Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Cyber ​​Monday viser Wal-Mart er ennå ikke i Amazonas League

Anonim

Wal-Mart

(NYSE: WMT)

har gjort store fremskritt når det gjelder å bli en seriøs digital spiller. Ved å tilby gratis frakt på kvalifiserte bestillinger over $ 35 og tillater oppbevaring og retur for online bestillinger, er det enda rimelig å si at murstein-kjeden har etablert seg som en ekte rival for Amazon

(NASDAQ: AMZN)

.

Cyber ​​Monday viste imidlertid at mens Wal-Mart har opped sitt spill, spiller Amazon helt på et annet felt. Den elektroniske forhandleren knuste ikke bare sin nærmeste rival, den gjennomførte faktisk flere transaksjoner enn de neste 49 topphandlerne kombinert, ifølge en rapport.

Hvor dominerende er Amazon?

Cyber ​​Monday - mandag etter Thanksgiving, når historien går, er folk opptatt av å unngå å jobbe etter den lange feriehelgen og i stedet handle online - var den største digitale handlingsdagen i høytiden, med de 50 beste forhandlerne behandler 14, 5 millioner online-transaksjoner, ifølge data fra Hitwise. Det slår ut svart fredag ​​på 13 millioner og Thanksgiving Day på 12, 5 millioner.

Amazon utgjorde nesten 60% av det totale antall transaksjoner på Cyber ​​Monday, med 8, 6 millioner, ifølge Hitwise, mens Wal-Mart kom i andre med litt over 1, 2 millioner, godt for 8, 5% av totalen.

Amazon var nesten like dominerende på Black Friday da det behandlet 7, 1 millioner transaksjoner, eller 54, 9% av totalen. Wal-Marts beste dag online var faktisk ikke svart fredag ​​eller cyber mandag. Forhandleren behandlet 1, 7 millioner transaksjoner på Thanksgiving, fortsatt godt under Amazonas 5, 6 millioner, ifølge Hitwise.

I tillegg slår Amazon i gang Wal-Mart når det kom til nettbesøk, med 102, 5 millioner på Cyber ​​Monday sammenlignet med Wal-Marts 32, 2 millioner. Interessant nok, da det kom til å konvertere besøk til salg, kom Amazon i fjerde bak LL Bean, Shutterfly og Old Navy. Av de tre, gjorde bare Old Navy topp 10 i transaksjoner, som kom i sjette med 216.771 eller 1.5% av totalen på Cyber ​​Monday.

Er Wal-Mart en ekte rival?

Å si Wal-Mart er nr. 2 til Amazon når det gjelder digital detaljhandel, er litt som å si at den kanadiske fotballlegen er nest bare til National Football League. Det er selvfølgelig sant, men golfen mellom de to fotballkamrene kan ikke lukkes på noen meningsfylt måte mens Wal-Mart har en sjanse til å fortsette å vokse.

Hitwise ga ikke dollarstall, men vi kan gjøre litt matte. Hvis vi starter med Adobe Analytics-data som $ 6, 59 milliarder ble brukt på Cyber ​​Monday, og hvis vi antar at hver forhandlers salgssum i forhold til transaksjonsandelen, vil Amazonas 59, 6% av Cyber ​​Monday-transaksjonene utgjøre 3, 92 milliarder dollar i salget mens Wal-Marts 8, 5 % transaksjonsandel vil komme ut til $ 560 millioner i salg.

Wal-Mart er absolutt ikke Amazon, men det har vært jevnt voksende sin digitale virksomhet, samtidig som den utnytter sine fysiske butikker til å tilby en sann, omnichannel shopping opplevelse. Forhandleren er fortsatt i de tidlige faser, og den er allerede langt foran Target (som kom i tredje i Cyber ​​Monday-transaksjoner med 4, 6%) og Best Buy (som var tredje i besøkende med 18, 5 millioner).

Det er rimelig å forvente at Wal-Mart vil vinne på Amazon, men det er ikke sikkert at murstein-og-mørtelkjeden veksten kommer på nettlederens bekostning. Men det er mulig at begge selskapene vil fortsette å bruke størrelse, kjøpekraft og høyere teknologi budsjetter for å holde presset på mindre forhandlere.

Cyber ​​Monday viste at Amazon holder seg fast i kontroll over den digitale verden. Wal-Mart satte i hvertfall et flagg i bakken og viste at det ikke lenger kutter den digitale delen av detaljhandeln til sin rival uten kamp.