Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Verdivarer for konservative investorer

Anonim

Leter du etter aksjemarkedsfester som ikke holder deg oppe om natten med sine massive daglige svinger? Du har kommet til rett sted.

Vi spurte tre Motley forfattere for å nevne et verdipapir de tror skulle appellere til konservative investorer, og de valgte CVS Health

(NYSE: CVS)

, Dicks sportsutstyr

(NYSE: DKS)

, og Berkshire Hathaway

(NYSE: BRK-A)

(NYSE: BRK-B)

.

Et sunt spill på demografi

Kristine Harjes (CVS Health): De fleste kjenner CVS Health for sitt nettverk av detaljhandelapotek. Med nesten 10 000 steder, inkludert apotek innen Target-butikker, er CVS et sted å hente resepter og kjøpe over-the-counter helseprodukter. I tillegg, med lanseringen av klinikkene i butikken, kalt Minute Clinics, håndterer CVS mer grunnleggende helsetjenesterbehov for sine kunder enn noensinne.

Den virkelige driveren bak CVS 'forretning er imidlertid apotekets fordelerforvalter (PBM) segment. PBMer forhandler mellom betalere og beslutningstakere av narkotika for å bringe prisene ned, og de tar en liten del av besparelsene som deres belønning. CVS er en av USAs største PBMer - og i denne bransjen (som i mange andre) gir størrelsen viktig forhandlinger om innflytelse. I mellomtiden viser en klientretensjonsgrad på rundt 97% at den også holder kundene fornøyde.

Ifølge administrerende direktør Larry Merlo vil 2017 være "et gjenoppbyggingsår", og aksjeprisen har blitt deprimert tilsvarende. Konkurransen er på plass mellom CVS og den andre tungvekten i forhandlingsplassen for apotek, Walgreens Boots Alliance, som stjal to store kundekontoer som representerer rundt 40 millioner resepter i fjor.

På lang sikt har CVS en stor svingvind i Amerika, som bare vil øke etterspørselen etter sine tjenester. CVS Health forventes å se årlig inntjeningsvekst i to siffer i løpet av de neste fem årene, og aksjer handler for under 17 ganger etterfølgende inntjening og mindre enn 14 ganger fremtidsinntekter. Kombiner det med en utbyttesats på 2, 5% og et sjenerøst aksjekjøpsprogram, og du har en lovende verdi lager for investorer som er villige til å vente på dette gjenoppbyggingsåret.

Den store som ikke kommer til å falle

Rich Duprey (Dick's Sporting Goods): Shakeout fortsatt i gang i idrettsbransjen har bare gjort gigantiske Dick's Sporting Goods større. Som en bølge av konsolidering vasker over nisje, har selskapet sementert sin ledende posisjon.

I løpet av de siste årene har en rekke sportskjeder blitt presset til konkurs av forbrukerne som skifter forbrukerne. Blant de falt var Eastern Mountain Sports, Sports Chalet, City Sports, og selvfølgelig Sports Authority. Nylig gikk Gander Mountain og MC Sports også, også nisjespillere som Golfsmith og Total Hockey. Cabela

(NYSE: CAB)

forblir i en vanskelig situasjon, men håper at oppkjøpet av det private Bass Pro Butikker får antitrustgodkjennelse.

Midt i all den uroen står Dick høy, og er fortsatt en av de relativt få steinene og murbrukene som faktisk utvider sitt fotavtrykk, med planer om å åpne 43 nye butikker i år.

Sammen med det ser Dick nye muligheter for vekst. Golf Galaxy-merkevaren åpner nye butikker i tidligere Golfsmith-steder, og forhandleren selv forgrener seg til klær, og introduserer sin egen nye klærlinje Second Skin som vil konkurrere direkte med Under Armor's varer. Tatt i betraktning at klærlinjen snart vil bli solgt i Dicks butikker rett ved siden av konkurrentens tråder - og til et mye lavere prispunkt - ser dette ut som en relativt lav risiko forgang til nytt territorium for selskapet.

Dicks lagerhandler for mindre 20 ganger inntjening, og bare en brøkdel av salget. Og mens det årlige utbyttet på 0, 68 dollar per aksje som gir 1, 3 prosent, ikke er en låvebrenner, forblir forhandleren et solidt valg priset nesten 20 prosent under sine siste høyder. Samlet sett er det en god verdi investering for investorer med mer konservative portefølje ambisjoner.

Huset som Buffett bygde

Brian Feroldi ( Berkshire Hathaway ) : Den nylige markedet rally har forårsaket verdivurderinger å strekke over hele linja. Det gjør det vanskeligere og vanskeligere for verdifall investorer å finne steder å sette penger på jobb. Men selv nå tror jeg at selv konservative investorer kan finne grunner til å tro at Berkshire Hathaway's lager fortsatt har potensial.

Det er ikke lett å beskrive hva Berkshire Hathaway gjør i bare noen få setninger. Denne megakonglomeratet gjør sine penger fra å eie et mangfoldig sett med virksomheter som inkluderer Borshiems Fine Jewelry, Duracell, Fruit of the Loom, GEICO, Railroad Giant Burlington Northern Santa Fe, See's Candies, Benjamin Moore, Nebraska Furniture Mart, og mer. Når de kombineres, lar disse selskapene Berkshire trekke inn mer enn 223 milliarder dollar i totalt salg i fjor og dreie ut mer enn 24 milliarder dollar i total fortjeneste. I tillegg har Berkshire betydelige stillinger i flere dusin børsnoterte selskaper som Coca-Cola, American Express, Wells Fargo og Apple .

Mens verdsettelse av alle Berkshires individuelle virksomheter og lagerbeholdninger vil vise seg å være en monumental oppgave, bruker Buffett seg en enkel metrisk som kalles pris-til-bok-forholdet for å få en grov ide om hvor mye hans selskap er verdt. Buffett har rutinemessig uttalt at Berkshire ville gjerne kjøpe tilbake egen aksje for mindre enn 1, 2 ganger bokført verdi, noe som tyder på at han mener Berkshires egenverdi er meningsfullt høyere enn tallet.

For tiden kan Berkshire's aksje kjøpes for like under 1, 4 ganger bokført verdi. Mens det ikke er det skrikende kjøpet det var i fjor, tror jeg fortsatt at dagens verdsettelse sannsynligvis representerer en rabatt på hva Buffet mener at selskapet er verdt. Hvis sant, gjør det akkurat nå en flott tid å vurdere å plukke opp noen få aksjer.