Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Kan Macy's Weather et marked nedgang?

Anonim

Macys

(NYSE: M)

har slått et hjørne. Selskapet, som har slitt seg i ansiktet av den såkalte "detaljhandelens apokalypse", fant sin posisjon i det siste kvartalet.

Detaljhandelskjeden, som har stengt underpresterende posisjoner, rapporterte resultatet for første kvartal på $ 0, 45 per utvannet andel, opp fra $ 0, 26 i samme periode for et år siden. Kanskje viktigere, selskapet så samme butikk økning med 3, 9% sammenlignet med Q1 2017 på eid basis, og 4, 2% på eid pluss lisensiert basis.

"Den vinnende formelen for Macy's, Inc. er en sunn murstein- og mørtelvirksomhet, robust e-handel og en flott mobil opplevelse, " sa administrerende direktør Jeff Gennette i selskapets første kvartal. "Mens vi har mer arbeid å gjøre, er den fortsatte forbedringen i butikkene våre oppmuntrende, og vi oppnådde igjen dobbeltsifret vekst i den digitale virksomheten. Vår beste kunde svarer godt på forbedringene vi har gjort til opplevelsen i butikkene våre, på .com og gjennom Macy's app. "

Hvor er Macy nå?

Gi Gennette kreditt for å stoppe blødningen og sette noen tiltak på plass som har fungert bra. I tillegg til å styrke sin portefølje av Macy og Bloomingdale butikker, har selskapet også bygget ut sin omnichannel kapasitet, inkludert evnen til å oppfylle digitale bestillinger fra mer enn 500 butikker. I tillegg har selskapet lagt til evnen til å kjøpe online og hente i en butikk til alle sine steder.

Omnichannel-operasjoner vil gi Macy ytterligere beskyttelse mot digitale rivaler. Selskapet har også opprettet Macy's Backstage og The Outlet, outlet / rabatt butikker for sine to merker. Dette gir selskapet en måte å nå kunder som ellers ikke kan handle i sine vanlige butikker.

Selskapet kjøpte også Bluemercury, et skjønnhets- og spa-merke. Det utvider selskapets rekkevidde med yngre kunder og bredder publikum.

Macy er fremover

Macy har stabilisert sin forretningsbase, som i stor grad beveger seg fra lavere nivåer og kjøpesentre. Butikkene er imidlertid fortsatt sårbare på grunn av de generelle industristrendene som påvirker murstein og mørtelkjeder generelt.

Hvis forbrukerne handler mindre på kjøpesentre, vil det påvirke Macys utvinning. Forretningene er noen ganger destinasjoner selv - for eksempel kan en mann som trenger en drakt og vil ha umiddelbar skreddersy, gå til Macy selv om han ikke har andre behov i kjøpesenteret - men lavere trafikk vil koste selskapets salg fra uformelle kunder.

Risikoen for Macy er at handelen generelt vil skifte videre til den rene digitale verden. Kjeden har forbedret sine elektroniske produkter, men det er fremdeles først og fremst et fysisk selskap.

Mens selskapet ikke bryter ned sitt digitale versus salg i butikken i sine inntjeningsutgivelser, sa Gennette "

Vår digitale virksomhet fortsetter med tosifret vekst "i Q1-inntjeningsanropet, selv om han ikke tilbyr noen spesifikke detaljer. Macy satser tungt på utvidet virkelighet og virtuell virkelighet i et forsøk på å øke digital klær og møbler salg.

Hvor sårbar er Macy?

Macy var en digital laggard i noen tid. Nå, mens selskapet har arbeid for å øke sine leveringsalternativer og raffinere forsyningskjeden, har det blitt ledende blant store detaljhandelsselskaper.

Gennette har en aggressiv plan for vekst, og tester nye konsepter for å se om de jobber og implementerer dem når de gjør det. Selskapet er sårbart hvis kjøpesenteret plummet plutselig, men det er ikke sannsynlig å skje. Macy er kanskje ikke helt tilbake til det punktet hvor konsernsjef kan si "oppdraget fullført, fullført turnaround", men det kommer nærmere, og det ser ut til at det kommer til å gjøre det.