Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Verdivarer for konservative investorer

Anonim

Investorer som ikke ønsker å ta mye risiko og fortsatt vil ha noe av oppsiden på aksjemarkedet, kan ha det vanskelig å finne verdi i selskapene som lager nyheter hver dag. Men det er noen gode verdier tilgjengelig uten å ta mye risiko.

Vi spurte tre av våre investorer for verdipapirer uten mye risiko, og Kelly Services, Inc.

(NASDAQ: KELYA)

, Toronto-Dominion Bank

(NYSE: TD)

, og AT & T Inc.

(NYSE: T)

var deres toppvalg.

Invester i den nye (arbeid) økonomien

Rich Smith : (Kelly Services): Det er mye å ikke like om økonomien i det 21. århundre - pensjonene forsvinner, jobber er mindre permanente, og midlertidig eller "gig" -arbeid blir normen. En ting å like om det 21. århundre, er imidlertid at takket være aksjemarkedet er det mange måter å investere i den skiftende økonomien - og dra nytte av det.

I arbeidsverdenen ser det selvsagt til å bevege seg mot temp- og kontraktsarbeid, noe som gjør midlertidige bemanningsbyråer et logisk sted for konservative investorer å lete etter gode kjøp. Jeg tror Kelly Services

(NASDAQ: KELYA)

bare kan være en slik handel.

Admittedly, midlertidig bemanning er ikke et "sexy" område å investere i. Den gode nyheten er imidlertid at fordi det ikke er sexy, blir det ikke mye oppmerksomhet på Wall Street, og det har en tendens til å holde forventninger og priser, lav. Begge er plusser for konservative investorer.

Prissatt på bare 7, 2 ganger etterfølgende inntjening, er Kelly Services utvilsomt en "billig" investering. Hele selskapet er verdsatt til ikke mer enn $ 860 millioner. Og konservativt kjøre Kelly har penger på sin balanse, men ingen gjeld - gjør bedriftenes verdi en enda billigere $ 810 millioner.

Analytikere betaler ikke mye oppmerksomhet til Kelly, noe som gjør langsiktige vekstestimater vanskelig å komme med. De analytikerne som følger Kelly, skjønner imidlertid at fortjenesten vokser fra $ 1, 56 per aksje i fjor til ca 1, 87 dollar per aksje i 2018 - en fin, konservativt pacet 10% vekst som jeg tror par godt med en sub-10 P / E forhold. Kast et beskjedent 1, 3% utbytteutbytte for en kicker, og Kelly Services lager vil ikke sette verden i brann - men det er billig, trygt og sannsynlig å gi konservative investorer med avkastning ganske pent.

Se nord for stor verdi

Dan Caplinger ( Toronto-Dominion ): Banksektoren i USA har hatt ekstraordinære gevinster de siste månedene. Investorer har reagert positivt på ideen om at stigende renter fra Federal Reserve vil føre til økende rentekurver som igjen skal bidra til å øke netto rentemarginstallene for store finansinstitusjoner. Men nord for grensen har Canadas Toronto-Dominion Bank ikke sett den samme spenningen, til tross for utbyttet på 3, 3% og dagens inntjening flere enn under 13.

Konservative investorer kan sette pris på hvordan kanadiske banker som Toronto-Dominion forvitret finanskrisen, med langt mindre drama enn deres amerikanske kolleger led. Til tross for noen bekymringer om potensiell overoppheting i det canadiske boligmarkedet har Toronto-Dominion gjort en god jobb med å beskytte seg mot potensielle systemiske trusler mens du fortsatt utnytter mulighetene for å øke sin virksomhet.

Samtidig har Toronto-Dominion gjennom sin TD Bank-enhet i USA eksponering mot den amerikanske banksektoren; Enheten har laget innløp regionalt i nordøst og har forsøkt å utvide selektivt. Hvis du vil ha en konservativt løpende bank med Nord-Amerika, så har Toronto-Dominion mye på det, og det kan være akkurat den aksjen du leter etter.

Utbytte og vekst på AT & T

Travis Hoium (AT & T): Mobiltelefonregninger er et av områdene folk ikke synes villige til å kutte inn, uansett hvor svak økonomien blir. Og med bare fire store mobiltelefon selskaper, og to med klare premieposisjoner og dekningsledninger over konkurransen ( Verizon og AT & T), er dette et område som konservative investorer kan stole på for langsiktig fortjeneste. Det gjør AT & T og dens 5, 1% utbytte gir et godt kjøp i dag.

Ikke bare er mobiltelefonnettverk store kontantgeneratorer i dag, fremtiden ser også lyse ut for AT & T. Det kjøper Time Warner å skaffe seg en av de beste videoinnholdsbiblioteker og -studioer i virksomheten, noe som gir selskapet en sti fremover for å selge streamingtjenester, som kan kombineres med mobiltjeneste, bredbånd eller til og med DirecTV-pakker. Siden flere enheter går trådløst og flere kunder vender seg til streaming, er AT & T godt posisjonert for vekst.

Det er ikke bare AT & T som bygger fremtiden, det er et av lederne som bygger 5G-nettverk som gjør det mulig å kjøre selvkjørende biler, mobile VR / AR, tilkoblede byer og annen teknologi. Det planlegger å introdusere 5G i 20 byer over hele landet i år, med 5G-enheter som kommer senere i året også.

AT & T er et verdipapir for konservative investorer fordi det har et solid solid høyt utbytte på 5, 1%, og det vil være en god investering langsiktig på grunn av strategiske oppkjøp og kommende 5G-nettverk.