Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Disney Taps Tidligere iTunes Veteran for Streaming Service

Anonim

Underholdningslandskapet utvikler seg. Med debut av streaming for 11 år siden, har måten som seere bruker innhold, blitt uendret forandret. Pioner av denne teknologien, Netflix

(NASDAQ: NFLX)

, har lenge vært den største mottakeren av endringene som den initierte tilbake i 2007.

Den typen suksess øker konkurransen, og har oppmuntret selskaper som Amazon og Apple til å bli med, men hittil har de møtt noen, men i siste instans begrenset suksess. Investorer har lenge lurt på hva selskapet skulle dukke opp og tjene tittelen "Netflix killer", men selskapets nesten feilfri gjennomføring hittil har lykkes i å holde konkurransen i stor grad i sjakk. Det kan være i ferd med å forandre seg.

En av verdens største underholdningsfirmaer har sine severdigheter satt på streaming - Walt Disney

(NYSE: DIS)

. Selskapet har ansatt en industrip veteran for å bygge og drive den kommende tjenesten.

Opplev teller

Disneys BAMTech Media har tappet på Kevin Swint, en forbrukertekniker og mediekonsulent, for å bygge og lansere sin nye streamingtjeneste, som fungerer som senior vice president og daglig leder for den ennå ikke navngitte tjenesten, ifølge en rapport i Variety.

Selv om det ikke var et husstandsnavn, brukte Swint fem år som direktør for Apples iTunes film- og TV-virksomhet, noe som førte til at TV-segmentet produserte sin raskeste vekst siden det debuterte i 2007. Han ble belastet lanseringen av iTunes-filmforretninger i mer enn 50 land, økende inntekter med 10 ganger, og øke selskapets bibliotek med filmtitler med 15 ganger.

Swint brukte også tid på å utvikle innholdsstrategi for Apple-konkurrenten Samsung

(NASDAQOTH: SSNLF)

, utviklet selskapets Milk Video-kortformet streamingvideo-tjeneste i 2014. Plattformen hadde en sosial komponent og ble mye rost for sitt sofistikerte og elegante design og strømlinjeformede grensesnitt, men det ble til slutt shuttered et år senere.

En annen konsert som legger til Swints legitimasjon var de mange årene han brukte på Wal-Mart

(NYSE: WMT)

, som i første omgang håndterer selskapets digitale musikk- og bildebedrifter, og bidrar dermed til å etablere sin digitale media-divisjon. Han forhandlet avtaler med alle de store Hollywood-studioene og utviklet konseptet om å inkludere den digitale kopien med et fysisk mediekjøp - en praksis som nå er mye brukt.

Strategisk skift

Under Disneys tredje kvartals 2017 inntjeningsutgivelse, avslørte selskapet at det ville øke sin andel i streaming-plattformen BAMTech Media og lansere to streamingtjenester.

Den første ville være en ESPN-merket direkteforbrukerstjeneste, som skulle lansere tidlig i 2018, og den andre ville være en Disney-merket tjeneste slated for release i 2019. Den sistnevnte tjenesten ville "bli det eksklusive hjemmet i USA for abonnement video-on-demand visning av de nyeste live-action og animerte filmer fra Disney og Pixar. " Selskapet viste senere at det ville inkludere filmer fra sine Marvel og Lucasfilm studioer også.

Det nylig annonserte oppkjøpet av noen av de tjuefemte århundre Fox 's

(NASDAQ: FOX)

(NASDAQ: Foxá)

eiendommer vil også gi Disney et 60% eierskap og kontrollerende interesse for streaming service Hulu, den tredje mest populære plattformen blant amerikanske forbrukere.

Den rette personen for jobben?

Å gå opp mot lederen i streaming i USA og en av de raskest voksende streamingplatformene over hele verden er en tilsynelatende monumental oppgave. Kombinere den riktige plattformen med kompetansen til å utvikle Disneys kommende direkteforbrukstjeneste vil være en faktor i suksess eller fiasko i bedriften. Den andre definerende faktoren vil være innhold, men vær sikker på at Disney har det dekket.

Det er viktig å være oppmerksom på at jeg ikke abonnerer på visningen som er forkjempet i filmen The Highlander: "Det kan bare være en!"

En fersk undersøkelse viser at 38% av streamingklientkunder betaler for mer enn ett streamingabonnement, ifølge Decoding the Default, en rapport fra markedsundersøkelsesfirmaet Hub Entertainment Research. Rapporten viser også at 14% av streamingklientkunder abonnerer på Netflix, Prime Video og Hulu - de tre mest populære plattformene.

Med tanke på selskapets skattekiste av innhold og et skiftende visningslandskap, ville det være rettferdig "Goofy" å satse mot Disney.