Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Etter en 15% nedgang er denne raskt voksende høyavkastningsbeholdning nå enda mer attraktiv

Anonim

I år har det vært en grov for aksjer, som har blitt trukket under av et markedssalg som startet i slutten av januar. Mens de fleste har mistet verdien i år, har energi-MLPer vært blant de hardest ramte, buckling under den ekstra vekten av en regelendring og stigende renter. Blant dem som tar det på haken, er Phillips 66 Partners

(NYSE: PSXP)

, som har gått ned mer enn 15% fra toppen tidligere i år.

Den nedgangen, kombinert med en ytterligere 5% økning i distribusjonen, har presset utbyttet opp til 5, 7%, det høyeste i selskapets historie. Det ser ut som et attraktivt inngangspunkt for inntektsøkende investorer, gitt veksten selskapet har lined opp.

Stomping på gassen

Phillips 66 Partners kommer fra et stort år. Resultatet katapulerte 60% til $ 754 millioner, mens fordelbar kontantstrøm sprang over 50% til $ 572 millioner takket være en rekke oppkjøp gjennomført det siste året. Den raskt stigende kontantstrømdet gjorde det mulig for selskapet å øke sin distribusjon til investorer med 22% i fjor, som fortsatt dekket av en komfortabel 1, 33 ganger i fjerde kvartal.

Selskapet satte scenen for den sterke viser i slutten av 2016 da den kjøpte en portefølje av 30 logistikkmidler fra morselskapet, raffinerte giganten Phillips 66

(NYSE: PSX)

. MLP betalte 1, 3 milliarder dollar for disse eiendelene, noe som genererer om lag 150 millioner dollar i årlig inntjening. Phillips 66 Partners fulgte opp med et enda større kjøp i fjor, og brukte 2, 4 milliarder dollar til å kjøpe to eiendeler fra Phillips 66, inkludert 25% eierandel i den kontroversielle Bakken Pipeline, som andre MLP Energy Transfer Partners

(NYSE: ETP)

endelig ferdigstilt i juni. Den siste avtalen vil legge til en nålflytende 270 millioner dollar til Phillip 66 Partners 'bunnlinje neste år.

Setter scenen for fremtidig vekst

Denne transaksjonen gir Phillips 66 Partners en klar synsfelt for å nå målet om å generere 1, 1 milliarder dollar i årslønnen innen utgangen av dette året. Det holder også selskapet i takt med sitt ambisiøse mål om å øke utbetalingen til en 30% sammensatt årlig vekst fra 2013 til 2018. Denne prognosen foreslår at Phillips 66 Partners 'utbetaling bør fortsette å stige i et høyt tempo i år, sannsynligvis ved rundt samme 5% kvartalspris har det økt fordelingen i løpet av det siste året.

Mens selskapets nåværende femårige plan slutter i år, er det verdt å påpeke at Phillips 66 Partners allerede har sin neste faser av vekst på linje. I stedet for å stole på dropdown-transaksjoner med sin overordnede, vil Phillips 66 Partners imidlertid bruke organiske ekspansjonsprosjekter som hovedbrensel for distribusjonsvekst. Totalt planlegger selskapet å investere $ 510 millioner i utvidelser i år.

Et av de bemerkelsesverdige vekstprosjektene er Bayou Bridge Pipeline, som Energy Transfer Partners er i ferd med å utvide. En annen viktig er Sand Hills Pipeline, som drives av DCP Midstream

(NYSE: DCP)

, en annen MLP kontrollert av Phillips 66. DCP Midstream nylig fullført en utvidelse av NPGs rørledning og hadde en annen på gang. Disse vekstprosjektene skal gå inn i tjeneste i andre halvår i år.

Phillips 66 Partners har også noen prosjekter lined up for 2019 og utover. En av de største er en investering på 200 millioner dollar for å bygge en enhet på en av Phillips 66s raffinaderier for å øke sin produksjon av høyereoktan gass. Selskapene forventer å fullføre dette prosjektet innen utgangen av neste år. I tillegg har DCP Midstream en annen utvidelse av Sand Hills i utvikling, som kunne gå inn i service i slutten av 2019 dersom partnerne går videre med prosjektet.

Disse ekspansjonsprosjektene skal gi Phillips 66 Partners med drivstoffet for å fortsette å øke utbetalingen i høy grad, i minst de neste par årene. Legg til potensialet til å fortsette å kjøpe midstream-eiendeler fra Phillips 66, samt fra tredjeparter, og selskapet har ingen mangel på vekstmuligheter fremover.

En god inntektsvekstbeholdning til en lavere pris

Phillips 66 Partners har levert høyoktant inntektsvekst til investorer de siste årene. Mens det nærmer seg slutten av den nåværende vekstplanen, har selskapet fortsatt mye igjen i tanken for å fortsette å presse utbetalingen sin høyere. Det som gjør at vekstinntektsstrømmen er enda mer overbevisende i disse dager er at Phillips 66 Partners verdsettelse har tatt en tommel sammen med markedet, noe som øker avkastningen til et enda mer attraktivt nivå for inntektsøkende.