Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Disney World Rival er krympet i verste tid

Anonim

Momentum i Central Florida kamp for temaparkens overlegenhet skifter tilbake til favør av musen som startet alt, og Comcasts

(NASDAQ: CMCSA)

Universal Orlando gjør ikke noen fordeler ved å lukke en annen langvarig attraksjon. Universal avsluttes Den åttende Voyage of Sindbad - et stunt show som har eksistert siden Islands of Adventure debut i 1999 - 15. september. Det er ikke noe offisielt ord på hva som erstatter opplevelsen, men det er bare den siste attraksjonen å få shuttered det siste året.

Å stenge ned et signaturprogram akkurat som sommergruppene begynner å slå ned, kan være fornuftig på papir, men timingen er problematisk i lys av områdets skiftende landskap. Etter flere år med å lukke attendance gapet med bransjen behemoth, vi endelig så Disney

(NYSE: DIS)

utvide sin ledelse i fjor. Med flere turistoppgraderinger og tillegg på vei til Disney World de neste par årene, kommer det til å være vanskelig for Comcast å fange opp som det falmer i Disneys bakspeil.

Høysomhet av kapasitet

Comcasts feriested i Orlando har stengt et par høyvolumshow og en ikonisk dual bergbaner i løpet av det siste året, og for øyeblikket er det lite å vise for det utenfor konstruksjonen som finner sted for en Harry Potter-tema familiecoaster som bør åpnes neste år der Dragon Challenge pleide å tegne spenningssøkere. Problemet med lull mellom lukningene og deres eventuelle erstatninger er hvordan Comcast kan gjøre opp for tomrommet i kapasitet.

  • Dragon Challenge avsluttet i september i fjor. De to unike coaster-opplevelsene hadde en kombinert teoretisk kapasitet på omtrent 3000 ryttere i timen.
  • Terminator 2: 3-D ble shuttered en måned senere. Tiltrengingen kombinerte en 3-D-film, live-action-sekvenser og in-theater effekter. Showet løp kontinuerlig gjennom dagen i en 700-seters arena. Universal Orlando har bare sagt at plassen vil etter hvert huske en annen attraksjon basert på en live-action Universal Studios-film franchise.
  • Åttende Voyage of Sindbad vil lukke om et par uker. Showet går et par ganger daglig i et teater på 1700 seter.

Temaparkentusiaster kan argumentere for fordelene ved nixed-attraksjonene, men dette betyr i siste instans at det er et par undergrunnsopplevelser og to forestillinger som har forsvunnet det siste året. Folk som ville nyte noen av disse attraksjonene for et år siden, er nå sannsynlig å lage linjer lenger overalt. Universal Orlando åpnet Fast & Furious: Supercharged tidligere i år, men det er en annen tur som tok stedet for to tidligere attraksjoner. Det hjelper heller ikke at den nye skjermbaserte turen trommes opp i stor grad negative vurderinger.

Stavningen blir tydeligvis sendt tilbake til Disney. Disney Worlds fire temaparker så deres kombinert oppmøte stige 4% i fjor ifølge bransjens tracker Themed Entertainment Association. Comcasts to parker steg på et 2% klipp. Universal Orlando åpnet en ny vannpark i fjor - spekulerer på noen tradisjonelle temaparkbesøkere og lindrer kapasitetsbegrensninger - men sluttresultatene begrunner ikke midlene. Comcasts temapark divisjon så sin omsetning stige 3, 6% i sitt siste kvartal, den svakeste topplinjen gevinst i år.

Tidspunktet for nedleggelsene er grovt. Disney løfter baren. Universal Orlando lukker baren ned. Ditt trekk, Comcast.