Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Beste Smartphones av 2017 så langt

Anonim

Det er ingen mangel på fantastiske smarttelefoner til salgs akkurat nå, og dette året har allerede vist seg å være en av de beste for smarttelefonbrukere, enten du er en diehard Android-fan eller en iOS-elsker. eple

(NASDAQ: AAPL)

og Samsung

(NASDAQOTH: SSNLF)

fortsett å kjempe det ut i smarttelefonarenaen, med den tidligere iPhone 7 nå den bestselgende smarttelefonen, og sistnevnte prøver å gjenoppbygge sitt mobile kongerike på baksiden av sin nye Galaxy S8 og S8 + -enheter.

Men oktober i fjor markerte første gang Alfabetets

(NASDAQ: GOOG)

(NASDAQ: GOOGL)

Google lanserte sin egen enhet, Pixel - som la til en annen nøkkelfordeler i blandingen.

SelskapMarket CapTelefonsendinger i 1. kvartal 2017
eple760 milliarder dollar51, 2 millioner
Samsung265 milliarder dollar79, 2 millioner
Alfabet666 milliarder dollar~ 1 million siden oktober lansering

Så, hvilken av disse selskapene gjør den beste smarttelefonen? For å svare det, så vi på Consumer Reports 'siste gjennomgang, og trakk ut de beste smarttelefonene som ble utgitt av børsnoterte selskaper. Publikasjonen rangerte Samsungs enheter øverst, etterfulgt av iPhone, deretter Googles Pixel-telefon.

Og det ser ut til at Consumer Reports ikke var den eneste populære anmelderen som ble blåst bort av Samsungs nyeste S8-serie. S8-enhetene slår ut konkurransen i nesten alle kategorier - i tillegg til prosessorytelse, kamera, batterilevetid og display - i en smattering av tekniske nettsider om de beste smarttelefonene. Ta en titt på deg selv.

Prosessor ytelse

Tom's Guide gjorde noen virkelige tester pitting på iPhone 7 vs Galaxy S8, og fant ut at S8 utmerket seg i flere kategorier enn Apples flaggskiptelefon. For eksempel, når du åpnet 15 populære apps, gikk S8s Qualcomm Snapdragon 835-prosessor ut over Apples A10-prosessor. Gjennomgangen bemerket at dette var "litt overraskende", men ga den utvetydige gevinsten til Samsung: "Hvis du har lurt på om Apple eller Samsung gjør den raskere telefonen, har du nå et svar: Det er Galaxy S8."

Pixel-telefonen er også rask, selvfølgelig, men bruker en eldre Qualcomm Snapdragon-prosessor, 821, som er tregere enn Qualcomms nyere 835. En telefonArena-gjennomgang som sammenlignet de to prosessorene sa: "Alligevel presenterer Qualcomm Snapdragon 835 en veldig seriøst hopp i ytelse, og det vil være oppe med 2017s aller raskeste mobile prosessorer. "

Vinner: Galaxy S8.

Kamera

Telefonene på denne listen er åpenbart noen av de beste tilgjengelige på markedet, men det betyr ikke at de alle utfører det samme i alle situasjoner. Verge gjorde en omfattende kameratest av disse telefonene, så vel som LG G6, og fant at Google Pixel XL fanget de beste bildene. Anmelder Sean O'Kane skrev:

Akkurat nå skjønner Pixel bare bedre bilder oftere enn resten. Det gir rikere detaljer over hele bildet, og det gjør dette uavhengig av belysning.

Han nevnte også at iPhone 7 falt bak konkurransen mer enn han forventet:

Det som overrasket meg mest, er hvordan iPhone nå føles en generasjon bak. Det var vanskeligere å se i fjor når vi grop iPhone 7 mot Pixel og den mindre dyktige S7.

Vinner: Google Pixel.

Batteritid

Ingen sammenligning mellom topp-til-hode flaggskip og telefon er komplett uten å vite hvor bra eller dårlig, en smarttelefon batteriet vil holde opp. Men da phoneArena pitted disse telefonene mot hverandre i flere vurderinger, var batterilevetid nesten en vask:

[I] vår testing, vi hadde ikke noe problem å komme gjennom en hel dag med den nye S8, akkurat som vi ikke hadde noe problem gjennom dagen med Pixel. Vi kan kalle det en tegning her.

Tilsvarende sammenlignet nettstedet S8 vs iPhone 7 og fant ut at S8s 7 timer og 30 minutters bruk kom veldig nært sammen med iPhone 7s 7 timer og 46 minutter.

Nettstedet noterte en nøkkelforskjell, men: "Hvor S8 utmerker, er ladinghastighet, som det tar omtrent en time og 40 minutter å fylle den opp, mens iPhone trenger 2 timer og 20 minutter." Raskere lading er et stort pluss for smarttelefoner, selvfølgelig, noe som gir S8 en liten fordel - sammen med den trådløse ladefunksjonen - over Pixel og iPhone.

Vinner: Galaxy S8 ved en nese.

Vise

Hvert firma har bygget en fantastisk skjerm for sine flaggskip enheter, selv om displayene varierer litt, avhengig av hvilken modell du velger. For å begrense alle spesifikasjonene, her er detaljene fra hvert selskaps største skjermer:

EnhetSkjerm størrelsepiksler
iPhone 7 Plus5, 5-tommers Retina HD LED-bakgrunnsbelyst1080 x 1920 piksler (401 ppi)
Pixel XL5, 5-tommers AMOLED1440 x 2560 piksler (534 ppi)
Galaxy S8 +6, 2-tommers Super AMOLED1440 x 2960 piksler (529 ppi)

CNET snakket opp på S8 + -skjermen, og sa: "Det er en svært høyoppløselig skjerm på 2, 960x1, 440 pixel, og det gjør tekst, bilder og video helt pop, selv i direkte sollys." Men nettstedet la også merke til at S8s nesten kant-til-kant-skjerm betyr at brukerne må håndtere noen svarte barer på sidene av videoer, eller justere skjermen slik at den avles for å passe hele skjermen.

En egen anmeldelse fra The Verge samsvarte og kalte S8-skjermen en av de beste, og sa at det er "tydelig teltegenskapen" på telefonen.

Vinner: Galaxy S8.

Dommen

Det er klart at Samsungs nye Galaxy S8-telefoner kommer ut på toppen når det sammenlignes med iPhone 7 og Googles Pixel. Enheten skal hjelpe Samsung til å fortsette å kjempe mot Apple i de kommende kvartalene, særlig siden den bare ble lansert i mars, og de fleste av Samsungs smarttelefonforsendelsesnumre inkluderer ikke engang de nye enhetene.

Det er verdt å merke seg, at Apple bare er noen måneder unna å avdekke sin neste generasjons iPhone. Apple forventes å øke prosessoren, skjermoppløsningen, kameraet og andre funksjoner i den nye enheten, noe som kan hjelpe den med å overskride S8. Men til da ... et hatterips til Samsung.