Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Bedre Marijuana Stock: Canopy Growth vs KushCo Holdings

Anonim

Big versus small. Pure-play marijuana lager mot tilleggsleverandør. Valget mellom Canopy Growth

(NYSE: CGC)

og KushCo Holdings

(NASDAQOTH: KSHB)

tilbyr flere sterke kontraster.

KushCo viste seg å være det bedre valget i fjor, mer enn å fordoble gevinsten som ble oppnådd av Canopy. Det er imidlertid en helt annen historie så langt i 2019, med Canopy Growth som skyver mer enn fire ganger så mye som KushCo har. Men hvilken av disse to svært forskjellige marihuana-aksjene er det bedre valget for investorer nå?

Saken for Canopy Growth

Det er ganske enkelt å argumentere for at Canopy Growth er verdt investorens oppmerksomhet. Det globale marijuana markedet er klar for fenomenal vekst. Og Canopy er kanskje i den beste posisjonen til enhver marijuana produsent å kapitalisere.

En viktig årsak Canopy Growth er så godt posisjonert globalt, er dets forhold til Constellation Brands . Den store alkoholholdige drikkemakeren investerte i første halvår i Canopy i 2017, og fulgte deretter opp med en massiv investering på $ 4 milliarder i 2018. Denne avtalen ga Canopy Growth en stor kontantbeholdning for å finansiere sin ekspansjon. Det ga også selskapet en partner som har vært svært vellykket i å bygge kommersielle merker.

Canopy Growths produksjonskapasitet ligger nær toppen i cannabisindustrien. Dens globale fotavtrykk er uten tvil det beste i bransjen, med selskapets virksomhet som strekker seg fra Canada til Sør-Amerika til Europa til Sør-Afrika til Australia.

Det kanadiske rekreasjonsmarkedet marihuana tar bare av og medisinske marijuana markeder i Tyskland, Storbritannia og andre land er fortsatt i sine tidlige stadier. Canopy Growth skal ha nytte av veksten i alle disse markedene.

Og mens det største marijuana-markedet i verden - USA - fortsatt er begrenset til Canopy Growth, går selskapet inn i USA på en annen måte. Canopy annonserte i januar at det planlegger et stort hampeproduksjonsanlegg i New York State. Den nylige amerikanske legaliseringen av hamp skal åpne opp en stor ny mulighet for Canopy i hampbaserte cannabidiol-produkter (CBD).

Sjekk ut det siste Canopy Growth inntjeningsanropet transkripsjon.

Saken for KushCo Holdings

KushCo er ikke begrenset fra drift i USA på grunn av børsnotering, som Canopy Growth er. Selskapets fokus på å møte behovene til amerikanske marihuana-bedrifter har gjort det mulig for KushCo å bli den ledende leverandøren av emballasjeløsninger for cannabisindustrien.

Å gi emballasje til marihuana bedrifter er ikke så enkelt som du kanskje tror. Forskriftene varierer sterkt fra stat til stat for emballering og merking av cannabisprodukter. Kunder trenger ofte hurtige turnarounds fra leverandører. Og fordi statlige lover vanligvis begrenser hvilke typer reklame som cannabisfirmaer kan bruke, er differensiering i emballasje svært viktig. KushCo oppfyller alle disse behovene.

KushCo har også utvidet seg til andre områder. Selskapets datterselskap Kush Energy leverer hydrokarboner og løsningsmidler som brukes til produksjon av cannabisoljer. Dens Hybrid Creative-datterselskap gir merkevareutvikling og e-handelsløsninger til cannabisindustrien.

Selskapet skal kunne vokse ettersom det overordnede amerikanske marijuana markedet vokser. Trettiotre stater har legalisert medisinsk marihuana, med 10 stater som også tillater det juridiske salg av rekreasjonsmarihuana. KushCos salg bør øke etter hvert som disse markedene er modne.

Som Canopy, bør KushCo også dra nytte av legaliseringen av hamp i USA. Emballasjeløsningene kan brukes til hampbaserte CBD-oljer. Økt vaping av hamp CBD er en potensiell vekstdriver for KushCo's vaporizer-patroner. Selskapets hydrokarboner og løsningsmidler kan også brukes til utvinning av CBD-oljer fra hamp.

Jo bedre marihuana lager

Canopy Growth har gått bra ut i 2019. Men den gode starten har også drevet sin markedsverdi til rundt 16 milliarder dollar. I mellomtiden er KushCo's markedsverdi ca $ 530 millioner.

Min oppfatning er at KushCo sannsynligvis vil være den bedre utøveren fra dette punktet fremover i løpet av kort sikt. Bestanden bør ha flere katalysatorer med utvidelse av marijuana markeder i stater over hele USA og legalisering av hamp.

KushCo er en av de beste marijuana-aksjene å kjøpe akkurat nå, etter min mening. I det lange løp tror jeg at både Canopy Growth og KushCo Holdings vil bli vinnere.