Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Amerikanerne bryr seg mer om ferier enn pensjon

Anonim

Det er ingen hemmelighet at amerikanerne er dårlig sørget for pensjonering. I en nylig utgitt studie av COUNTRY Financial, innrømmer 51% av arbeidstakere at de ikke faktoriserer pensjonering i sine langsiktige finansielle mål. Disse funnene er i samsvar med data fra Economic Policy Institute, som finner at nesten 50% av amerikanerne har absolutt ingen penger spart for pensjonering.

Nå er det en ting å forsømme pensjonsbesparelser ut av nødvendighet: Familier som lever lønnsslipp til lønnsslipp, trenger ofte hvert øre de tar med hjem for å dekke regningene. Men det faktum at mer enn halvparten av arbeidstakerne ikke engang tenker på pensjonering, snakker til et stort problem som kan være mer universelt enn vi trodde. Faktisk fant COUNTRYs undersøkelse at amerikanerne er mer opptatt av å ta ferier enn de er med å spare tilstrekkelig for fremtiden. Snakk om feilplasserte prioriteringer.

Nyt nå, sliter senere

Det er urimelig å forvente at arbeidstakere sparer alle pengene sine for pensjonering - men det betyr ikke at de kan komme seg unna uten å spare i det hele tatt. Mens et stort antall arbeidstakere i siste instans kan regne med trygdeordninger for å gi noen inntekt i pensjon, vil disse fordelene bare være nok til å erstatte omtrent 40% av den typiske voksenes tidligere inntekt. De fleste eldre trenger imidlertid minst 70% av det de tidligere har tjent til å betale regningene i pensjonisttilværelse - og det inkluderer folk som er villige til å leve sparsomt. Hvis du går inn i pensjon med boliglån, eller har store helsekostnader å kjempe med, er det en god sjanse for at du vil komme opp med å måtte ha betydelig mer. Og hvis du ikke sparer på egenhånd, kan du enkelt slå opp penger på en gang i livet ditt når alternativene dine for å generere inntekter er begrenset i beste fall.

La oss nå tenke på hva egget ditt kan se ut om du tok pengene du ville bruke på ferier og sette det mot pensjonering i stedet. Ifølge en 2016-studie av Travelex, bruker den typiske amerikanen omtrent $ 2000 per år på ferie. Hvis du skulle bidra med det beløpet til en IRA eller 401 (k), som begge gir fordelen av skattemessig utsatt (eller, i tilfelle av en Roth IRA, skattefri) vekst, etter 35 år, ville du ha et $ 276 000 nestegg, forutsatt at investeringene gir en gjennomsnittlig årlig 7% avkastning. Det er over $ 100.000 mer enn hva den gjennomsnittlige babyboomer som nærmer seg pensjonering, for tiden har sugget bort.

Mens foregående ferier i favør av pensjonsbesparelser kanskje ikke er ideelle, er det en av de enkleste utgiftene å gi opp. Tross alt trenger du et tak over hodet ditt, et middel til å pendle på jobb og en rimelig mengde mat på bordet ditt. Men la oss være ærlige - selv om de gir utallige hardt arbeidende amerikanere med en mye trengte pause, er ferier i virkeligheten en luksus, ikke en nødvendighet. Og mens du absolutt fortjener en sjanse til å komme vekk fra alt, kan du oppnå de samme fordelene med mental helse, bare ved å gå på staycation-ruten. Så lenge du unngår å gå inn på kontoret, får du til slutt en solid mulighet til å hvile og lade opp.

Nå er dette ikke å si at du ikke bør bruke penger på ferier. Hvis inntektene dine og utgiftene er slik at du kan ta en ferie på $ 2000 hvert år og fortsatt bidra med et respektabelt beløp til pensjonsbesparelsen, så må du pakke posene dine og bestille flyet. Men hvis du legger ferier før pensjonering, betyr ingenting å gi deg noe på heksehuset ditt år etter år, er du i stand til å kjempe økonomisk når du går på pensjon og innser at sosial sikkerhet ikke vil være nok til å betale regningene.

Finne midtvei

Hvis du virkelig ikke kan bære for å gi opp dine elskede ferier, finn en måte å få dem av uten å gå på bekostning av ditt langsiktige økonomiske trivsel. Dette kan bety at du jobber med en annen jobb for å betale for disse turene, eller kutte på andre utgifter for å frigjøre mer plass i budsjettet. Hvis du for eksempel vanligvis bruker $ 300 i måneden på fritid og underholdning, kan det skje at det i en halv del kan betale for en fin ferie.

Det er naturlig å ønske å unnslippe den daglige grinden, men den øyeblikkelige tilfredsstillelsen du får fra å ta ferier bør ikke trumf lagre for fremtiden. Husk at du ikke bare bygger et pensjonskorn, slik at du kan reise verden i løpet av de gyldne årene dine; du sparer nå for å sikre at du ikke vil bruke seniorårene dine for evig strapped for cash. Og jo før du begynner å prioritere pensjonen din, desto større er sjansene for å samle nok til å unngå økonomiske problemer nedover linjen.