ikke-etanolforetak står nå for nesten 60% av totalresultatet før rente, skatt, avskrivninger og amortiseringer (EBITDA), mens bidragene forventes å vokse 18% fra 2017 til 2018.

Selv etter å ha slitt i de to siste kvartalene, handler Green Plains på bare 16 ganger fremtidig inntjening, 0, 83 ganger bokført verdi og 0, 21 ganger salg. Det betyr at investorer som tar en langsiktig utsikt, får en ganske søt avtale: et lønnsomt selskap i et hvilket som helst marked og en absolutt kontantku når kjernenetanolvirksomheten treffer et oppbrudd (se: 2014 i diagrammet ovenfor). Gitt 2, 6% utbyttesultatet akkurat nå, kan det hende du ikke vil vente med å kjøpe denne utbyttebeholdningen.

Ikke sov på dette ikonets "turnaround"

Når vi nærmer oss kvartalet 2017, fortsetter General Electric-aksjene å nærme seg nye nedturer. Gjør ingen feil om det: Året-til-dato-sammenbruddet er historisk, dobbelt så gitt det nåværende oksemarkedet.

På den ene siden er usikkerhet nesten alltid aksjens verste mareritt. Wall Street ville ofte flykte til sikre havner enn å holde seg og håpe på en vending. På den annen side er dette General-freaking-Electric vi snakker om.

I ettertid var de opprinnelige 2017 og 2018 EPS-målene høye og uoppnåelige for å oppnå for de industrielle segmentene alene. Men General Electric har en misunnelsesverdig samling av eiendeler som virker klare for å fange langsiktig vekst både for topp og bunn.

Det digitale industrielle konglomeratet er engangsoppholdende metall 3D-trykkøkosystemet og det digitale industrielle internett. Nylige mål om å få hver enkelt ansatt å lære programmering og bygge en milliard dollar virksomhet i celleproduksjon lover å betale store utbytte på lang sikt, spesielt gitt at John Flannery, tidligere leder av GE Healthcare, er nå administrerende direktør. Nedgang i antall ansatte og ytterligere finjustering av porteføljen vil sikkert bli annonsert, men vær ikke overrasket om dristige oppkjøp gjøres innen slutten av tiåret heller.

Ironisk nok, til tross for Wall Streets pessimisme, peker analytikere i dag på General Electric-lager til mindre enn 15 ganger fremtidig inntjening. Kast et 3, 8% utbytteutbytte og muligheten til å kjøpe denne aksjen til 20% rabatt fra sluttkursen ved utgangen av fjoråret, og investorer med langsiktig tenkemåte kan finne dette til å være en en gang i en- levetid kjøp mulighet.