Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Kredittkortbelønningsprogrammer er mer populære enn pensjonsplaner - og det er et problem

Anonim

Vi er alle advart om å spare for pensjonering, spesielt siden Social Security ikke vil gjøre en god nok jobb med å hjelpe den typiske senioren betale regningene. Men størstedelen av amerikanerne fokuserer ikke på sin økonomiske fremtid så mye som deres kredittkortbelønninger. ValuePenguin rapporterer at 61% av amerikanske husholdninger er registrert i minst ett kredittkortbelønningsprogram, mens bare 58% har penger i et pensjonsbesparelsesprodukt. Og det er et problem på flere nivåer.

Er kredittkortet ditt i ferd med å spare pensjon?

La oss være klare: Det er ikke noe galt med å ha et kredittkort og bruke belønningsprogrammet, forutsatt at du gjør det ansvarlig. Tross alt kan du like godt få gratis penger, eller andre bonuser, for å kjøpe de tingene du trenger. Problemet er imidlertid at utallige amerikanere bruker sine kredittkort hensynsløst, så mye at kredittkortgjeld er på en heltid høy landsdekkende. Videre, selv om det ikke nødvendigvis er en direkte sammenheng mellom kredittkortbruk og pensjonsbesparelser, står det til grunn at jo mer gjelden du rekker opp, jo mindre er du i stand til å spare for fremtiden. Det er fordi du ender med å kaste penger bort på renter som ellers kan finansiere en IRA eller 401 (k).

Tenk deg at du finner deg selv med en $ 2000 kredittkortbalanse du ikke kan betale av. Det kan ikke virke som en masse penger, men med 20% rente årlig, vil du tape nesten 450 dollar hvis det tar deg to år å betale det av. Og det er $ 450 som kunne ha gått inn i en pensjonsplan i stedet.

Nå er et enkelt bidrag på $ 450 nok til å finansiere dine gyldne år? Absolutt ikke. Men hvis det $ 450 er en av mange bidrag, kan det gå langt.

Husk også at for hver mulighet du savner for å finansiere en pensjonsplan, mister du på ikke bare hovedstolen du ikke sparer, men veksten det kan oppnå. La oss si at du er i stand til å investere pensjonssparing med en gjennomsnittlig årlig avkastning på 7%, noe som er mer enn mulig med en aksjefokusert portefølje. Hvis du slipper bort $ 450 på interesse rundt 25 år i stedet for å stikke den summen i en IRA eller 401 (k), så kommer du 65 år, du har mistet mer enn $ 6.700. Og det er en mye mer betydelig sum.

Du trenger pensjonsoppsparing: periode

Uansett hvor klokt du bruker kredittkortene dine, er det ingen unnskyldning for ikke å ha en pensjonsplan. Hvis arbeidsgiveren ikke tilbyr 401 (k), er det alltid mulighet til å åpne en IRA. Uansett må du forplikte seg til å gjøre stabile bidrag gjennom hele karrieren din hvis du vil ha et skudd på en sikker pensjon.

Fortsatt ikke overbevist? Så tenk på det på denne måten: Den gjennomsnittlige trygdmottakeren samler i dag inn under 17 000 dollar i året. Hvis det høres ut som nok penger til å leve på når du er eldre, så fortsett og fortsett å overse dine besparelser. Ellers begynner du å finansiere den pensjonsplanen umiddelbart. For tiden kan du bidra til opptil $ 18 500 per år til 401 (k) hvis du er under 50 og $ 24 500 hvis du er 50 år eller eldre. IRA, i mellomtiden, er maksimalt lavere - $ 5 500 i året for arbeidere under 50 og $ 6.500 for de 50 og over - men de tillater fortsatt noen betydelige besparelser over tid.

Faktisk, hvis du skulle bidra med bare 200 dollar i måneden til enten kontotype med en gjennomsnittlig årlig 7% avkastning på 40 år, vil du sitte på $ 479, 000. Og det er ikke en dårlig sum å gå på pensjon på.

Mens det ikke er behov for kredittkort (med eller uten belønningsprogrammer) og pensjonsplaner å være gjensidig, ikke la den førstnevnte stoppe deg fra å finansiere sistnevnte. Faktisk, hvis du skal ha begge, hvorfor ikke bruke pengene dine til å finansiere dine langsiktige besparelser? På den måten får du det beste fra begge verdener: gratis penger og en sjanse til å trekke seg tilbake komfortabelt.