Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Verdivarer for konservative investorer

Anonim

Å investere dine hardt opptjente penger kan være en skummelt ting. Tross alt er det ingen garanti for at pengene du legger inn i en aksje, vil gi deg en fin avkastning. Men det er gode selskaper der ute som er verdt å vurdere, og du trenger ikke å finne flygende flyktige aksjer for å se en god utbetaling.

Hvis du leter etter konservative investeringer - det er også overlegen avtaler akkurat nå - så vurder Michaels Companies

(NASDAQ: MIK)

, The Walt Disney Co.

(NYSE: DIS)

, og AT & T

(NYSE: T)

.

Hvordan vinne ved tradisjonell detaljhandel i en digital verden

Anders Bylund (Michael's): I en verden der Amazon.com og andre nettbutikker ødelegger den tradisjonelle amerikanske shoppingverdenen, har kunst og håndverkleverandør Michael funnet en måte å trives i stripmallet. Du kommer bare ikke nærmere konservative verdier enn det.

I løpet av de tre siste årene økte Michaels topplinje med 10%, mens gratis kontantstrømmer økte med 41%. Driftsmarginene har stabilisert seg nær 14% - et nivå de fleste store butikkhandlere kan bare drømme om. Selv mektig Amazon går langt nærmere breakeven-linjen når det gjelder driftsresultat, 2% siste lesing.

Alle disse bransjebaserte resultatene stammer fra solid styring under ett ledende prinsipp: Kunst og håndverk er en så praktisk opplevelse at nettbasert salg ikke kan erstatte butikkopplevelsen.

Slik ser president og CEO Michael Rubin Michaels unike markedsposisjon: "Vi fortsetter å tro at det er svært lite sannsynlig at e-handel vil vokse til å være en tosifret inntrenging av salg i denne kanalen som det er for mange andre detaljhandelsformater, Sier Rubin i en nylig inntjeningsanrop. "Produktets taktile karakter, den generelle mangelen på nasjonale merkevarer og et lavt gjennomsnittlig prispunkt gjør denne kanalen mindre attraktiv for ren-play-nettplattformer."

Michael har en sunn salgsoperasjon mot alle odds, men investorene har ikke hentet seg på denne unike verdiskaperen ennå. Aksjene handler kun 14 ganger etterfølgende inntjening og 11 ganger fremtidsoverslag, mens de øker inntjeningen med et gjennomsnittlig årlig klips på 19%.

Det er en stjele i boken min, og Michael gjør alt sammen med en ekstremt tradisjonell forretningsmodell.

Huset som Mickey Mouse bygget

Chuck Saletta (Disney): Disney er et av verdens største media- og underholdningsfirmaer og har bevist seg i stand til å konkurrere og blomstre over flere tiår med industriendringer. Dens nåværende oppkjøpssøk legger til andre store avtaler som Star Wars, Marvel og Pixar for å vise frem sin evne til å kapitalisere på viktige trender, selv om den ikke oppfinner dem. Den fleksibiliteten hjelper Disney til å tilpasse seg og fortsette å vokse over tid.

Imponerende for et selskap med en slik vilje til å erverve andre virksomheter, har Disney ikke overlevert sin balanse. Dens egenkapitalandel er under 0, 6, og den bærer rundt 4 milliarder kroner i kontanter på balansen, noe som skal hjelpe konservative investorer til å sove om natten. I tillegg, mens Disney belønner sine aksjonærer med utbytte, er utbetalingsforholdet kun rundt 28% av inntektene, og det gir stor fleksibilitet til å håndtere kurvekuler som økonomien kan kaste seg.

Som om det ikke var nok, kunne verdsøkere selv finne Disney tilgjengelig til en anstendig verdi i forhold til sine prospekter. Selskapet handler på rundt 16 ganger sin forventede fremtidige inntjening, og disse inntektene forventes å vokse med over 8% årlig i løpet av de neste fem eller så årene. Det end-to-end-bildet gjør Disney til et anstendig alternativ for et verdipapir for konservative investorer å vurdere.

En jevn telekom med en lys fremtid

Chris Neiger (AT & T): Trådløs industri ser mye konkurranse akkurat nå. T-Mobiles oppgang mot både Verizon og AT & T har tvunget landets to største trådløse tilbydere til å se andre steder for ny omsetningsvekst. Spesielt har AT & T sine severdigheter på å bli et innholdsstyrke i de kommende årene.

Jeg snakker selvfølgelig om AT & Ts bud om å kjøpe Time Warner . Avtalen står fremdeles mot pushback fra regjeringen, men hvis det går gjennom, vil AT & T eie kanaler som TNT, TBS, HBO og Warner Bros. filmstudier. AT & T har innsett at å tilby trådløs service ikke er nok lenger og har smart forfulgt å eie innholdet som folk bruker.

Hvis du er bekymret for Time Warner-avtalen som faller gjennom, så vurder at AT & T fortsatt gjør en god jobb med å bygge opp sitt DirecTV- selskap, og lagt til 300 000 nettabonnenter i det siste kvartalet. Selskapets vekst fra DirecTV-virksomheten og den fortsatte styrken fra sin trådløse tjenestervirksomhet (det legger til 3 millioner trådløse abonnenter i det siste kvartalet) er fortsatt nok til å holde selskapet på gang selv om Time Warner-avtalen ikke kommer til å passere.

Ja, AT & T har tatt noen treff på det siste. Selskapets aksjekurs sluttet nesten 9% i 2017. Men AT & T ville ikke være verdipapir hvis investorene presset aksjekursen opp, nå ville det? Mangelen på entusiasme som kommer fra Wall Street betyr at AT & Ts aksjer handler med bare 12, 5 ganger selskapets fremtidige inntjening - et klart prute i teknologibransjen.

Konservative investorer bør også være glade for å vite at AT & T har 33 års påfølgende utbytte øker og betaler et svært sjenerøst 5, 3% utbytteutbytte. Det burde tilby god stabilitet til porteføljen din, særlig ettersom selskapet fortsetter å bygge ut innholds tilbudene.