Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Apples kommende video-streamingtjeneste kan muligens være gratis

Anonim

eple

(NASDAQ: AAPL)

jobber veldig åpenbart med noen form for videostreaming-tjeneste, og kjøper innhold på tvers av sjangere over hånden over det siste året. Konsernsjef Tim Cook anerkjente selv tjenesten direkte for første gang i august under Mac-makerens finanspolitiske tredje kvartal inntjeningsanrop. I mellomtiden har de fleste investorer og analytikere forventet Apple å ta den mest enkle tilnærmingen til inntektsgenerering ved å tilby tjenesten for $ 10 til $ 15 per måned, markedsprisen for over-the-top (OTT) streaming-tjenester.

I det som ville være en stor plot vri, kan Apple bestemme seg for å gi tjenesten bort gratis.

Så ikke det som kommer

CNBC rapporterer at Apples skifer med originalt innhold vil bli inkludert i selskapets TV-app og være tilgjengelig gratis for eiere av eiere. Det vil også være tredjepartskanaler som forbrukere kan abonnere på, med Apple antagelig får et kutt på abonnementsinntekter. Selskapet forventes å frigjøre den reviderte TV-appen tidlig neste år, og potensielt skaper en plattform for videoinnhold for å konkurrere med likeså Amazon.com og Roku, blant mange andre. Amazon Prime Video tilbyr tredjeparts kanalabonnement, mens Roku har vridet raskt mot annonsestøttede kanaler som The Roku Channel, til tross for å tilby tredjepartskanabonnementer i mange år.

Apple har hatt stor fremgang i å øke sin bredere servicesektor, som nå omfatter over 300 millioner betalte abonnementer. Derfor ville det være en overraskelse for selskapet å tilby originalt innhold gratis, noe som ville utgjøre en avvik fra den typiske premieprisemodellen. Spesielt høres det ikke ut som at Apple prøver å støtte tjenesten med annonser heller.

En betalt tjeneste kan komme senere

I stedet er Apples mål å fremme bruken av sin TV-app mens de forsøker å hekte brukere på franchise for flaggskipinnhold, som potensielt kan overbevise forbrukerne om å betale for et abonnement senere, ifølge rapporten. Apple har forsøkt å samle videoinnholdstjenester i sin TV-app det siste året, men selskapet har aldri delt noen meningsfulle beregninger angående bruken av den.

Mange av de mest populære video-streamingtjenestene som Netflix og Hulu har egne dedikerte apps, i tillegg til integrering i TV-appen, og forbrukeradferd er vanskelig å endre. Det kan til syvende og sist vise seg å være den høyeste rekkefølgen for å fylle: kanaliserer (pardon pun) forbrukerne i TV-appen i stedet for frittstående apper, spesielt ettersom tredjepartsleverandører foretrekker å beholde eierskap over brukeropplevelsen (så vel som faktureringsforholdet).

Apple er absolutt ikke ute etter å gi bort $ 1 milliard verdt av originalt innhold gratis ut av godheten til det anodiserte aluminiums hjertet. Men hvis det kan lykkes å styrke engasjementet med sin TV-app til mer meningsfulle nivåer ved å se original innhold, ville det være en relativt liten pris for det rikeste selskapet på Jorden å betale.