Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Warren Buffett Aksjer å kjøpe i mars

Anonim

Warren Buffett har hjulpet å styre Berkshire Hathaway til gevinster på mer enn 2 millioner prosent de siste 54 årene, bra for en gjennomsnittlig årlig vekst på rundt 20% på tvers av strekningen - en svimlende avkastning som grovt fordoblet markedets årlige gevinster.

Den slags ytelse gjør det enkelt å være en fan av Buffett. Og det antyder også at det er verdt å overvåke Berkshires lagerbeholdninger med et øye for når det er verdt å investere muligheter. Denne måneden, Apple

(NASDAQ: AAPL)

, Bank of America

(NYSE: BAC)

, og Costco

(NASDAQ: COST)

ser ut som smart kjøper.

eple

Til tross for å ha kjent kjennskap til teknologisektoren, begynte Buffett å kjøpe Apple i 2016 og fortsatte med et trykk som gjorde det til Berkshire største aksjeinnehaver langt. Det har siden vært noen få støt i veien.

Ifølge en talt av Motley-kollegaen Matthew Frankel handlet Berkshires samlede Apple-investering ned rundt 21 milliarder dollar tidlig i januar. Aksjen har senere sett noe utvinning, og Buffetts berømte langsiktige tilnærming til investering betyr at han sannsynligvis ikke miste mye søvn over volatiliteten. Men retail investorer har fortsatt en sjanse til å bygge en posisjon i Apple til priser som slår gjennomsnittet betalt av Omaha Omaha og hans investeringsfirma.

Apple aksjemarkedet tok et slag da det bredere markedet utgjorde avhenger i slutten av 2018, og salget for selskapets iPhone kom i betydelig under de opprinnelige forventningene, hovedsakelig på grunn av et bratt salgsfall i det kinesiske markedet.

Buffett har bemerket styrken til Apples maskinvaremerket som en verdig grunn til å eie aksjen, men mye av hans bullish oppgave har alltid dreid seg om det imponerende programvareøkosystemet som selskapet har bygget - og potensialet til å utnytte denne fordelen med nye tjenester . Det er fortsatt betydelig fart og plass til vekst i programvare og tjenester. Og det er veier til langsiktig vekst i maskinvare, da Apple implementerer mer omfattende funksjonoppgraderinger med fremtidige iPhones og skyver inn i kategorier som wearables og smart-home og andre Internett-ting-enheter.

Det er også selskapets stigende utbytteprofil å like. Berkshire selv har valgt ikke å betale et utbytte, og bruker i stedet sin enorme pengestabel for å målrette oppkjøp og investeringer i en rekke bransjer og felt. Men Buffett er kjent som en fan av aksjer som returnerer penger til aksjonærene. Apple har rammet opp sitt utbytte de siste årene, og har omtrent doblet utbetalingen sin siden 2012. Og det ser ut til at selskapet vil fortsette å kutte sjekker til aksjonærene ettersom det beveger seg gjennom overgangen til å bli en mer programvarefokusert bedrift.

Til tross for noen siste stumbles for iPhone, er Apple-aksjen verdt trading på omtrent 15 ganger i år forventet inntjening.

Ta en titt på de siste inntjeningsanropene for Apple, Bank of America og Costco.

Bank of America

Buffett er stor på bankbeholdninger - med halvparten av Berkshires 10 største beholdninger etter vekt med en betydelig bankkomponent. Bank of America er Berkshires topphold i verdensrommet og den nest største beholdningen.

Det er også USAs nest største bank når det gjelder eiendeler, og det har vært å bruke sine skalavurderinger og gjennomføre interne tiltak for å redusere utgifter og forbedre marginer. Selskapet har også gjort betydelige framskritt i å styrke sine online-tjenester. Disse trinnene har hjulpet selskapet med å redusere effektivitetsforholdet - et mål på bankens driftskostnader mot nettoinntektene - og komme tilbake til vanlig lønnsomhet.

Buffett helles i Bank of America-aksjen i kølvandet på finanskrisen, fanger aksjer på et relativt lavt nivå og ser sterk avkastning i påfølgende år. Noen stigmaer fra finanskrisen omgir fortsatt selskapet, og kanskje ikke helt uten grunn - som avskrivninger, bøter og rettslige utgifter som følge av ulykken, kan ha kostet den om lag 190 milliarder dollar. Men selskapet ser ut til å ha gjort en prisgunstig jobboppbygging og restrukturering for å redusere risikoen blant volatiliteten og for bedre å betjene sine kunder.

Selskapet er tilbake for å levere 10% avkastning på egenkapital og 1% avkastning på eiendeler, og det forventer å gjenta 58% effektivitetsgrad i fjor i 2019 og 2020. Bank of America-aksjen gir omtrent 2%, og selskapet har fem -årsstraff av utbetalingsvekst. Selv etter store gevinster de siste årene har selskapets aksjer fortsatt et anstendig avkastning og ser ikke uoverkommelig handel på rundt 11 ganger etterfølgende inntjening og 10 ganger årets anslag.

Costco

Lager i brick-and-mortar-detaljhandel har generelt vært litt av et rystende prospekt i løpet av den pågående økningen av e-handel, men det betyr ikke at det ikke har vært standouts. De selskapene som har klart å trives til tross for nettbutikkpresset, kan ha fordeler som gjør at de fortsetter å levere sterk ytelse. Og Costco ser sikkert ut til å være på rett spor.

Dens bulk-sentrert medlemskapstjeneste har vært - og vil trolig fortsette å være - immun mot e-handelspress fordi det tillater selskapet å tilby verdipapirer som er vanskelige å slå selv for nettbutikker. Det er fortsatt betydelig vekstmulighet, da den utvider sine egne merkevaretilbud i hvitevarer, møbler og andre kategorier.

Costcos utbytte fortjener også litt oppmerksomhet. Mens avkastningen på 1, 1% kanskje ikke ser ut som mye, er inntektsprofilen mer attraktiv enn et første blikk kan tyde på. Selskapet har en 15-års historie med årlig utbetalingsvekst, og har økt sin årlige utbetaling i overkant av 60% de siste fem årene - og det regner ikke med de store spesielle utbyttene den betalte i 2013, 2015 og 2017.

Med selskapets utbytteforhold som sitter på omtrent en tredjedel av etterfølgende inntjening og en tredjedel av den frie kontantstrømmen, har varehusgiganten fortsatt god plass til å fortsette å øke sin årlige utbetaling selv om det neste spesielle utbytte er en vei.

Det er spesielt sant fordi utsiktene i kontantgenerering er lyse. Dette er en virksomhet med en forsvarsmølle, et raskt voksende utbytte og en sterk merkevare, og det har en solid og langsiktig utøvende virksomhet.