Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

6 Finansielle planleggingstips for snart å være foreldre

Anonim

Å ha barn kan være livsforandrende på flere nivåer, inkludert en økonomisk. Hvis du utvider familien din, er det noen få penger-relaterte trekk å gjøre før babyen kommer.

1. Finn ut om du kan leve på en lønn

Det er ofte tilfelle at når to-inntektspar har en baby, velger en foreldre å bo hjemme hos barnet i flere år i stedet for å håndtere stresset og kostnaden som er barnepass. Og det er absolutt ingenting galt med å gå den ruten. Men før du gjør det, undersøk budsjettet ditt og sørg for at du har wiggle-rommet til å leve av en lønn i stedet for to. Husk at selv om du ikke betaler for barnepass, er det en rekke utgifter som du sannsynligvis vil pådra seg når babyen kommer, fra bleier til klær til medisinsk behandling, så knus disse tallene nøye før du tar den beslutningen.

2. Øk din nødsparing

Å bringe et barn inn i blandingen kan åpne døren til flere uplanlagte regninger, enten helsemessige eller på annen måte. Derfor er det greit å gi ditt beredskapsfond et løft før barnet er født. I det minste bør du ha nok penger til å dekke tre måneders levetid. Kanskje har du det i dag - men har du nok til å dekke hvilke tre måneders utgifter som vil medføre babyer (eller babyer)? Hvis ikke, er det på tide å kaste den sparekontoen før de nye regningene kommer inn.

3. Les opp om barnepasskostnadene

Du vil sannsynligvis ikke bli overrasket over å vite at barnepass er dyrt, men visste du at den gjennomsnittlige amerikanske familien bruker over $ 10 000 i året på heltidsomsorg? Og hvis du håper å ansette en barnepike, så du kan gå tilbake til jobb, gjør deg klar for denne: Den typiske barnepike kommandoen $ 556 i uken, noe som overskrider nesten $ 29 000 i året. Disse tallene er ikke ment å skremme deg, men fremhever betydningen av å vite hva slags utgifter du kommer inn på. På denne måten kan du planlegge for dem på forhånd, eller kanskje justere din karrierevei for en mer fleksibel tidsplan som reduserer behovet for heltidspleie.

4. Kontroller at helsepersonellene dine er dekket

Selv de sunneste nyfødte babyene trenger mye omsorg tidlig. Videre har barn generelt en tendens til å plukke opp bakterier og bli syk, noe som betyr at du trenger en helseplan som dekker de uunngåelige legebesøkene. Hvis du for øyeblikket er registrert for den billigste forsikringsplanen der ute, kan du revurdere det før du har barn. Selv om det kan komme med høyere premier, kan en bedre plan ende opp med å spare deg for penger når det gjelder sambetalte, fradragsberettigede og andre kostnader utenom lommen.

5. Opprett et høyskolefond

Det er ingen hemmelighet at høyskolen ikke er billig, og når prisene fortsetter å klatre, vil du kanskje få et hopp på å finansiere barnets utdanning - selv om det betyr å spare på college før barnet er født. Selvfølgelig, hvis du står bak på nødsparingsbesparelser eller ikke har mye wiggle-rom i budsjettet ditt, så må du takle dem som trykker på elementer før du bekymrer deg for en milepæl som er en god 18 år i arbeidet. Men hvis du har muligheten til å sette opp et høyskolefond, gjør det nå og begynn å bidra til å lette byrden senere.

6. Få livsforsikring

Du trenger ikke å være rik for å trenge livsforsikring; du trenger bare å ha noen som er avhengig av deg økonomisk for å garantere prisen på premiene dine. Og når du har en baby, blir livsforsikring en no-brainer. De gode nyhetene? Hvis du er relativt ung og helsen din er fantastisk, kan du få en respektabel mengde dekning til en rimelig premie. Det anslås at 75% av tusenårige foreldre for øyeblikket er uten livsforsikring, så vær ikke en av dem. Se gjennom dekningene dine, finn ut hva som er fornuftig for deg, og få den forsikringen lined up før bleieendringer og feedings tar over livet ditt.

Å få dine økonomiske forhold i orden er et viktig skritt å ta før du har en baby. Når barnet er født, kan du kysse din fritid farvel - så fokus på penger betyr nå, mens du ivrigt venter på det fantastiske lille tillegget.