Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

5 tegn Alibaba-gruppens beste dager er foran

Anonim

Det har vært et morsomt år å være en Alibaba-gruppe

(NYSE: BABA)

investor.

Den kinesiske e-handel titan aksjer har økt mer enn 90% hittil i 2017. Enda bedre, aksjen vises for enda større gevinster i årene som kommer.

Her er fem grunner til hvorfor.

1. Det er et sterkt spill på Kinas økonomiske vekst

Kinas sluttbrukermarked er den største i verden på mer enn $ 5 billioner. Alibaba dominerer dette enorme markedet med en estimert andel på 11%, basert på sine 547 milliarder dollar i brutto merchandise volum (mengden varer og tjenester kjøpt på plattformen eller GMV) i finanspolitikken 2017.

Men selv i sin nåværende størrelse fortsetter Kinas detaljhandel å vokse raskt. Landets totale detaljhandelsalg vil overstige 7 milliarder dollar innen 2020, ifølge forskningsbedrift eMarketer.

Dessuten noterte Alibabas viseformann Joe Tsai under selskapets resultat i fjor at e-handel - som utgjør om lag 80% av Alibabas inntekter - i dag kun utgjør 15% av Kinas totale detaljhandel. Så det er sannsynlig at, ettersom e-handel fortsetter å bli en større prosentandel av det totale detaljhandelsmarkedet, bør Alibabas vekst i betydelig grad overstige det som til og med er Kinas raskt voksende økonomi. Alibaba er tydeligvis enig; Selskapet tror det kan nesten doble sin GMV til $ 1 billioner ved finanspolitikken 2020.

2. Det er også et solidt spill på amerikansk e-handelsvekst

I tillegg til Kinas tøffe vekst, har Alibaba også nytte av økningen av e-handel her i USA. Faktisk, som kollegaen Anders Bylund forklarer, har du sannsynligvis allerede kjøpt ting via Alibabas e-handelsinfrastruktur uten å vite det når du handler på Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

.

Mange nettbutikkeiere kilder sine produkter fra kinesiske produsenter. Og det store flertallet av disse forbindelsene finner sted på Alibabas plattformer. Ofte trenger Amazon-butikkeiere ikke engang å ta vare på beholdningen. I stedet kan de sette opp et arrangement der produktene blir sendt direkte til Amazons oppfyllingssenter, og Amazon håndterer lagring, pakking og levering av ordrer. Dette er noen ganger referert til som Alibaba-til-Amazon arbitrage, da butikkeiere i hovedsak prøver å utnytte prisforskjellen mellom disse to markedsplassene. Det er en effektiv strategi for mange nettbutikker - og en som bidrar til å øke veksten av både Alibaba og Amazons tredjepartsnett.

3. Veksten er akselerert

Med disse kraftige vekstdrivere som utvider sin ekspansjon, er Alibabas vekst ikke bare sterk - den akselererer. Selskapets kjernevirksomhet økte med 58% året før i første kvartal, opp fra 47% i fjerde kvartal.

Tsai tilskrev selskapets suksess for Alibabas langsiktige investeringsstrategi:

Jeg ville at du skulle vite at disse eksepsjonelle resultatene ikke kom fra noe spesifikt vi gjorde i kvartalet. Grunnen til at vi kunne levere disse resultatene er at vi sådde frøene for mange år siden ved å investere i teknologi, investere i innovasjon, ved å investere i mennesker og ved å være modig med en visjon som ingen trodde var mulig. I dag er Alibaba økonomien selvforsterkende og den er like sterk som alltid.

Dette nivået av fremsyn og tålmodighet i forhold til vekstinvesteringene har tjent Alibaba godt, og det skal fortsette å bære frukt for aksjonærene i de kommende årene.

4. Aksjer er nær høyder

Kanskje ikke overraskende, handler Alibaba sine aksjer nær hele tiden. Men i stedet for å se dette som noe å være forsiktig med, bør investorer se dette som et annet tegn på at flere gode tider er foran.

Aksjer har en tendens til å treffe 52-ukers og heltidsnivåer for en grunn. Det signalerer vanligvis sterk operativ ytelse og spennende fremtidige vekstmuligheter - begge gjelder absolutt Alibaba.

I tillegg er en av mine kjernevirksomhetsprinsipper at vinnerne har en tendens til å fortsette å vinne, og at fortiden til suksess er en av de beste indikatorene for fremtidig suksess. Videre lærte jeg i løpet av min Motley-analytikertrening at det var en ting som var vanlig blant alle de best presterende aksjene: de slått stadig nye heltids-høyder. Så jeg ser Alibabas sterke aksjekursøkning som en positiv indikator på fremtidig suksess, i stedet for noe å frykte.

5. Verdsettelsen er fortsatt attraktiv

Selv etter sine utrolige gevinster så langt i år, ville jeg hevde at Alibabas lager fortsatt er en god avtale. Aksjer kan bli holdt for mindre enn 34 ganger analytikernes estimater for finanspolitikken 2018 (Alibaba nåværende regnskapsår). Med en prospektet langsiktig EPS-vekst på 33%, er Alibabas pris-til-fortjeneste-til-vekst eller PEG-forhold for tiden nær 1, 0-nivået som anses å være bargain territory. Dermed skal investorer som kjøper Alibaba aksjer i dag tjene godt i årene som kommer.