Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Bedre kjøp: Buckeye Partners vs NuStar Energy

Anonim

I fjor var det en brutal en for Buckeye Partners

(NYSE: BPL)

og NuStar Energy

(NYSE: NS)

. Mesterforetakene (MLPs) begge kraterte mer enn 30% på året, på grunn av presset av deres svekkende finansielle profiler etter at de overbetalt for oppkjøp, noe som til slutt tvang dem til å kutte ut fordelingene sine til investorer.

Men begge har tatt skritt de siste månedene for å forbedre deres økonomi, som har dem på rett spor for å snu ting rundt. Mens det gir sine høyverdige fordelinger, som begge er over 9% i øyeblikket, er mer attraktive, bør investorene fortsatt tenke to ganger før de kjøper en.

Biter av mer enn de kunne tygge

NuStar Energys problemer startet i april 2017 da det ble enige om å betale 1, 475 milliarder dollar til Navigator Energy Services, som var et oljesentralfirma med fokus på Permian Basin. Det var en høy pris å betale fordi den verdsatt Navigator på mer enn 20 ganger inntjening, som var godt over 12 til 15 ganger gjennomsnittlig tilsvarende oppkjøp. Som et resultat av dette, falt transaksjonen signifikant svekkelsen av NuStar Energys finansielle beregninger, da fordelingens distribusjonsforhold for eksempel falt fra en allerede tett 1, 06 ganger før avtalen til en farlig lav 0, 66 ganger i kvartalet etter avslutningen. Mens selskapet trodde at Navigators vekstpotensial til slutt ville gjøre avtalen til en vinner, satte den seg i et stramt sted ved å betale så høy pris for virksomheten.

Buckeye Partners har også gjort et stort oppkjøp tidlig i 2017, og kjøpte en 50% eierandel i VTTIs globale marine terminalvirksomhet for 1, 15 milliarder dollar. Den avtalen, det etterfølgende kjøpet av VTTIs MLP, og selskapets andre ekspansjonsinnsats kom for høyt da Buckeye måtte utstede et betydelig antall nye enheter for å finansiere disse investeringene. Som følge av dette falt Buckeye Partners 'distribusjonsdekningsgrad fra en allerede tynn 1, 08 ganger i første kvartal 2017 til en bekymringsfull 0, 91 ganger i begynnelsen av 2018. Mens selskapet trodde at disse investeringene ville lønne seg over det lange løp, betalte det en høy pris for denne veksten.

Gjør bevegelser for å fikse problemet

Med NuStar Energys enhedspris dunkle gjennom 2017 og tidlig 2018, har selskapet gjort flere trekk for å forsøke å stabilisere sin økonomi. I begynnelsen av 2018 ble selskapet enige om å erverve sin forelder for å forenkle sin struktur, samt redusere kostnadene. Den kutter også utbredelsen 45% slik at den kan beholde penger for å finansiere ekspansjonsprosjekter. Selskapet vil fortsette å selge sin europeiske virksomhet senere på året for 270 millioner dollar for å øke balansen. Som et resultat av disse trekkene var NuStar Energys distribusjonsdekningsforhold til en mer komfortabel 1, 38 ganger i tredje kvartal i fjor, mens innflytelsen var på rette spor for å avslutte året på 4, 2 ganger, ned fra 4, 7 ganger tidligere i året .

Buckeye Partners, i mellomtiden, gjorde noen lignende trekk. I november solgte selskapet hele sin eierandel i VTTI for $ 975 millioner, samt en pakke med ikke-kjerneverdier for en annen $ 450 millioner. I tillegg har selskapet slått ut sin distribusjon 40% slik at den også kunne beholde penger til å finansiere utvidelsesprosjekter. Disse trekkene bidro til å øke Buckeyes distribusjonsdekningsnivå opp til en mer komfortabel 1, 35 ganger, mens reduksjonen av leverage ratio til mindre enn 4, 5 ganger, slik at den kunne opprettholde en investeringsgrad kredittvurdering.

Fortsatt ikke nok siden det er bedre alternativer for investorer

Begge MLPene har kommet langt i løpet av det siste året, da de trekkene de har gjort, har forbedret sine økonomiske profiler betydelig. Som sådan kan de ha muligheter til å sprette tilbake i stor tid i fremtiden. Men de er ikke ute av skogen ennå. En gjenværende bekymring er at deres innflytelsesforhold fortsatt er over 4, 0 ganger komfortssonen til de fleste MLPer i disse dager, noe som kan fortsette å veie på sine verdsettelser i det kommende året. På grunn av det vil disse selskapene sannsynligvis fokusere på å fortsette å redusere innflytelse på kort sikt, noe som betyr at det kan ta en stund før de begynner å returnere mer penger til investorer. Derfor tror jeg at inntektsfokuserte investorer er bedre ute å se andre steder, med disse fem topprentene med høy avkastning utbytte aksjer er et flott sted å starte.

Sjekk ut det siste Buckeye Partners inntektsnummerutskrift.