Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Apples iPhone X-hendelse: Det du trenger å vite

Anonim

eple

(NASDAQ: AAPL)

nettopp åpnet dørene til sin splitter nye Steve Jobs Theatre for første gang å være vert for sin årlige iPhone-begivenhet. Dette var en viktig milepæl for Apple, da det har vært et tiår siden den opprinnelige iPhone ble lansert i 2007.

Her er de tre viktigste produktene som Apple presenterte i dag.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 er her, og det største nye tillegget er innebygget mobiltilkobling. Serie 3 får en håndfull spesielle støt, inkludert en raskere dual-core prosessor og en ny W2-chip som håndterer trådløse tilkoblinger. Apple sier at W2-brikken gir 85% raskere Wi-Fi mens den er 50% mer energieffektiv. Den raskere prosessoren gjør at Siri på Apple Watch til nå snakker til brukere; Siri grensesnitt var hovedsakelig tekstbasert i tidligere generasjoner av Apple Watch.

Saksstørrelsen er den samme som Serie 2, til tross for at du må pakke inn alle nødvendige mobilkomponenter som et basebandmodem, strømforsterkere og et elektronisk SIM-kort. Buen på baksiden er umerkelig tykkere (tilsvarende to ark). Den eneste andre estetiske forandringen er at Digital Crown er nå rødt på siden (Apple forklarte ikke hvorfor).

Med mobilkobling kan Apple Watch ringe uavhengig av iPhone (telefonnummeret er det samme som iPhone). Det betyr også at brukere kan streame Apple Music direkte til Apple Watch uavhengig av iPhone. Merkelig vil Apple tilby en versjon av serie 3 uten mobilkonnektivitet (i hovedsak bare å få de interne spesifikke støtene) fra $ 329 prispunktet. Legge til cellulære støt starter prisen opp til $ 399.

Apple Watch Series 3 vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling den 15. september og sendes den 22. september.

iPhone 8 og 8 Plus

IPhone 8 og 8 Plus er telefonmodellene som mottok beskjedne spesielle støt. Skjermstørrelsene er uendret på henholdsvis 4, 7 og 5, 5 tommer. De har en svært liknende overordnet design som Apple har brukt de siste tre årene i iPhone 6, 6 og 7, med den primære forandringen som et glass tilbake innrammet av forsterket stål.

At glasset tilbake muliggjør trådløs lading, og Apple vedtar den dominerende Qi-standarden. Det har vært rapporter om at Apple vil bruke en eldre versjon av Qi som tar på seg langsommere, men selskapet har ikke gitt ytterligere detaljer.

Apple har designet en ny brikke som den kaller A11 Bionic-brikken, et seks-kjerne kraftverk som inneholder to høyytende kjerner og fire høyeffektive kjerner. Selskapet bruker nå også en Apple-designet GPU for første gang, bare måneder etter at den har meldt Imagination Technologies om at den ville overgå til sin egen GPU-design, et potensielt dødelig slag mot den britiske GPU-designeren.

Apple støtter også priser, med iPhone 8 begynner på $ 699 (sammenlignet med det forrige startprispunktet på $ 649) og iPhone 8 Plus på $ 799 (sammenlignet med det forrige startprispunktet på $ 769). Prispengene gjør konsernsjef Tim Cooks siste forsvarsevne over priser enda mer bisarre.

iPhone 8 og 8 Plus vil bli tilgjengelig for forhåndsbestilling den 15. september og sendes den 22. september.

En ting til: iPhone X

Cook introduserte den ikoniske "One more thing" -linjen, introduserte Cook iPhone X (uttalt "iPhone 10" men stilisert med det romerske tallet X) som funksjonspresentasjonen. I tråd med forventningene inkluderer iPhone X en kant-til-kant 5, 8-tommers OLED-skjerm med avrundede hjørner og et hakk øverst på displayet som inneholder det nye TrueDepth-kamerasystemet. Det inkluderer en flombelysning, infrarød kamera og punktprojektor, som brukes til 3D-sensing. Det er egentlig en miniaturisert strukturert lys 3D-skanner.

Dette baner vei for Face ID, det biometriske sikkerhetssystemet som vil erstatte Touch ID. Apple har faktisk drept av hjemme-knappen i iPhone X, og fokuserer i stedet på en rekke bevegelser for å replikere kjente funksjoner. I motsetning til konkurrerende ansiktsgjenkjenningssystemer kan Face ID ikke lett lure av et fotografi, siden det bruker et 3D-kartleggingssystem i stedet for å analysere 2D-bilder. Face ID vil fungere med Apple Pay, så du vil faktisk kunne betale for ting som bruker ansiktet ditt. Alle ansiktsdata lagres og behandles lokalt, tilsvarende fingeravtrykksdata med berørings-ID.

Måten det virker på, er at punktprojektoren, som ser ut til å være en VCSEL-sensor, prosjekterer 30.000 infrarøde (IR) punkter på brukerens ansikt. Dotmønsteret skannes deretter av IR-kameraet, og det bestemmer dybde- og 3D-former ved å analysere deformasjoner i mønsteret. Dette er alt gjort i IR, noe som gjør den usynlig for det menneskelige øye. Apple ble tildelt et patent for en strukturert lysprojektor i juli 2016, som illustrerer prosessen:

Apple utvider ARKit for å integrere med TrueDepth-kamerasystemet, som lover å legge til rette for dramatisk bedre forstørret virkelighet (AR) -opplevelser. IPhone X støtter også trådløs lading gjennom glassplaten, og Apple introduserte en ny AirPower trådløs lader som vil starte neste år. iPhone X starter på $ 999 for en 64 GB-modell, og bumpingplass opptil 256 GB øker kostnaden til en hel del $ 1, 149.

Kanskje det største ukjente som kom inn i arrangementet var om alle de ryktene om produksjonsforsinkelser var sanne. Det ser ut til at de var, da iPhone X ikke vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling før 27. oktober, så frakt den 3. november. Det er vanskelig å forene med Apples overraskende sterke veiledning som den ga i august for det fjerde kvartalet, som foreslo at flaggskipet skulle starte i tide. iPhone X sendes ikke til neste kvartal, så Apple må være veldig trygt i iPhone 8 og 8 Plus. Den tilliten kan være feilplassert: iPhone X er iPhone til å kjøpe i år.