Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Apple lanserer nye AirPods: Her er detaljene

Anonim

I en serie med kunngjøringer de siste dagene, Apple

(NASDAQ: AAPL)

har lansert to nye iPads og oppdatert sin iMac-serie. På onsdag morgen oppdaterer selskapet enda et produkt: dets populære AirPods-hodetelefoner. Andre generasjon AirPods gir tech giantens raskt voksende wearables virksomhet en ny katalysator for å holde den oppe med sin fart.

Frenesen av nye produktutgivelser kommer foran Apples 25 mars-event, som ryktes for å fokusere primært på nye tjenester. Apples beslutning om å bringe ny maskinvare til markedet gjennom pressemeldinger mens en bedrift arrangeres, viser hvordan prioriteringer skifter hos selskapet.

Ta en titt på det siste inntjeningsanropet for Apple.

Apples andre generasjons AirPods

Annet enn et lite LED-lys på forsiden av det nye AirPods-tilfellet for å vise ladestatusen, er Apples andre generasjons AirPods-oppdatering fokusert på enhetens moden, akkurat som det var tilfelle med Apples iMac-oppdateringer i går.

De nye AirPods leveres med en ny Apple-designet H1-chip, som var "utviklet spesielt for hodetelefoner, og gir ytelseseffektivitet, raskere tilkoblingstider, mer taletid og praktisk håndfri" Hey Siri ", forklarer Apple. i sin pressemelding om den nye enheten.

I tillegg har de nye AirPods en trådløs ladetaske. Det forrige ladesettet for AirPods krever at brukerne kobler den inn.

En trådløs ladingskasse for AirPods er et godt tegn på at Apples langvarige trådløse ladeutstyr, AirPower, til slutt kan starte snart. Da selskapet viste av enheten på en hendelse, kunne den trådløst lade iPhone, Apple Watch og AirPods samtidig. Tilbehøret skulle i utgangspunktet starte i 2018.

For nå sier Apple at den nye trådløse ladetasken kan belastes med Qi-kompatible løsninger.

Apples nye AirPods kan kjøpes med standard ladetaske for $ 159 eller med den nye trådløse ladesaken til $ 199. Kunder kan også nå kjøpe den trådløse lade saken separat for $ 79 og kan bruke den til å lade sin første generasjon AirPods.

En viktig vekstdriver

Apple har sett en rask vekst i slitasjeapparatets salg, som inkluderer Beats-produkter, AirPods og Apple Watch. Faktisk økte omsetningen i virksomheten med 50% året før i Apples første kvartal i 2019. Det brede segmentet Apples bærbare produkter faller inn i - slitasje, hjemme og tilbehør - så omsetningen øker 33% året til år til 7, 3 milliarder dollar, klokka høyere enn Apples iPad-segment og bare litt bak Mac.

Selv om Apples bærbare virksomhet fortsatt er en nøkkeldriver, ønsker selskapet klart at investorer skal fokusere på sin raskt voksende servicesektor. Apple forventes å lansere både en streaming-video-tjeneste og en nyhetsabonnementstjeneste på sitt arrangement på mandag.