Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Disney planlegger en ferieblitz av "Star Wars" og "Frozen" Products

Anonim

Disney

(NYSE: DIS)

nylig annonsert at det vil lansere et bredt spekter av forbrukerprodukter til Star Wars og Frozen den 4. oktober for å falle sammen med teatralske utgivelser av Star Wars: Episode IX andFrozen 2. Dette markerer første gang Disney samtidig lanserte to store forbruksproduktblitzer.

For Star Wars, vil Disney starte Triple Force fredag ​​ved midnatt. Deltakende butikker vil selge et bredt spekter av produkter - inkludert leker, samleobjekter, housewares, bøker og klær - basert på Episode IX og The Mandalorian, den første live-action Star Wars-serien for Disney +. Elektronisk kunst

(NASDAQ: EA)

vil også starte et nytt videospill, Star Wars Jedi: Fallen Order.

For Frozen, vil Disney lansere Frozen Fan Fest, en koordinert utrulling av nye produkter, spesielle fanopplevelser, og i butikkhendelser over hele verden. Disney sier at vifteopplevelsene vil fortsette fram til filmens premiere dato, og at produktutrullingene fortsetter etter utgivelsen i feriehandelssesongen. Disney planlegger å avsløre flere detaljer om begge hendelsene senere i år.

Star Wars: Episode IX andFrozen 2, som vil bli premiere i de siste to månedene av 2019, forventes å være blockbuster-filmer for Disneys Studio Entertainment-enhet. Imidlertid kan disse produktlanseringene også styrke sin treg forbrukerproduktervirksomhet, som den roligt bunte i sin Parks and Resorts-virksomhet tidligere i år.

Styrket sin svakeste kobling

Mange investorer vurderer Disneys Media Networks-enhet, som huser krevende kabelnettverk som ESPN, for å være den svakeste koblingen.

Imidlertid er Disneys svakeste virksomhet i de siste kvartalene

var faktisk

sin forbrukerprodukter og interaktiv medievirksomhet, som lisenser sine merker til andre selskaper og lager førstepartsprodukter som leker, t-skjorter, bøker og spill. Slik har virksomheten gått i fjor:

Metric

1. kvartal 2018

2. kvartal 2018

3. kvartal 2018

4. kvartal 2018

inntekter

(2%)

2%

(8%)

(8%)

Driftsinntekter

(4%)

(4%)

(10%)

(10%)

I løpet av 2018 skyldte Disney gjentatte ganger de nedgangene på avtagende interesse for frosne produkter, mykere sammensetningsvekst i sine butikker, og lavere lisensavgifter. Det er alle problemer som store forbrukerprodukter "arrangementer" - som Triple Force Friday og Frozen Fan Fest - kan rette ut hvis de koordineres med store teatralske utgivelser.

Men i første kvartal 2019 sluttet Disney å avsløre veksten av sine Consumer Product & Interactive Media-produkter i sine inntjeningsutgivelser, og fusjonerte de fleste av disse bedriftene til en ny enhet, kalt Parks, Experiences og Consumer Products.

Omsetningen i enheten økte med 5% i kvartalet og utgjorde 45% av topplinjen. Driftsinntektene økte med 10% og utgjorde 59% av driftsresultatet.

Men hvis vi graver dypere inn i Disneys 10-Q-arkivering, ser vi at enhetens vekst var fullt støttet av veksten av fornøyelsesparkene. Uavhengig av omsetningen gikk forbrukerproduktets inntekter fortsatt 2% årlig, og driftsresultatet falt 5%. Disse resultatene var skuffende siden de inkluderte feriehandelssesongen, men investorer bør merke seg at Disney ikke lanserte en nummerert Star Wars-film eller en Frozen oppfølger i fjor.

Dette betyr at Episode IX and Frozen 2, sammen med andre teltpolefilmer som Toy Story IV, kan øke salget av Consumer Products i år betydelig. Det er derfor Disney pre-annonserer Triple Force Friday og Frozen Fan Fest dette tidlig - det forteller investorer å forvente at den svakeste virksomheten blir vekstmotorer denne høytiden.

Ta en titt på det siste Disney-inntektsnummeret.

Nøkkelen takeaway

Disney har mange

strykejern i brannen

, inkludert oppkjøpet av Fox 's

(NASDAQ: FOX)

(NASDAQ: Foxá)

medieverdier, lanseringen av Disney +, åpningen av Star Wars: Galaxy Edge på sine fornøyelsesparker, og en skifer av blockbuster-filmer.

Som et resultat kan mange investorer overse sin Consumer Products-virksomhet, som ga 9% av Disneys omsetning og 16% av driftsresultatet i fjor. Men det ville være en feil, siden veksten kunne kompensere noen av

forventede tap

fra sin streaming virksomhet.