Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Amazonas IMDb lanserer sin nye streamingtjeneste

Anonim

Konkurranse i det gratis, ad-støttede streaming-segmentet ble akkurat litt tøffere for spillere som Roku

(NASDAQ: ROKU)

og Hulu. IMDb (Internet Movie Database), den populære filmen informasjon nettstedet eid av Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

annonserte lanseringen av sin streaming video kanal, IMDb Freedive. Tjenesten vil i utgangspunktet være tilgjengelig i USA og kan nås på IMDb nettsiden via bærbar PC eller PC, samt på alle Amazon Fire TV-enheter.

I en utarbeidet uttalelse sa selskapet at det var å utvide sitt videofilom utover den korte formelle originale serien, trailere og kjendisintervjuer som for tiden befolker nettstedet. IMDb Freedive vil tilby populære, full lengde filmer og treffe TV-programmer, gratis, uten abonnement.

La oss grave litt dypere inn i kunngjøringen og utforske hvorfor Amazon gjør dette trekket.

Strømmer utover Prime

Den nye streamingkanalen vil ha treff på TV-programmer, inkludert Fringe, Heroes, The Bachelor, og Uten Trace, samt Hollywood-filmer som Awakenings, Foxcatcher, Memento, Monster, Run Lola Run, Illusjonisten, The Last Samurai, True Romance, og mer. Plattformen vil også hjelpe kundene dykke dypere inn i programmene ved hjelp av røntgen, en funksjon som forbinder seere med informasjon om cast, mannskap, trivia og lydspor, og drevet av IMDbs database.

Dette trekket utvider Amazons streaming rekkevidde utover den veletablerte Prime Video-tjenesten, som er tilgjengelig a la carte for en månedlig avgift eller inkludert uten ekstra kostnad for de som allerede er abonnenter på Amazon Prime. Det er verdt å merke seg at Prime Video er kommersielt gratis.

Det neste logiske trinnet

Dette trekket fremhever Amazons voksende fokus på sin annonseringsvirksomhet, som forventes å øke 10 milliarder dollar i 2018. Årets vekst i segmentet har økt, med tredelsifret økning i hvert av de tre siste kvartene. Det er lett å se hvorfor dette ville være et område av enorm interesse for Amazon. Det digitale annonseringsområdet vokser raskt og ble forventet å oppnå 250 milliarder dollar i fjor, selv om de endelige tallene ennå ikke er beregnet.

Et trekk til digital fjernsynsreklame vil utvide Amazons adresserbare marked utover e-handelsnettstedet til et område som har sett akselerert vekst. Du trenger bare se til Roku og Hulu for å se hvorfor dette ville være en god form, og det neste logiske skrittet i Amazons annonseringsmål.

Roku nylig utgitt foreløpige resultater fra sin nettopp ferdig ferie kvartal. Dens aktive kontoer vokste til en anslagsvis 27 millioner, en økning på 40% sammenlignet med kvartalet i fjor, og den sjette suksessive kvartalet med en vekst på 40% på 40% eller mer. Strømtimer steg også, akselerert til 7, 3 milliarder timer for kvartalet, en økning på 68% året over. Mens Roku ikke har gitt ut sine fulle resultater, peker begge beregningene på at den øker muligheten til å øke annonsesalget, som har vært høyt. En titt på resultatene fra tredje kvartal viser at plattformsinntektene, som hovedsakelig består av reklame, vokste 74% året over, og cresting $ 100 millioner for første gang.

Hulu gir ikke en full finansiell utgivelse, da selskapet er et joint venture mellom Disney

(NYSE: DIS)

, Comcast

(NASDAQ: CMCSA)

, 21. århundre Fox

(NASDAQ: FOX)

(NASDAQ: Foxá)

, og AT & T

(NYSE: T)

. I en pressemelding på slutten av året var det imidlertid gitt finansielle beregninger som pekte på akselerert vekst. Tjenesten økte sine abonnenter med 8 millioner i fjor, opp 48% sammenlignet med 2017, og økte sin totale kundebase til 25 millioner. Dette bidro til å drive imponerende omsetningsvekst, med annonsesalg på 1, 5 milliarder dollar, en ny rekord for Hulu.

To fugler med en stein

Ved å starte en gratis, ad-støttet video-streamingkanal, skyver Amazon dypere inn i to områder der det har vist seg suksess: streaming av video og annonsering.

Denne plattformen vil gi selskapet flere muligheter til å krysse fremme sitt online salg og dets voksende stabile elektroniske enheter, og det vil bidra til å bygge opp Amazons annonseringsoperasjoner. Det gir også Amazon egenskaper i både abonnement og annonsestøttede segmenter av streaming video, som raskt forstyrrer lineær fjernsyn.

Vel spilt, Amazon. Bra spilt.