Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Har Medicare Cover Assisted Living?

Anonim

Det anslås at 70% av eldre 65 og over vil ende opp med å ha behov for en type langvarig omsorg, enten det er et sykehjem eller et hjemmeboende anlegg. Hjemmepleier er utformet for å hjelpe eldre med å opprettholde en viss grad av uavhengighet ved å gi det som er kjent som omsorgspleie, som omfatter hjelp med funksjoner som bading og dressing. Sykehjem, derimot, er generelt mer egnet for eldre med medisinske problemer eller som trenger aktiv overvåking.

Hvis du sliter med å fungere alene, men ikke er på det punktet du trenger et pleiehjem, lønner det seg å se på de assisterte levende samfunnene i ditt område - forutsatt at du har råd til det. Dessverre hjelper hjulpet levende ikke billig. Og kickeren? Medicare vil ikke hjelpe betale for det.

Medicare har sine begrensninger

Selv om Medicare gir kritiske helsemessige fordeler for millioner av pensjonerte eldre, er det visse tjenester det ikke vil dekke, som tannpleie, visjon og langvarig omsorg, som inkluderer assistert levekår. Tjenestene som tilbys av de fleste assisterte boenheter faller vanligvis under kategorien omsorgstjenester, som Medicare ikke betaler for fordi det ikke er medisinsk behandling i tradisjonell forstand.

På den annen side, vil Medicare betale for et hjem helsehjelp eller dyktig sykepleie anlegg hvis du trenger spesialisert omsorg etter en operasjon eller skade. Forskjellen er imidlertid at i en slik situasjon vil du trenge mer enn bare omsorgspleje for å komme seg ordentlig. Videre, hvis du lander i en dyktig sykepleie, vil Medicare vanligvis begrense antall dager du får dekning for. (Med andre ord, ikke bli så komfortabel der.)

Beregner omsorgen du trenger

Siden Medicare ikke vil dekke assistert liv, må du være forberedt på å betale for det solo. Og dessverre kommer det ikke billig. Genworth Financial rapporterer at gjennomsnittlig assistert boenhet i landet koster $ 3.628 per måned, eller $ 43.539 per år. Og det er ikke en kostnad som den typiske pensjonisten har råd til å absorbere.

Heldigvis er det en løsning, og det kalles langvarig omsorgsforsikring. Hvis du kjøper forsikring når du er yngre, vil det bidra til å avlaste kostnadene for hjulpet levende når du til slutt kommer til å trenge det. Og jo raskere du søker, desto større er sjansene dine for ikke bare å bli godkjent for dekning, men for å få en helsebasert rabatt.

Ifølge American Association for Long Term Care Insurance, kvalifiserer mer enn 50% av omsorgsforsikringssøkere i 50-årene seg til helsebaserte rabatter. Den prosentandelen faller til 42%, men blant søkere i 60-årene, og den dykker ned til 24% for de som venter til 70-årene deres til å søke. Hvis du er seriøs om å holde dine langsiktige omsorgskostnader på et håndterbart nivå, betaler du seg til forsikring før helsen din begynner å avta.

En annen strategi for å svinge dine langsiktige omsorgskostnader? Spar mer i arbeidsårene dine. For tiden kan arbeidere 50 og over sitte opp til $ 24 000 i året i en 401 (k) og $ 6 500 i året i en IRA. Kom 2018, den tidligere grensen vil øke med en annen $ 500. Hvis du jobber med å maksimere dine pensjonsplanbidrag for det siste tiåret eller så av din karriere, får du en lettere tid til å gi deg hva helsekostnader kommer i veien for i fremtiden.

Til slutt, hold deg informert om langsiktige omsorgskostnader, slik at hvis du ikke trenger å flytte til et assistert levende anlegg, blir du ikke rammet av for mye klistremerke sjokk. Liker det eller ikke, vil Medicare ikke dekke kostnadene for hjemmebruk når som helst snart, så du må ta saker i egne hender - både nå og i fremtiden.