Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Axon Enterprise Inc. ser sterke 2019 som nye produkter slår markedet

Anonim

Axon Enterprise Inc.

(NASDAQ: AAXN)

rapporterte et solid tredje kvartal etter at markedet stengte på tirsdag, og sendte tosifret vekst og et stort hopp i inntjeningen. Veksten har bremset litt fra tidligere på året, og ledelsen økte ikke veiledningen denne gangen, men den jevne strømmen av kunder til selskapets plattform fortsetter.

Det som Axon virkelig har satt opp for, er en stor 2019, når en ny taser, kroppskamera og rekordplattform forventes å trekke ny interesse fra kunder. Her er en titt på resultatene fra tredje kvartal, og hvor Axon er på vei.

Axon Enterprise Inc .: Rånumrene

Metric3. kvartal 20183. kvartal 2017Årsendring
salgs~~POS=TRUNC$ 104, 8 millioner$ 90, 3 millioner16, 1%
Netto inntekt$ 5, 7 millioner$ 422 0001250%
Fortynnet EPS$ 0.10$ 0.01900%

Hva skjedde med Axon Enterprise i kvartalet?

Kvartalsveksten gikk ned fra 25% i andre kvartal, men investorene bør ta en bredere oversikt over virksomheten og driftssegmentene. Slik har resultatene brutt ned:

  • Våpen salg var opp 7, 2% mot for et år siden, til $ 63, 7 millioner. Dette er langt selskapets største segment, men det er også den sakte veksten, og derfor ser du bremse veksten over.
  • I programvare og sensorer var Axon Cloud-omsetningen på 46, 9% fra året før til 23, 9 millioner dollar, og sensorinntektene økte med 18, 5% til 17, 3 millioner dollar. Dette er segmentet som inkluderer kroppskameraer og Evidence.com-plattformen, og vil etter hvert plassere Axon Records-systemet som lanseres neste år. Så lenge programvare og sensorer vokser, gjør Axon det bra.
  • Årliggjorte periodiske inntekter, som drives av abonnementer på Axon Cloud og tilhørende maskinvare, økte fra 63, 7 millioner dollar for et år siden til 101, 6 millioner dollar ved utgangen av tredje kvartal.
  • Programvare- og sensorbestilling var 92, 9 millioner dollar i kvartalet, og totalt 325.200 Axon Cloud-seter er booket.
  • Forventet vekst for hele året var uendret på 18% til 20%, og EBITDA-marginveiledningen på 14% til 16% var også flatt.

Det nylig lanserte Taser 7 våpenet og Body 3-kameraet utgjorde ikke noe betydelig salg i kvartalet, slik at de ikke påvirker operasjonen enda. Men ledelsen sa at det vil endre seg på en stor måte i 2019.

Hvilken ledelse måtte si

I år er det litt av en overgangsperiode, med Axon introduserer ny maskinvare før lanseringen av Axon Records i 2019. Og det er da veksten egentlig burde plukke opp. Administrerende direktør Rick Smith sa dette om 2018: "Disse nye produktene er en bro for å holde vekstmomentet når vi skaler Axon Record. Alle våre nye maskinvareprodukter driver programvareinntekter fordi vi virkelig kjører adopsjon av tilkoblede enheter og programvaren å klare alt. "

Når man ser på resultater, er programvaren limet som binder alle Axons produkter sammen, og Axon Records vil øke det selskapet allerede bygger med Evidence.com cloud services. Det skal bidra til å utvide markedet og øke fortløpende inntekter veldig raskt.

Ser frem til

Axons aksjer handlet kraftig lavere på onsdag da investorene bekymret for den langsommere topplinjens vekst. Men investorer bør huske på at topplinjen domineres av salg av Tasers, som raskt blir et arvsprodukt. Kroppskamera salg og abonnement vokser raskt, og det er akkurat det som investorene ønsker å se.