Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Bedre kjøp: Verizon Communications Inc. vs. Frontier Communications

Anonim

Plukker Frontier Communications

(NASDAQ: FTR)

over Verizon Communications

(NYSE: VZ)

ville kreve at begge selskapene ville ha en stor forandring i retning fremover.

Frontier har sputtering siden det var $ 10.54 milliarder kjøp av hva som en gang var Verizons kabelkunder i California, Texas og Florida (CTF). Siden avslutningen av avtalen 1. april har Frontier skuffet. Selskapet har mistet abonnenter i alle tre fjerdedeler siden det kjøpte CTF-egenskapene, og mens det har oppnådd betydelige kostnadsbesparelser fra omtrent dobling i størrelse, er det legitime bekymringer at det kanskje ikke kan reversere abonnenttapet.

Verizon, for sin del, har ikke vært perfekt. Selskapet har tilføyet kunder, men totalinntektene gikk ned med 4, 3% i 2016. Likevel, mens Frontier mistet $ 373 millioner i 2016, nesten doblet sitt $ 196 millioner tap i 2015, er Verizon fortsatt avgjort lønnsomt. Selskapet så sin fortjeneste per akseldip fra 4, 38 dollar i 2015 til 3, 22 dollar i 2016, et tall som det forventer å være "ganske konsistent med 2016", ifølge fjerde kvartalets inntjeningsløsning.

Begge disse selskapene sliter med minst noen av de samme problemene. Forbrukerne har flere valg, og det skaper prising og service press. Verizon flyr ikke så høyt som det en gang var, men Frontier har ennå ikke vist at det faktisk kan tjene penger.

Under hvilket scenario er Frontier et bedre kjøp?

Når du tenker på å kjøpe en aksje, er det noen ganger verdt å vurdere hvor du skal kjøpe. Frontier har for eksempel gått jevnt i feil retning. Det lysbildet har blitt velfortjent, fordi så langt, gjennom tre fjerdedeler av å eie CTF-egenskapene, har svært lite gått rett.

I fjerde kvartal så Frontier sitt totale boligkunderfall fra 5, 03 millioner ved utgangen av 3. kvartal til 4, 889 millioner for å stenge året. Det er en dråpe på 144.000 abonnenter, ikke vesentlig forskjellig fra de 155.000 som er gått tapt i Q3. I tillegg falt Frontiers forretningskundebase med 16 000, og det mistet 96 000 bredbåndskunder samt 84 000 videoabonnenter. Det sammenligner med et tap på 12 000 forretningskunder, 99 000 bredbåndsboliger og 92 000 videoabonnenter i forrige kvartal.

Gjennomsnittlig inntekt per boligbruker, som gikk opp i 2. kvartal etter at Verizon-avtalen ble fullført, har falt i 3. og 4. kvartal. I tillegg har de totale inntektene falt jevnt, noe som gir mening, gitt færre abonnenter og fallende inntekter per gjenværende abonnentligning.

Der selskapet har lykkes, er det å levere kostnadsbesparende effektivitet fra oppkjøpet. Det har jevnt økt sin årlige kostnadssynergimål siden overtakelsen av CTF-egenskapene. For tiden står tallet på "1, 6 milliarder dollar, med 1, 25 milliarder dollar som skal realiseres innen utgangen av Q1 2017 og 1, 6 milliarder dollar ved utgangen av 2. kvartal 2018, " ifølge Q4-inntektsutgivelsen.

Det er i den operasjonelle effektiviteten der du kan gjøre en sak for Frontier. Dens CEO, Dan McCarthy, har vist en sterk evne til å administrere selskapet godt, og hvis han kan levere abonnentens vendingstid, har han lovet (og mislyktes i å levere videre) de siste to kvartaler, da kunne oppe her være høy.

Er Verizon eller Frontier et bedre kjøp?

Verizon kan kjempe i et forandrende klima som presser sin margin og fortjeneste ned. Det er imidlertid usannsynlig at selskapet vil se en stor sammenbrudd i omsetningen, og det er mulig at det etter en overgang vil komme tilbake til omsetningsvekst.

Frontier, derimot, er et boom-eller-byst forslag. Selskapet har kanskje ikke rammet bunnen, men det kan sikkert se det, og det kommer enten til å gjøre et brølende comeback eller selge sine verdigrenteverdier til en lavere pris enn prisen. Selskapet har nylig revidert sin revolusjonerende kredittlinje for å kjøpe det mer tid til å skape sin tur. Det vil ikke ta mye mer enn neste år for å se om McCarthy kan levere abonnentvekst (som vil tillate det å være alene) eller i det minste stabilisere ting (som i det minste ville tillate et salg til en premiepris).

Fortsatt, mens Verizon har en mye pricier lager, er det også den bedre verdien. Selskapet har mye mindre downside risiko og en bedre sjanse for å få ting i bevegelse i riktig retning. Verizon kommer ikke til å gå konkurs eller bli solgt under nød. Det er en sterkere sjanse som skjer med Frontier enn at selskapet faktisk klarte å reversere sine negative trender.