Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

5 påvist måter å øke pensjonsinntektene dine

Anonim

Å løpe ut av penger i pensjon er en stor bekymring, så mye at 60% av de eldre amerikanerne er mer bekymret for å bruke nesteggene sine enn om å dø faktisk. Hvis du er nervøs for å ha nok penger i pensjonisttilværelse, i stedet for å stresse det, ta tiltak for å øke inntektene mens du fortsatt kan. Her er noen effektive måter å gjøre det på.

1. Dra fordel av innhente bidrag i IRA eller 401 (k)

En fordel ved å være 50 år eller eldre, er å få mer plass fra IRS for å finansiere pensjonsplanen din. For tiden får arbeidere 50 og over en $ 1000 IRA-opphør og en $ 6000 401 (k) innhente, hvorav hver av dem kan føre til en betydelig økning i total besparelse. (Disse oppfølgingene, husk, kommer i tillegg til standardsparingsgrensene for disse kontoene, som for tiden er $ 5 500 for den tidligere og $ 18 500 for sistnevnte.)

La oss nå forestille deg at du er 52 år gammel og ønsker å trekke seg tilbake på 67. Hvis du skulle øke IRA-bidragene dine med $ 1000 i året i løpet av de neste tiåret og et halvt, ville du legge til $ 25.000 på nestegget ditt hvis investeringene dine var genererer en gjennomsnittlig årlig 7% avkastning i løpet av den tiden. I mellomtiden, hvis du skulle øke dine 401 (k) bidrag med $ 6000 i året over det samme vinduet, vil du ende opp med $ 151.000 ekstra, forutsatt at samme 7% avkastning.

2. Sosialsikkerhetsfilen så sent som mulig

Selv om dine sosiale trygghetsfordeler selv beregnes ut fra de 35 største inntektene dine, kan alderen du legger inn for disse fordelene føre til at de går opp, går ned eller forblir de samme. Hvis du legger inn din full pensjonsalder (som, avhengig av året du ble født, er enten 66, 67 eller 66 og et visst antall måneder), får du den nøyaktige månedsfordelen din inntektsfortegnelse gir deg rett til. Men hvis du forsinker fordelene forbi full pensjonsalder, vil du automatisk øke dem med 8% i året fram til du blir 70.

La oss si at du har rett til en full månedlig fordel på $ 1600 i alderen 67 år. Hvis du venter til du slår 70 til fil, øker du hver betaling du får til $ 1, 984. Alt fortalt, vil du ha en ekstra $ 4.600 per år fra Social Security kommer veien.

3. Last opp på utbyttebetalende aksjer

Ikke alle aksjer tilbyr utbytte, og de som ikke vil ikke betale deg noen penger mens du holder dem. På den annen side, når du fyller porteføljen med utbyttebeholdninger, har du kvartalsbetalinger for å se frem til det som kan legge til pensjonsinntektene dine. En annen fordel ved å holde utbyttebeholdninger er at selv når aksjemarkedet på en hel del går dårligere, vil du generelt fortsette å se at disse utbyttene treffer kontoen din, og dermed gi deg inntekt på et tidspunkt da du ellers kanskje blir tvunget til å selge investeringer på et tap for å holde tritt med regningene dine.

4. Kjøp obligasjoner

Som utbytteaksjer gir obligasjoner fordelene med konsekvente utbetalinger (om enn halvårlige) som kan tjene som en kritisk inntektskilde senere i livet. Og fordi obligasjoner selv anses mindre risikofylte enn aksjer, er de en passende investering for eldre. Bedre enn, vurder å laste opp på kommunale obligasjoner. På denne måten unngår du automatisk føderale skatter på rentebetalinger, og hvis du kjøper kommunale obligasjoner utstedt av hjemstaten din, blir du også fritatt for statlige og lokale skatter.

5. Endre boligforholdet ditt

Akkurat som boliger er folks største månedlige utgift i deres pre-retirement år, så kan det forbli din største løpende utgift når karrieren din slutter. Som sådan kan senking av utgiften gi en betydelig sum penger tilbake i lommen når du er eldre.

Det er et par alternativer du kan vurdere. Først kan du velge å redusere til et mindre hjem - en som er mindre kostbar å varme, kjøle og vedlikeholde. Eller du kan flytte til en billigere del av landet - hvor som helst hvor eiendomsskatt ikke er så høyt, for eksempel. Å gå fra å være eier til leietaker kan også spare penger, spesielt hvis hjemmet ditt er eldre og trenger mange reparasjoner, så det lønner seg å se på de ulike måtene du kan få boligkostnadene til å krympe.

Å løpe ut av penger i pensjon er en risiko du ikke har råd til å ta. Følg disse tipsene, og du har mindre å bekymre deg for når de gyldne årene ruller rundt.