Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

4 Viktige ting du må vite om arvet 401 (k) s

Anonim

Hvis du bare har arvet en 401 (k) fra en avdøde slektning, kan du ikke vite hvordan du skal fortsette. Du kan kanskje forlate pengene der den er, men dette er ikke alltid en smart beslutning.

Verre selv: Hvis du ikke forstår hvordan pengene blir beskattet, kan du ende opp med å miste en større andel av arven din til regjeringen enn du trengte. Her er fire ting du trenger å vite om arvet 401 (k) s hvis du er den navngitte støttemottakeren.

1. Hvordan mottakerne er valgt

Etter lov er din ektefelle utpekt som din 401 (k) mottaker, med mindre han eller hun allerede er avdøde eller signerer et frafall som gir opp sin rett til pengene. Deretter kan du legge pengene til et annet familiemedlem, en venn eller en gruppe du vil. Det er viktig å holde mottakerne oppdatert fordi hvis ingen overlevende begunstigede blir oppført når du dør, vil pengene gå til din eiendom i stedet, noe som kan begrense hvordan arvinger kan ta utdelinger. For eksempel kan planen kreve arvinger til boet for å trekke pengene inn i en engangsbeløp, noe som tvinger dem til å betale skatt på hele beløpet i ett år, enten de vil eller ikke.

2. Ektefeller kan rulle over midler til egne kontoer

Overlevende ektefeller har de samme fordelingsalternativene som ikke-ektefellesskapsmottakere (mer på de nedenfor), men de har også mulighet til å rulle over midlene til egen IRA. Hovedårsaken til at folk velger å gjøre dette, er at de kan forsinke nødvendige minimumsfordeler (RMD). Dette er obligatoriske tilbaketrekk fra alle pensjonsregnskap bortsett fra Roth IRA som regjeringen tvinger personer 70 1/2 og over for å ta for å sikre at den får sin skatteskjæring. Du kan trekke ut mer enn dette beløpet per år hvis du vil, men hvis du trekker mindre, betaler du en 50% straff på beløpet du burde ha trukket tilbake. RMDs er bestemt av verdien av kontoen og alderen til kontoinnehaveren.

Hvis du ikke ruller over 401 (k) til en IRA i eget navn, må du begynne å ta RMDs når din ektefelle ville ha blitt 70 1/2, eller hvis han eller hun allerede var 70 1/2 eller eldre, må du fortsette å ta utdelinger basert på alderen din ektefelle ville ha vært i det året. Du kan finne ut hvor mye du trenger å trekke tilbake ved hjelp av dette bordet. Bare del den totale verdien av kontoen av fordelingsperioden for alderen din ektefelle ville være i dag hvis han eller hun fortsatt var i live.

Problemet med denne tilnærmingen er at RMD-ene kan tvinge deg til å ta ut mer penger enn du vil, og muligens presse deg inn i en høyere inntektsskatt, hvor du vil miste mer av arven din til regjeringen. Mens du ikke kan utsette RMDs for alltid, kan du utsette dem ved å overføre pengene fra din avdøde ektefelles 401 (k) til en IRA i ditt eget navn. Deretter trenger du ikke ta noen RMD før du når 70 1/2. Du trenger heller ikke å betale noen skatter på pengene før du trekker den inn i din egen pensjon. Selvfølgelig, hvis din avdøde ektefelle var yngre enn deg, kan du være bedre å ikke rulle over 401 (k) fordi da kan du forsinke RMDs til din ektefelle ville ha blitt 70 1/2.

Ulempen med å rulle over en arvet 401 (k) til en IRA er at hvis du er under 59 1/2, kan du ikke røre pengene når du har rullet den over uten å pådra deg en 10% tidlig tilbaketrekningsstraff, med mindre det er av kvalifisert grunn. Så hvis du trenger midler nå, er du bedre i å gå med en av de andre metodene nedenfor.

3. Du kan rulle pengene inn i en arvet IRA

Det mest populære alternativet for ikke-ektefelle begunstigede er å rulle pengene inn i en arvet IRA. Hvis det er flere mottakere, kan hver ha sin egen arvede IRA med en andel av pengene. Dette er en ny konto satt opp i eget navn, slik at du kan utpekte mottakere av dine egne. I motsetning til vanlige IRAer, kan du imidlertid ta utdelinger fra denne kontoen når du er under alderen 59 1/2 uten å pådra en 10% tidlig tilbaketaksstraff. Men du må fortsatt betale inntektsskatt på pengene, med mindre det kommer fra en Roth 401 (k).

Du kan ta fordelingene dine på en av tre måter: Trekke alt på en gang, spre uttakene over fem år, eller ta RMDs basert på din egen forventede levetid. Dette siste alternativet er det mest populære fordi det gjør at du kan spre skattene ut over mange år, i stedet for å betale for alt på ett år. I tillegg tillater det penger å forbli i IRA lenger og fortsette å vokse.

Din RMD for en arvet IRA eller 401 (k) er basert på IRS Single Life Expectancy Table. Du ser opp din alder og levetidsfaktoren forbundet med den. Deretter deler du den totale verdien av kontoen med dette nummeret. Så hvis du er 35 og kontoen du arver er verdt $ 100.000, ville du se på bordet og finne ut at levetidsfaktoren for alder 35 er 48, 5. Så du vil dele $ 100, 000 med 48, 5 og ende opp med $ 2, 061.86. Dette er minimumsbeløpet du måtte trekke tilbake i år for å unngå straffer. Neste år, ville du gjøre det samme, men denne gangen med levetidsfaktoren for alder 36.

4. Du kan kanskje forlate pengene der den er

Mens den enkleste tingen å gjøre når du arver 401 (k) er å forlate den der den er, er dette sjelden den smarteste avgjørelsen.

For en, hvis du forlater 401 (k) der den er, må du ta RMDs basert på den opprinnelige eierens forventede levetid dersom du ikke trekker pengene inn i engangsbeløp eller innen fem år. Du får heller ikke velge dine egne mottakere for pengene når du forlater det. Hvis du skulle dø uventet, ville de pengene gå til din eiendom.

Det er også verdt å merke seg at avhengig av 401 (k) planen, kan du ikke få lov til å forlate pengene der den er. Den avdøde arbeidsgiver vil også få et tegn på hvordan pengene håndteres, og noen kan kreve at pengene fordeles i en engangsbeløp eller ved utgangen av det femte året etter ansattes død. Se etter reglene for den avdødees 401 (k) plan for å se om det er noen begrensninger på hvordan du kan ta fordelingene før du bestemmer deg for en uttaksstrategi.

Men du velger å håndtere din arvelige 401 (k), det er viktig å sørge for at du forstår skatteimplikasjonene av avgjørelsen din slik at du ikke har noen ubehagelige overraskelser, kommer skattetid.