Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

De 7 mest skattemessige statene

Anonim

Noen ganger virker det som at alt vi gjør er beskattet. Hvis vi ikke betaler skatt til den føderale regjeringen, betaler vi skatt til staten, fylket eller byen. Og mens det er naturlig å tro at lavere skatter alltid er bedre, kan vi ikke glemme at skatter generelt går mot viktige prosjekter som bygging av motorveier og finansiering av offentlige skoler.

Noen stater er ganske effektive i bruk av skatter, lader innbyggerne relativt lite, men likevel klarer å levere tjenester av høy kvalitet. Andre stater, dessverre, kreve høye avgifter, men tilbyr fortsatt et ganske dårlig servicenivå. Ideelt sett bør en stat kreve lav skatt, men gi et anstendig nivå av tjenester til sine innbyggere.

Du finner et utvalg av stater under som tilbyr enten ekstremt lave skattebyrder eller lave til moderate skatter kombinert med et høyt relative nivå på tjenester. De presenteres i ingen bestemt rekkefølge, da dine egne prioriteringer vil avgjøre hvilken stat som har den beste "avtalen" for deg.

Wyoming

År etter år, top of wide liste over lav-skatt stater i ulike undersøkelser. Wyoming tar ingen inntektsskatt til innbyggere - ikke engang selskaper. Den effektive eiendomsskattesatsen på 0, 61% er den syvende laveste i nasjonen, og gjennomsnittlig salg og avgift er en relativt lav 4, 65%. Og til tross for disse lave skattesatsene, gjør Wyoming en ganske god jobb med å tilby tjenester: Wallet Hubs nyeste studie på skattebetalers avkastning ROI rangert staten 17 i landet for kvaliteten på tjenestene.

Alaska

Alaska kan være den eneste staten i foreningen for å faktisk betale sine beboere for å bo der. Permanent Fondsutbytte distribuerer en årlig utbetaling til hver statlig person bosatt i staten; i 2016 mottok alaskanboere $ 1.022 hver. Det er ingen statlig inntektsskatt, og gjennomsnittlig salgs- og avgiftssats er 1, 65%. Og den effektive eiendomsskattesatsen er 1, 18%, og legger den midt i pakken i forhold til andre stater. Alaska mottok imidlertid laveste laveste score for kvaliteten på tjenestene i hele nasjonen. Tenk på det før du sier, "Yukon ho!"

Sør Dakota

South Dakota tar ingen statsskatt, og skattesatsene er ganske lave. Det er imidlertid en fangst: I motsetning til de fleste stater bruker South Dakota omsetningsavgift til mat og nonprescription-stoffer. Som et resultat er den effektive salgs- og avgiftssatsen en noe høy 5, 37%. Den effektive eiendomsskatten er 1, 32%, noe som er litt på høysiden (den 16. høyeste eiendomsskattesatsen i nasjonen). På den annen side, South Dakota også rangert 16 i kvaliteten på tjenestene. Faktisk er det nr. 1 i infrastruktur og forurensningstjenester (som inkluderer faktorer som veikkvalitet, gjennomsnittlig pendlingstid, vann- og luftkvalitet) og nr. 2 i helsetjenester. Kombinasjonen gjør South Dakota til et godt valg for høyinntektsskattydere.

Washington

Staten Washington (ikke å forveksle med Washington, DC) har ingen statlig inntektsskatt for enkeltpersoner eller for selskaper, men den har den høyeste effektive salgs- og avgiftssatsen i landet, på 8, 16%. Den effektive eiendomsskattesatsen på 1, 09% setter det i midten av pakken. Washington rangeres også i midten av pakken med hensyn til kvaliteten på tjenestene: Det er nr. 21 i hele landet, med moderate score i alle tjenestekategorier. Hvis du eier en liten bedrift som er innlemmet, kan Washington State spare deg for både personlig og forretningsskatt.

Norddakota

Nord-Dakotas statsskatteprosent varierer fra 1, 1% til 2, 9%, blant de laveste prisene i landet. Den effektive salget og aksjekvoten er relativt høy 5, 58%, mens effektiv eiendomsskatt er moderat 1, 11%. Gitt den relativt lave skatten, gir North Dakota et imponerende kaliber av tjenester: Staten er rangert som ninth i nasjonen totalt, med høy score i hver kategori unntatt utdanning (hvor den er rangert som 34.).

Florida

Innbyggerne i Florida betaler ingen statlig inntektsskatt, og mens effektive salgs- og avgiftssatser er en ganske høy 5, 45%, er effektiv eiendomsskatt en moderat 1, 06%. Staten er rangert som nr. 34 i kvaliteten på tjenestene, med lav rangering i styrken av økonomien (nr. 41 i nasjonen) og sikkerhet (nr. 39 i nasjonen), som drar ned sin samlede rangering. Men hvis disse tjenestene ikke har høy prioritet for deg, kan Florida tilby deg betydelige skattebesparelser i forhold til tjenestene.

New Hampshire

New Hampshire tar ikke opp lønnsskatt på lønn, men det gjør skatteinntekter fra utbytte og renter til en flat 5% rente. Den effektive salgs- og aksjekvotesavgiften er ekstremt lav 1, 65%, men eiendomsskatt er blant de høyeste i nasjonen: Den effektive eiendomsskattesatsen på 2, 15% er den tredje høyeste etter New Jersey og Illinois. Gitt sin moderate generelle skattesatser, gjør New Hampshire imidlertid svært godt med kvaliteten på tjenestene. Staten er rangert som femte i nasjonen for generelle tjenester, og den er rangert som nr. 3 for sikkerhet.

Så mange faktorer går inn i å bestemme en stats skattebyrde at bare å se på et sett med tall vil ikke gi deg hele bildet. Hvis du tenker på å flytte til en ny stat og ønsker å ta hensyn til skattesatser, bør du først vurdere det som er viktigst for deg - lav inntektsskatt, lav omsetningsavgift eller lav eiendomsskatt. Og ikke glem å se på kvaliteten på tjenestene staten gir. Det kan være verdt å betale litt mer for å gi barna dine gode skoler og hele familien med et trygt og sunt miljø.